Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, avargel כתב:

שקיות לדעתי מיותר.

ניתן לשאוב גם ללא שקית כלל, השקית היא רק להקל על ההחלפה בין יבש לרטוב.

הפילטר בשואב הזה בעייתי לשאיבה ללא שקית כלל, נרכש לשימוש בסדנה הביתית שלי (הרבה נסורת). לא רוצה לסתום אותו בטרם עת.

לפני שעתיים, avargel כתב:

אני הייתי מתחיל להשתמש ועם הזמן לומד איזה אביזרים חסרים לי. לא רוכש כלום כרגע.

חסר לי אביזרים עם מברשת ואביזר צר ודקיק מאד, בקישור של מה שמצאתי יש את הנ"ל. 

אני יכול לאלתר לעצמי אביזר דקיק (כבר עשיתי אילתורים דומים בעבר), אבל אביזר עם מברשת אני צריך קנוי...לא רוצה להתחיל אפילו לחשוב על איך לאלתר אחד כזה:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 16.10.2022 בשעה 14:10, amosbmw כתב:

ענן האבק שעולה כשופכים את זה, גורם לי לקושי מורגש בנשימה. 

אם לך אין בעיה, אשריך.

וואלה הפתרון הראשון שעלה לי בראש זה פשוט להשתמש במסיכות שנותרו מתקופת הקורונה, בעת ריקון השואב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 14.10.2022 בשעה 15:52, vadim6385 כתב:

לרוב אין לי בעיה איתם. כל מה שהזמנתי הגיע תוך שבוע גג.

אין בעיה כל עוד יש סבלנות. כאמור  המרלו"ג שלהם בטירת הכרמל ואני אוסף בסניף שער הכרמל, שנמצא בשטח השיפוט של אותה עיריה קטנה, ולפעמים ממתין שבועיים ויותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיבלתי את השואב, בשבילי זה מתאים בדיוק לצרכים. כן, נשאבו כמה קורי עכביש ועכבישים :D

@avargel שיבורכו ידך

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

גם אני קיבלתי אותו השבוע, שאבתי איתו את הדשא הסינטטי במרפסת - איפה שהדייסון היה נחנק אחרי 15 שניות, הוא עבר על כל המרפסת בחמש דקות, שאב הכל - חול, עלים, נוצות.

איפה אתם ממליצים לקנות שקיות? ראיתי בעלי אקספרס אבל הביקורות שם לא מדהימות (כותבים שהן קטנות מדי?). ראיתי שיש גם שקיות רב פעמיות? למישהו יצא להשתמש בהן?

פורסם (נערך)

https://amzn.eu/d/fJNUhjN

מקורי זה הכי.

אין טעם לרב פעמי. אם אתה רוצה לרוקן אתה יכול לשאוב בלי שקית. 

הרעיון בשקית הוא לא להתעסק עם הג'יפה.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 11 שעות, MiniMiz3r כתב:

נראה יקר מאוד (40 דולר כולל משלוח), במחיר הזה כבר עדיף לקנות בארץ לא?

לא יודע איפה וכמה עולה בארץ.

שקית משמשת אותי כחצי שנה, המחיר ל5 שקיות אז לא נורא. חוץ מזה אני קונה המון מוצרים באמזון גרמניה אז מחיר המשלוח מתחלק על כמה מוצרים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

שלי הגיע ביום שלישי(משלוח ממש מהר, מוואלהשופס), רק עכשיו יצא לי להשתמש בו.. פגז!

אם הוא מחזיק מעמד כמה שנים זה דיל מטורף.

אני רוצה לקנות גם את הסט אביזרים לרכב שמישהו קישר פה, אבל זה נראה מאוד יקר ביחס לשואב עצמו.

פורסם
לפני 19 דקות, amosbmw כתב:

לא יודע איפה וכמה עולה בארץ.

שקית משמשת אותי כחצי שנה, המחיר ל5 שקיות אז לא נורא. חוץ מזה אני קונה המון מוצרים באמזון גרמניה אז מחיר המשלוח מתחלק על כמה מוצרים.

אותן 5 שקיות עולות 110 ש"ח בארץ...

פורסם
לפני 52 דקות, amosbmw כתב:

אני קונה המון מוצרים באמזון גרמניה

מדוע אמזון גרמניה ולא ה"כללי/אמריקאי" אם אפשר לשאול?

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)
בתאריך 16.10.2022 בשעה 14:10, amosbmw כתב:

ענן האבק שעולה כשופכים את זה, גורם לי לקושי מורגש בנשימה. 

כי לא שופכים סתם לפח, לוקחים שקית אשפה, עוטפים את השואב והופכים.

מחכים קצת שהאבק ישקע והופכים חזרה. לא מיצר יותר אבק מזה שמשתחרר כשמנתקים את השקית.

אולי מצריך תרגול או שניים.

שקיות רב פעמיות זה הכי גרוע מבחינתי, מלא אבק שנשאר כלוא בתוך הבד ומעלה ענן בכל תזוזה והתעסקות.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

אני שופך בחוץ לפח הירוק ומחזיק את השואב כמה שיותר בפנים ככה הענן הזה שתפס פה מלא בייטים כמו המון דברים טריוויאלים כביכול לא מגיע אליי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...