Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא אמר לי לבדוק אותו כאשר המזגן ברכב לא עובד לתת לו מכה ולראות אם הוא מתחיל לעובד בכדי לדעת אם זה המפוח 

אז זה מה שאני עשיתי ברגע שהמזגן ברכב הפסיק לעבוד נתתי לו מכה והמזגן חזר לעבוד 

לגבי הצעת מחיר לחדש קבלתי מהחסן חלקים שהוא עובד איתו למקורי של טויוטה ורצו על החלק לבד 1690 שקל עבודה זה עוד 200 שקל 

אני לא זוכר את הסיבה אבל משום מה המוסכניק שלי מעדיף לא להתעסק אם מפוח של רכב מתאונה משהו שקשור לפחמים בתוך המפוח או בגלל שהרכב חטף מכה אי אפשר לדעת אם המפוח באמת תקין במאה אחוזים 

אני בכל מקרה מתקשה למצוא את החלק הזה בול באיבי ואמזון כי יש המון דגמים זהים לו 

פורסם (נערך)

אם מכה גורמת למפוח  להתחיל לעבוד אז כנראה הבעיה היא אחרת.

1. יש לבדוק את התקע/שקע של הקונקטור המתחבר למפוח.

2. לבדוק את תקינות נגד המהירויות.

3. לקפוץ לחשמלאי נוסף ולהתייעץ איתו.

4. אפשר לנסות לספק מתח של 12 וולט ישירות למפוח ולבדוק האם המפוח עובד בלי מכות.

לתת מכה זה לא דיאגנוסטיקה מקצועית בכדי לקבוע שהמפוח לא תקין.

* תעלה תמונה של רישיון הרכב ללא פרטים מזהים אישיים בכדי שנוכל לעזור לך למצוא מפוח תחליפי במחיר נמוך יותר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

האמת שאני מצאתי מפוח תחליפי אני רק צריך לבדוק שהוא מתאים לרכב שלי 

https://topazparts.co.il/product/מפוח-מזגן-מפוח-טויוטה-אוונסיס/

אני כן סומך על המוסך שבוא אני הולך אליו ואמרתי לו ביום של הטיפול שיבדוק את המערכת כאילו אני לא בדקתי כלום והוא אומר שהוא בדק את המערכת שעה שלמה והמערכת עבדה לו תקין כיבה הדליק אותה וכל שאר הבדיקות רק אחרי שעה המערכת מיזוג התחילה לעשות לו בעיות 

וכאשר התקלה קרתה לו הוא פשוט נתן למפוח מכה והוא התחיל לעובד שוב 

גם כאשר אני נוסע והמפוח לא עובד לי ואז כמו שתמיד יש לנו בארץ בור בכביש והרכב מקבל זעזוע המפוח לפעמים גם כן מתחיל לעובד בדעת עצמו 

לכן זה אכן נראה כמו תקלה של המפוח עצמו 

אני כן חושב אולי לפתוח ולפרק אותו ולראות אם הוא לא סתום באבק כי יש באזור החיצוני שלו די הרבה גושי אבק ויש לי הרגשה שאולי אם אני ינקה אותו מאבק הוא יעבוד רגיל אבל את זה אני מבסס לפי תיקונים שאני עושה במחשבים כטכנאי שלרוב התקלות שם נגרמות מאבק במגעים או במאוררים שנסתמים מאבק ואז לא עובדים יותר ולאחר ניקוי חוזרים לעבודה תקינה 

פורסם (נערך)

המפוחים המותקנים ברכבים הם בעלי הספק 100-300 וואט וצורכים זרם של עד כ-20-30 אמפר ואין מה להשוות למאווררים של מחשב.

אבק לא יגרום למפוח לתקלה שציינת. אתה לא תמצא הרבה אבק בגלל שקיים מסנן אבקנים לפני המפוח.

* אל תנסה לדחוף למפוח אצבעות כאשר הוא מחובר לחשמל.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...