Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי דנלופ sp sport 230

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להחליף רביעיית צמיגים לקפצ׳ור 2014 במידה 205 60 16 92v

לא חש הכרח לרכוש את היקר ביותר (פריימסי 4, קונטי, גודייר...)ֿ, אך גם בשום פנים ואופן לא סינים זולים, אלא משהו שמתקרב באיכותו לפרימיום אך יותר כלכלי.

הוצע לי בפנצ׳ריה סט של דנלופ sp sport 230 ב-1700שח, הצמיגאי המליץ עליהם בחום, ציין שהם תוצרת יפן מהמפעל של חברת סומיטומו שמייצרים גם את פאלקן. 

המחיר שלהם קצת יותר יקר מהפאלקן 310.

עוד מתלבט לפני קנייה, האם למשהו יש נסיון או ידע לגבי הדגם הזה של דנלופ?

פורסם

הדנלופ לא מומלץ

ב-tiredeal אני רואה שהוא באותו מחיר כמו המישלן (~2000שח), שהוא הכי טוב שאתה יכול למצוא, אז למה דווקא הדנלופ הזה ?

בגדול דנלופ זה מותג מדבקה ורוב הצמיגים שלהם בארץ זה דגמים נחותים, לרוב בלי תקינה אירופאית, שאי אפשר למצוא עליהם פרטים ברשת חוץ מכמה מדינות מחוץ לאירופה\ארה"ב.

אני מניח שהציעו לך את זה בפנצ'ריה כי הם מרוויחים עליו יותר, ויש להם אינטרס להמליץ ולשבח אותו.

ממליץ לך על מישלן ~2000שח או פאלקן ~1500 או קלבר ~1500

פורסם (נערך)

לא מכיר את הדגם הזה של דנלופ.

אני לא מסכים עם הקביעה הגורפת לגבי המותג - יש להם גם צמיגים מוצלחים כמו Bluresponce או Fastresponce.

אני עם אותה המידה של פותח השרשור על טויוטה ורסו, 

ורוצה להמליץ על משהו אחר:

לפני כחודש הרכבתי רביעיית Hankook k425 אשר נרכשו מאוטו דיפו ב 1340₪.

תוצרת קוריאה,  הגיעו בתור מקוריים על מגוון רכבים ( קיה, יונדאי, פולקסוואגן).

הם החליפו פרימסי 4 שנשחקו אחרי 85 אלף קילומטרים.

אני בסך הכל מרוצה, הם קצת פחות שקטים מאשר מישלין, אבל אין רעש חריג. 

https://www.ace.co.il/8212540

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

אני לא מסכים עם הקביעה הגורפת לגבי המותג - יש להם גם צמיגים מוצלחים כמו Bluresponce או Fastrespince.

רשמתי שזה לגבי הדגמים שמובאים לארץ - לא ראיתי שמביאים לארץ Bluresponce או Fastrespince

פורסם (נערך)

ועוד אין מיובאים לארץ, במידות אחרות.

ממה שאני רואה ברשת, רוב הביקורות על דנלופ sp230 מאוסטרליה,  ניו זילנד וכו..

אין ביקורת מ tirereviews ארופאי. אני נמנע מלרכוש דנלופ המיועד לשווקים האלה על סמך דגמים מהעבר ( SP490 ) או מהווה ( FM800).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לי היתה התנסות גרועה גם דנלופ והגעתי למסקנה שאם לא רוצים להתעמק במודל הספציפי, להימנע. מותג מוזר, יש טובים יש רעים.

בתור ברירת מחדל, מה הבעיה עם ה-310? זה המקורי של מאזדה 3. לא מצטיינים בכלום אבל צמיג סולידי וטוב, אולי טיפה רגיש לפנצ'רים (בהשוואה לגודייר שהיו לי קודם שהיו מצוינים).

+1 להנקוק. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

איזו מאזדה מגיעה עם פאלקן?

ממה שראיתי, לרוב מדובר בצמיגי

Toyo  proxes

( r32/ r38)

• תוכן חדש...