Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש VS רכב יד שנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מעוניין להתחדש ברכב ורציתי לשאול את חברי הפורום מה היתרונות ומה החסרונות של רכישת רכב חדש אל מול רכישת רכב יד שנייה.

אם זה יד שנייה אני מכוון על 2019 וככל הנראה מסוכנויות\מגרשים.

תודה לעוזרים!

פורסם

היום כולם דורשים מעל המחירון ביד שניה. כשקונים חדש המחיר ידוע. תבדוק מה ההפרש ותחליט לפי התקציב

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

היתרון ברכב רכב זאת אחריות, אתה קונה רכב ללא פגמים ללא הסתרת מידע.

לפעמים נוספו תוסםות איבזור או איבזור בטיחותי.

הבעיה היום אילו זמני אספקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תכלס בתקופה כזאת אם אתה מחפש רכב משנתון 19 כמו שרשמת כניראה שעדיף חדש כי השוק של יד 2 התחרפן ואנשים דורשים על רכבים שהמחירון שלהם גם ככה עלה עוד הרבה מעל, גם אני מחפש רכב וזה מייאש לראות רכבים פשוטים עם מחירים הזויים 

פורסם

כן האמת שלא הייתה פעם אחת שלא הרגשתי שמנסים להשחיל אותי בסוכנויות רכבים.
מה גם במסלולי המימון שמציעים אתה בד"כ נגזר בריבית ומאחר וזה 2019 כנראה באמת עדיף יותר חדש.

עכשיו גם החדש אני מתכנן לקנות מסוכנות "צד ג' ", יש אפשרות לפרסם כאן את השם ולקבל חוות דעת?

• תוכן חדש...