Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעל רנו קליאו B שנת 2001 מנוע 1400 סמ"ק (8 שסתומים).

אני ממלא כל שבועיים מים (במיכל של הנוזל קרור)... זה לא מחשיד ? ואם כן מהי הבעיה ?

אציין שאני מפעיל מזגן בכל נסיעה ברכב, המנוע לא מתחמם מעבר למותר.

ואני לא חושב שזה קשור לנושא אבל מדיד השמן מראה מעל המקסימום. האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי ? (צבע השמן בהיר יחסית- זהוב) .

תודה לכל העונים.

פורסם
שלום,

אני בעל רנו קליאו B שנת 2001 מנוע 1400 סמ"ק (8 שסתומים).

אני ממלא כל שבועיים מים (במיכל של הנוזל קרור)... זה לא מחשיד ? ואם כן מהי הבעיה ?

אציין שאני מפעיל מזגן בכל נסיעה ברכב, המנוע לא מתחמם מעבר למותר.

ואני לא חושב שזה קשור לנושא אבל מדיד השמן מראה מעל המקסימום. האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי ? (צבע השמן בהיר יחסית- זהוב) .

תודה לכל העונים.

איבוד מים ממע' הקירור מראה על נזילה מהמערכת מכיוון שמערכת הקירור הינה מערכת סגורה.

סע למוסך, שם יחברו משאבת לחץ לרדיאטור לאיתור דליפות, אם יש נזילה היא תחמיר בגלל הלחץ במע' ואז יאתרו אותה במהרה ויתקנו אותה.

אם מדיד השמן מראה ממש טיפה מעל המקסימום זה לא נורא, אבל אם זה מראה הרבה מעל המקסימום זה יכול לעשות נזק ומומלץ לרוקן קצת מהשמן.

צבע השמן על המדיד לא צריך להיות בצבע זהוב. זה מראה על שמן זול ולא איכותי. שמן איכותי צריך להיות בצבע שחור.

* אם החלפת לא מזמן שמן השמן בסדר. בדוק שוב לאחר כמה מאות ק"מ.

פורסם

האם הרכב מוציא עשן לבן מהאגזוז?

בדוק זאת.

אם כן, לצערי הבשורות קצת יותר עגומות מההשערות שהועלו ע"י קודמיי.

(עשן לבן מצביע על שריפת מי הקירור במנוע, שזהו לא סימן טוב כלל)

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
האם הרכב מוציא עשן לבן מהאגזוז?

בדוק זאת.

אם כן, לצערי הבשורות קצת יותר עגומות מההשערות שהועלו ע"י קודמיי.

(עשן לבן מצביע על שריפת מי הקירור במנוע, שזהו לא סימן טוב כלל)

בברכה,

שחף בן צבי.

עוד דרך לבדוק את העיניין הוא להסתכל על מדיד השמן ולוודא שאין על המדיד קצף או בועות (בכדי לוודא שאין חדירת מים לשמן) אם יש עשן לבן מהאגזוז מלווה בתופעות שהזכרתי כעת אתה כנראה צריך לשפץ ראש מנוע.

פורסם

גש למוסך, ובצע בדיקת דליפות לחץ, מיותר לציין, שיש לצפות לגרוע מכל.

(בעצם, זה לא הגרוע מכל, גרוע מכל זה כאשר מיכל המים מתורקן למנוע בתוך שעה קלה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ראשית, תודה לכל המגיבים, עזרתם לי מאד.

אז, כמו שרובכם המלצתם לי, הלכתי למוסך ושם חיברו משאבת לחץ למיכל של הנוזל קירור... לאיתור דליפות, ונראה שיש נזילה מאיזור ה- " פלאנג' " , כך שיש לפתוח שם איזה שלוש ברגים ולראות אם זה הפלאנג' עצמו או רק הגומיה בפנים.

בקיצר איזה נזק של 300-350 ש"ח, שמתוכו כ-220 ש"ח על העבודה בלבד.

אני מקווה שמחר יהיה לי זמן לטפל בזה.. אני כבר העדכן אותכם עם זה עזר.

ושוב, תודה לכולם.

• תוכן חדש...