Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

התפוצץ לי צמיג שמאלי קדמי [קרע בגודל של חצי שקל בדופן]

ואני רוצה לדעת האם אני חייב לקנות זוג דווקא או שאפשר להחליף רק אותו (הצמיגים לא חדשים אבל לא ממש שחוקים)

ואם כן אשמח להמלצה על צמיגים טובים ולא יקרים [אם אפשר גם המלצות לפנצ'ריה באיזור בית שמש]

תודה מראש לכל העונים

פורסם

א. חייבים להחליף זוג. את הזוג החדש מרכיבים אחורה - הצמיגאי אמור לדעת את זה.

ב. אם הצמיגים ישנים תתכונן נפשית וכספית לאפשרות שהם יבשים וסדוקים, ולכן צריך להחליף את כל הארבעה. בדרך כלל נותנים הנחה על רביעיה.

ג. מומלץ לא לקנות צמיגים סיניים אנונימיים אלא משהו מוכר ואיכותי. חיפוש בפורום יעלה שפע של המלצות.

• רעיון טוב! 1

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם
לפני 2 דקות, shragakr כתב:

בדרך כלל נותנים הנחה על רביעיה

יש באוטו דיפו מבצע על גרלנדר/ וינמקס / אנזו- הם שווים משהו?

או שעדיף להשקיע עוד 450 ש"ח ולקחת דנלופ?

פורסם (נערך)

עדיף לשלם קצת יותר ולקנות Falken ZE310 או Kleber HP4 בצמיגיות פרטיות. 

ועל דנלופ אני לא ממליץ,  במיוחד כאשר לא מציינים דגם.

להבא תרשום מה מידות הצמיגים.

באוטו דיפו מוכרים צמיגים תוצרת קוריאה  Nexen N - Blue,  הם יותר סבירים מכל הסינים שרשמת.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צריך לעשות סקר.

לפעמים כן, לפעמים לא.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

השאלה העיקרית איזה צמיגים פשוטים נחשבים טובים יחסית למחירם

נ.ב זה מה שיש באוטודיפו בשבילי אשמח להמלצה על משהו לא יקר [או עדיף כן לשלם יקר אבל רק על 2 צמיגים ולא על כל הרביעיה?]

עריכה אחרונה על ידי נוהג חדש
פורסם (נערך)

כתבתי לך - Falken Ze310, Kleber HP4.

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=6312&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=18

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=2848&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=18

לגבי כמה צמיגים להחליף - רק לפי מצב הצמיגים. 

צמיגים בלויים צריך להחליף. 

וקוד מהירות לפחות  V חובה.

קוד H לא טוב, הרכב עלול להיפסל בטסט.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

• תוכן חדש...