Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חופשה בכריסמס

Guest Mikelt89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאסתי בחיים ומחפש חופשה בכריסמס, תאריך יעד אמצע דצמבר שבתקווה כבר יתחילו לרדת ולהערם הפתיתים הראשונים של החורף, אני רוצה חוויה לבנה ואוטנטית לא מחפש גשם וטמפרטורה מעל ה-0, היעד חייב להיות מושלג כלומר ערים שקרובים לחוף הים מחוץ לתחום, בדקתי בכמה יעדים כולל ורשה פראג ופריז וברלין ואלו היעדים שצפויים להיות האופציה האולטימטיבית עבורי, מה יש לבדוק מעבר לכך המלון פחות חשוב לי… ואיפה יש יותר כוסיות? 

פורסם

סקנדינביה? השבוע ראיתי תמונות מושלגות משטוקהולם.

תביא בחשבון שבכריסטמס עצמו אין מה לעשות באירופה בודאי לא המערבית. חג משפחתי - כולם ספונים בביתם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Mikelt89 כתב:

מאסתי בחיים ומחפש חופשה בכריסמס, תאריך יעד אמצע דצמבר שבתקווה כבר יתחילו לרדת ולהערם הפתיתים הראשונים של החורף, אני רוצה חוויה לבנה ואוטנטית לא מחפש גשם וטמפרטורה מעל ה-0, היעד חייב להיות מושלג כלומר ערים שקרובים לחוף הים מחוץ לתחום, בדקתי בכמה יעדים כולל ורשה פראג ופריז וברלין ואלו היעדים שצפויים להיות האופציה האולטימטיבית עבורי, מה יש לבדוק מעבר לכך המלון פחות חשוב לי… ואיפה יש יותר כוסיות? 

אתה מודע שיש שלג כל הבנות לבושות ב 10 שכבות, כובע, כפפות..מה בדיוק מצפה לראות?

אם בא לך שלג, אז סקנדינביה, פנים המדינה, בנורווגיה לא יהיה חסר לך שלג.

תוכל למצוא איזה עיירה קטנה ולבלות כמו המקומיים, בתחנת הדלק המקומית בראשון בלילה, לאכול המבורגר

לך על זה!

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
בתאריך 22.11.2022 בשעה 19:33, sperial כתב:

סקנדינביה? השבוע ראיתי תמונות מושלגות משטוקהולם.

זה לא מה שחיפשת, סופה של פעם בכמה שנים שפגעה בתחבורה הציבורית ועכשיו טמפרטורות מעט מעל האפס שהפכו הכל לקרח

בתאריך 22.11.2022 בשעה 18:40, Mikelt89 כתב:

חוויה לבנה ואוטנטית

כמה סנטימטרים שלג זה אוטנטי? בסקנדינבייה יש סכוי טוב לקצת שלג, אבל בניגוד ללירון הייתי נשאר באחת הערים הגדולות כמו סטוקהולם או אוסלו שם אולי יהיה משעמם בימי החג עצמם אבל עדיין תהייה ״תפאורה״ יפה. היתרון של שוודיה הן טיסות זולות יחסית עם נורוויגיאן

פורסם

טוב, אני התייחסתי בהמשך הבקשה של פות השרשור לאיפה יש בחורות...

גם ככה קר וכולן לבושות או בבית עם המשפחה בחג המולד.

דווקא אוסלו בתקופה הזאת, אולי יש תפאורה יפה, אבל בגלל שזו עיר, השלג בכבישים ובצידי הרחוב, עפרפר כזה, ואם יש סופה והכול קבור בשלג, גם ככה לא ממש מסתובבים. צמוד לים, יש רוחות.

בשבילי חג המולד במקומות האלו זו אווירת החורף האמיתית ביחד עם המשפחתיות. בתור תייר, סע לוינה, או לונדון. בטח יהיה לך יותר יפה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
בתאריך 22.11.2022 בשעה 21:53, לירון .ה. כתב:

מה בדיוק מצפה לראות?

מלחמת שלג כמובן:

image.png.e35a64994df3c68b90e7b9d5207c9fe0.png

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...