Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להאמין איזו מדינה

שלום לכולם,

היום בצהריים קיבלתי בדואר זימון בעוד כשבוע וחצי לבדיקות במשרד התחבורה.

הזימון הגיע עקב דיווח של צה"ל על 3 פריקות כתף שהיו לי בשנה וחצי האחרונות.

מה שמעצבן אותי זה לא הקטע של הזימון, זה סכום הכסף שאני אמור לשלם עבור זה, 396 ש"ח!!!!

פשוט לא להאמין, על מה לקחת 400 שקל?!?!

אני עומד כרגע לפני גיוס (לפחות תאורטי זה ככה, מעשי הצבא לא רוצה כנראה לגייס אותי ואין לי מושג למה- כל פעם דוחים לי את הגיוס מחדש) ויהיה לי מאוד קשה לגייס סכום כסף כזה ובטח שבתקופה כזו קצרה.

מישהו פה עבר משהו דומה ומכיר את המקרים האלה?

אם אני לא ישלם ולא יגש לבדיקות יגרום למשהו חמור בעתיד? (אי אפשרות לחדש את הרשיון בעתיד או שלילה שלו מיידית וכו'..) או שיש אפשרות אחרת לעקוף את התשלום הפרנואידי הזה?

כי תסכימו איתו שעל בדיקות שכאלה וזימון כל כך מיותר (שעוד שמעתי על אנשים עם בעיות פי 4 יותר חמורות לא קיבלו זימונים שכאלה) הסכום הזה פשוט גניבה!! אין מילה אחרת לתאר אותו.

אשמח אם תעזרו לי.

בברכה,

שגיא ישראל

פורסם

שלום.

שאלה? יתכן שהישתוללתה אים הרכב שכן ראה והיתקשר למשרד התחבורה ואמר שאתה נהג מסוכן לך ולסביבה? כי אים כן אז זו הסיבה שזומנתה.

אנשים לא יודעים אבל אים אזרח מיתלונן בטלפון כי מישהוא פלוני אלמוני נוהג בצורה מסוכנת ומוסר פרט מזהה של הנהג הנהג מוזמן אוטומטי לבדיקת כושר נהיגה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה בני

אבל ציינתי את הסיבה לזימון (דיווח של הצבא על פריקות כתף חוזרות- 3 במספר).

אינני משתולל עם האוטו ובטח לא בקירבת הבית ככה שבמאה אחוזים זו אינה יכולה להיות הסיבה.

פורסם
שלום.

שאלה? יתכן שהישתוללתה אים הרכב שכן ראה והיתקשר למשרד התחבורה ואמר שאתה נהג מסוכן לך ולסביבה? כי אים כן אז זו הסיבה שזומנתה.

אנשים לא יודעים אבל אים אזרח מיתלונן בטלפון כי מישהוא פלוני אלמוני נוהג בצורה מסוכנת ומוסר פרט מזהה של הנהג הנהג מוזמן אוטומטי לבדיקת כושר נהיגה.

בברכה בני ל.

זה לא כזה שחור ולבן, ולא בכזאת קלות יזמנו אותו לבדיקת כושר נהיגה.

במידה ויש לו עבר הרשעות ארוך והוא קיבל מספר גדול של תלונות על הנהיגה שלו, אז הוא יקבל הזמנה לבדיקת כושר נהיגה.

אבל במידה ויתלוננו על מישהו פעם אחת ואין לו עבר גדול, אין סיכוי שיזמנו אותו לבדיקה שכזאת.

Back to the original - NC again.

פורסם
זה לא כזה שחור ולבן, ולא בכזאת קלות יזמנו אותו לבדיקת כושר נהיגה.

במידה ויש לו עבר הרשעות ארוך והוא קיבל מספר גדול של תלונות על הנהיגה שלו, אז הוא יקבל הזמנה לבדיקת כושר נהיגה.

אבל במידה ויתלוננו על מישהו פעם אחת ואין לו עבר גדול, אין סיכוי שיזמנו אותו לבדיקה שכזאת.

תרשה לי לציין שוב, אין לי כל עבר בתחום של עבירות תנועה וכדו'.

אף פעם לא נעצרתי על ידי שוטר בגין עברות אלו ואחרות (למעט בדיקה רשיונות שיגרתית פעם אחת לפני כשנה פלוס).

ככה שאין לזה כל קשר לנושא הזה.

פורסם
תרשה לי לציין שוב, אין לי כל עבר בתחום של עבירות תנועה וכדו'.

אף פעם לא נעצרתי על ידי שוטר בגין עברות אלו ואחרות (למעט בדיקה רשיונות שיגרתית פעם אחת לפני כשנה פלוס).

ככה שאין לזה כל קשר לנושא הזה.

לא רשמתי את מה שרשמתי מקודם בגלל שזה קשור אליך. ראיתי את ההודעה שלך והבנתי שאין שום קשר בין המקרה שלך, לבין עבר של הרשעות, אבל בכל זאת היה חשוב לי להעמיד את בני על טעותו.

בקשר למקרה שלך אני אתן למבינים יותר לענות.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני מכיר טוב מאוד את הזימון הזה, בטח הוזמנת לרחוב הארבעה בתל אביב, נכון ?

אז זהו, למדינה ממש לא אכפת מה המצב הכלכלי שלך, אתה תשלם בכל מיקרה את ה-400 שקל האלה (אתה צריך לשלם מראש בדואר ולהביא את הקבלה). שנית, אתה חייב להגיע לפגישה, כי אם לא אז רישיונך ישלל. במכון יבדוק אותך רופא, קודם יעשה איתך שיחה, ואחר כך יעלה אותך על מכשיר דמה של רכב ויראה אם אתה כשיר (שיטה מפגרת אבל אין מה לעשות ככה זה אצלנו במדינה), רוב הסיכויים שהוא יראה שהכל בסדר וישחרר אותך בשלום הביתה. כל התהליך לוח חצי שעה ועל זה אתה נקנס ב 400 שקל.

נ.ב. יש שם מס' טלפון על ההזמנה, תשכח מזה הם בחיים לא עונים, אין להם מושג מה זה טלפון ולמה הוא משמש.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

גם אני זומנתי בעבר למבחן כלשהו..

עד היום אני לא מבין מה קשור כמה פעמים ביום אני מחרבן לבין רשיון נהיגה(אני רציני, שאלה שחזרה על עצמה 4 פעמים!)

בהתחלה הקדשתי תשומת לב ועניתי במחשבה..לאחר כשעה שראיתי שהכל חוזר על עצמו עם שאלות חסרות כל הבנה..התחלתי למלא טוטו ויצאתי החוצא.

באותו יום תפגוש דיי הרבה חברה מהצבא שפשוט יצאו להם מהמסגרת ולכן הצבא רודף אחריהם עד היום עם מבחנים מטופשים והוצאת אגרה בסך 400 שקלים.

בהצלחה..תנסה לחייך.

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם
אני מכיר טוב מאוד את הזימון הזה, בטח הוזמנת לרחוב הארבעה בתל אביב, נכון ?

אז זהו, למדינה ממש לא אכפת מה המצב הכלכלי שלך, אתה תשלם בכל מיקרה את ה-400 שקל האלה (אתה צריך לשלם מראש בדואר ולהביא את הקבלה). שנית, אתה חייב להגיע לפגישה, כי אם לא אז רישיונך ישלל. במכון יבדוק אותך רופא, קודם יעשה איתך שיחה, ואחר כך יעלה אותך על מכשיר דמה של רכב ויראה אם אתה כשיר (שיטה מפגרת אבל אין מה לעשות ככה זה אצלנו במדינה), רוב הסיכויים שהוא יראה שהכל בסדר וישחרר אותך בשלום הביתה. כל התהליך לוח חצי שעה ועל זה אתה נקנס ב 400 שקל.

נ.ב. יש שם מס' טלפון על ההזמנה, תשכח מזה הם בחיים לא עונים, אין להם מושג מה זה טלפון ולמה הוא משמש.

דווקא לא, הוזמנית לפל ים בחיפה, קרית הממשלה

ותאמינו לי שאני לא מבין את המדינה המטומטמת הזו.

על כזה דבר להוציא 400 שקל?! אלוקים ישמור לאן הגענו

פורסם

עוד אחד שהצבא משגע עם הבירוקרטיה(אני אחרי פריצת דיסק וכרגע עם 24, לפני גיוס)

בכל מקרה לי לא הביאו שום בקשה לבדיקות, ופריצת דיסק זה דיי חמור, במיוחד כשזה פריצה מלאה, ואי אפשר ללכת מרוב שכואב, שלא לדבר על לישון.

אבל לצרוח מכאבים תמיד אפשר.

ד"א, לנהוג על משככי כאבים=כיף :p(פרקוסט 5)

פורסם

כמעט בטוח שזה הצבא העביר את הדיווח. אני לפחות יודע שהם מחוייבים להעביר דיווחים כאלו, ואכן כך הם עושים. יש הרבה אנשים לא-בריאים במדינה שלא קיבלו זימון דומה, כי לא חלו לפני או במהלך השירות הצבאי. רק הצבא משתנקר בכזו קלות. למיטב ידיעתי עקב חובת דיווח.

מניסיון אישי, המכון הזה במשרד התחבורה מאד מבולגן. אבל מצד שני לא הייתי משחק איתם, כי כשיגיע מועד חידוש הרישיון, אתה עשוי לגלות שיש בעיה...

פורסם
כמעט בטוח שזה הצבא העביר את הדיווח. אני לפחות יודע שהם מחוייבים להעביר דיווחים כאלו, ואכן כך הם עושים. יש הרבה אנשים לא-בריאים במדינה שלא קיבלו זימון דומה, כי לא חלו לפני או במהלך השירות הצבאי. רק הצבא משתנקר בכזו קלות. למיטב ידיעתי עקב חובת דיווח.

מניסיון אישי, המכון הזה במשרד התחבורה מאד מבולגן. אבל מצד שני לא הייתי משחק איתם, כי כשיגיע מועד חידוש הרישיון, אתה עשוי לגלות שיש בעיה...

זה לא כמעט בטוח, זה בטוח

זה רשום על הזימון שקיבלתי.

"דיווח מצה"ל\ענף מיון רפואי, מכח פקודת התעבורה סעיף 12 ב' (חובת דיווח רפואי) על שינוי במצב בריאותך, הקשור לכושר הנהיגה.

תודה לכם על התגובות, אני באמת מקווה שזה באמת יסתיים בבדיקה של חצי שעה ולא של מבחנים של 5 שעות.

• תוכן חדש...