Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה כבנקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

כיום אני עובד בסוכנות ביטוח כבר מעל שנה, בזמן האחרון אני מרגיש שהעבודה קצת משעממת אותי...

מצד שני, אני ברוך ה' מאוד מרוצה ממקום העבודה, המעסיק בנ"א הוגן מאוד, השכר הוגן, העובדים נחמדים מאוד, מיקום מעולה,יש חניה מקורה וכו'

מצד שני, אני מרגיש קצת משעומם בזמן האחרון, העבודה עצמה לא כ"כ מספקת אותי, אני לא יוצא סוף יום עם סיפוק, שאני חושב שזה הדבר הכי חשוב בעבודה...

כעת אני רוצה להתקדם ולעבוד בבנק כבנקאי,

בדיוק חבר הציע לי שיש כרגע קורס עם התחיבות להשמה אחרי כחודשיים.

אשמח לעצות האם עבודה בבנק באמת תיהיה מעניינית יותר? יותר אקשן, יותר חויות וכו?

והאם באמת שווה לעבור מקום עבודה שמצד אחד יש לי שם הרבה פלוסים כמו שציינתי?

אשמח לדעתכם

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבודה בד"כ במוקד טלפוני. משכורת מינימום. אולי קצת מעל. לדעתי לא מציאה גדולה.

אם עבודה בחברת ביטוח משעממת אותך, אז עבודה בבנק בוודאי תשעמם אותך (בהתחלה אולי יהיה מעט עניין כי זה משהו חדש, אך מהר מאוד זה יפוג).

בינינו -> ברוב המקרים, העבודה משעממת כי יש רוטינה שחוזרת על עצמה

• אהבתי 2
פורסם

אם אתה מדבר על תפקידים דומים העבודה גם תשעמם באופן דומה.

לא יודע מה ההכשרה, הכישורים, הניסיון, תחומי העניין והשאיפות אז קשה מאוד להמליץ.

רק אומר שלא סתם הגששים אמרו שכל הפקידים בבנק קטנים, נמוכים, קרחים ועם משקפיים. הסטארוטיפ די נכון בגדול.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 שעות, המהיר הזהיר כתב:

התחיבות להשמה

מעבר למה שנאמר, צריך לקרוא את האותיות הקטנות של ההתחייבות, מה היא כוללת?

מתחייבים לתפקיד מסויים? באיזור מסויים? הקף משרה? שכר? עובד מהמניין או אאוטסורס? לתקופה מינימלית? או שיכולים לשים אותך בתור מנקה בסניף באילת ולפטר אותך אחרי יומיים?

ומה הסנקציות אם הם לא מקיימים? פיצוי מוגדר או שלך תתבע אותם?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

רק אומר שלא סתם הגששים אמרו שכל הפקידים בבנק קטנים, נמוכים, קרחים ועם משקפיים. הסטארוטיפ די נכון בגדול.

בנקאי היום זה נציג שירות.

הוא לא צריך להכיר את הלקוח, לבדוק את המצב בשוק וכו'. הלקוח מבקש הלוואה - הנציג מעלה פרטים במערכת והמערכת נותנת לו את התשובה.

היום לא צריך יותר מדי השכלה פיננסית בשביל זה, וזה לא מקצוע לכל החיים כמו שהיה פעם.

פות"ש - לדעתי זה יהיה אותו דבר במקרה הטוב, שנמוך במקרה הגרוע

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה זה טרנוקרטי, סליחה על הבורות?

אני לא מכיר את התפקיד לעומק, לא יצא לי לעבוד בזה לשמחתי, אבל זה לא אמור להיות שונה מתפקידו של כל נציג שירות אחר, רק השם יותר מפוצץ 

אולי @שליקו99 יוכל לשפוך קצת אור על מה זה התפקיד הזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אולי התכוון לטכנו-קרטי.

הכוונה טכני בלבד(למרות שהמקור אם אני לא טועה זה המילה קשורה לסוג שלטון או משהו כזה)

עריכה אחרונה על ידי om2

.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Be roo כתב:

מעבר למה שנאמר, צריך לקרוא את האותיות הקטנות של ההתחייבות, מה היא כוללת?

מתחייבים לתפקיד מסויים? באיזור מסויים? הקף משרה? שכר? עובד מהמניין או אאוטסורס? לתקופה מינימלית? או שיכולים לשים אותך בתור מנקה בסניף באילת ולפטר אותך אחרי יומיים?

לא חושב שזה עד כדי כך דרמטי 

סך הכל, כמו בכל תחום השירות, יש תחלופה גבוהה של עובדים, אז יש גם דרישה גבוהה.

לפני שעה, Be roo כתב:

ומה הסנקציות אם הם לא מקיימים? פיצוי מוגדר או שלך תתבע אותם?

הייתי בודק גם מה הסנקציות שחלות עליך, אם אתה פורש מהתפקיד.

האם יש התחייבות לתקופת העסקה וחתימת חוזה לX חודשים? האם יש קנס אם אתה עוזב מוקדם?

האם הקורס הוא על חשבונך או על חשבון המעסיק?

אם זה על חשבונך - לדעתי תתרחק.

אם זה על חשבון המעסיק - תבדוק מה תנאי החוזה והאותיות הקטנות.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

לא חושב שזה עד כדי כך דרמטי 

סך הכל, כמו בכל תחום השירות, יש תחלופה גבוהה של עובדים, אז יש גם דרישה גבוהה.

מן הסתם הדרמטיזציה היתה לצורך הדגשת הנקודה.

אנשים רבים רואים ״התחייבות״ ומדמיינים לעצמם best case scenario כשבפועל החוזה לא מפרט ולצד המתחייב יש חופש.

התחלופה אולי גבוהה, אבל סטטיסטיקה זה דבר נחמד עד שאתה המקרה המיוחד. אם הם לא מתחייבים לרדיוס ממקום המגורים, ולהקף משרה, אז הוא עלול לגלות שכאשר יגיעו התור שלו להשמה, ליד הבית שלו יש רק תפקיד בחצי משרה, ואם הוא רוצה משרה מלאה יצטרך לבלות שעה וחצי בנסיעה לכל כיוון (לא כולם גרים בעיר גדולה עם סניפים רבים ברדיוס קטן ותחבורה נוחה).

המלצת לו בהמשך ״לקרוא האותיות הקטנות״ לגבי ההתחייבויות שלו, למה אם מדובר על התחייבות למצוא לו פרנסה לעתיד הקרוב זה חשוב פחות? כסף שיוצא לך ישירות מהכיס שווה פחות מכסף שלא נכנס אליו?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שאם אתה מרוצה מהתנאים והשכר בעבודה הנוכחית שלך וכל מה שמפריע לך זה השיעמום וחוסר סיפוק, צריך להבין קודם מה בדיוק אתה מחפש לפני שאתה עובר לעבוד ב... בנק. לחלופין, הסיפוק בחיים לא חייב להגיע מקריירה, הגשמה עצמית לא מוגבלת לעבודה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה ההשכלה שלך? 

או שאתה מכוון למשרה זמנית כלשהי? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

עבודה בבנק בעיניי מבוגרים נתפסת כמשרה מכובדת ועם משכורת טובה...

זה לא מה שהיה פעם, בכל אופן אם יש לך תואר/מקצוע כלשהו ככל הנראה תרוויח יותר טוב לפחות בשלב הזה.

תחום הבנקאות היום לא מצריך איזה תעודה או ידע מקדים כלשהו, והשאלה של האם להיכנס תלויה בך, אם כסף גדול זה מה שמדבר אלייך, לא תמצא את מבוקשך עד שתגיע לתפקידים ניהוליים, שם ממה שראיתי המשכורות מצופות בשמנת 38% וזה לפני שהתחלתי לדבר על המענקים, מאוד תלוי ארגון, אני מכיר אישית מישהי שאבא שלה מנהל אגף משכנתאות בבנק הפועלים ומרוויח 60 ברוטו.

מנהל ממוצע בתפקידי מטה (לא בסניפים) מגיע ל-25-20 נטו.

בכל אופן ההתחלה לא קלה, והתפקידים בבנק תובעניים מאוד, התמודדות עם לקוחות זה דבר שלוקח זמן להסתגל אליו, ולפתח גישה מקצועית וקרירה, לא להתרגש מכל אחד שמתחיל לצעוק.

אני התחלתי בדיסקונט כבנקאי עו''ש, הייתי די טוב במה שעשיתי ותמיד הגעתי לכל הבונוסים, כולל נסיעות הייתי מגיע ל-8 נטו.

לאחר שמיציתי את תחום העובר ושב והלקוחות הנפלאים שלו הוצעה לי הזדמנות לעשות קורס משכנתאות ולעבור תחום, לקחתי אותה ב-2 ידיים וקיבלתי את ההזמנה.

בנקאי משכנתאות מתחיל אצלנו ירוויח באזור 8,500 נטו, יצא לי להרוויח גם 10,500 נטו וזה אחרי שמגיעים לכל הבונוסים (לא קל בכלל).

הוותיקים יותר במחלקות המתקדמות בתהליך המשכנתא מתוגמלים לפי תיקים ולפי הון שנמסר, שם הכסף מתחיל להיות לא רע בכלל! וזה בא מציניקן כמוני, ראיתי תלוש של אחת שנמצאת במחלקה כבר שנתיים, אפשר לומר שרק בבונוסים היא מרוויחה את מה שהיא עושה לפי שעתי, על תגמולי מכירת לא משלמים מס הכנסה כלומר מדובר במשכורת נטו שנעה בין 11-14 תלוי כמה טוב אתה וכמה אתה מוכן לעשות שעות.

לדעתי, אם יש לך זיכה לתחום ותוכנית כלכלית כלשהו להתקדם, בין אם מדובר בלהשלים תואר ולעלות בדרג, או למצוא את עצמך כעצמאי באחת הנישות בעולם הזה.

צריך לא מעט עצבים וסבלנות.

מיותר לציין שלזכותם יאמר שבנקים הם מקומות מסודרים, מדובר בעבודה מובטחת עם יציבות, הכל מתקתק, תלושים, שכר, הכל בזמן.

אצלנו יש גם מטבחון, פס קר, ופריסות מדי פעם.

על פניו יש פלוסים ומינוסים, אני אישית רואה את עצמי כסטודנט בתשלום, כי אני לומד המון, ורוצה להיות עצמאי בתחום הייעוץ בע''ה.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
  • אהבתי 4
פורסם

אתה יכול לעבוד בלובי מלונות בדרך כלל יש אקשן עם כסאות כתר או דייל אוויר בחברה ישראלית בקלות ניתן למצוא אינטריגה מעניינית והאמת ולא בציניות זאת נראית לי עבודה מאוד מעניינת.

• תוכן חדש...