Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ס,
שלחתי לעצמי לג'ימייל תמונות רבות. כעת אני מבקש להעביר אותן לאלבום שיצרתי בגוגל תמונות.
כאשר אני פותח הדוא"ל, יש בצד אפשרות להעביר התמונות אל גוגל דרייב, אבל לא אל גוגל תמונות, לאלבום.
העברתי מס' תמונות אל דרייב, אבל משם לא הצלחתי למצוא אפשרות לסמן הכל ולהעביר לאלבום.
כך גם בלתי אפשרי לסמן את כל התמונות ולגרור אותן אל גוגל תמונות, שפתחתי במקביל, בצד.
מה קורה כאן? האם באמת זה המקסימום שגוגל מסוגלים אליו? או שאני עושה משהו לא נכון? לא רואה הכל?
אודה לכל עזרה.

פורסם

כאשר אתה עומד עם העכבר (במחשב) על התמונה אתה צריך לראות 3 אפשריות.

הורדה, העברה לגוגל דרייב, העברת לגוגל תמונות.

22.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

במקרה הכי גרוע תוריד את התמונות למחשב ותעלה חזרה לפוטוס. אם כל התמונות נשלחו באותו מייל, ניתן להוריד את כולן בלחיצת כפתור בודדת

יום טוב גם לך

פורסם

תודה רבה מרק ויגאל.
אכן כאשר העכברוש נח על תמונה, יש את האפשרות.
וואללה לא ראיתי עד עכשיו, גם לא ניסיתי; ההיגיון שלי אומר שצריכה להיות אופציה להוריד את כולן, ולא אחת אחת.

• תוכן חדש...