Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס GS 300 או קאמרי 2009-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב יד שנייה האופציות שאני חושב כרגע זה או קאמרי 2009-2011 שזה קצת יותר יקר או לקסוס GS300 2009 שזה יוצא קצת יותר זול 

השאלה שלי זה קודם כל מה עדיף מבחינת אמינות ומבחינת מחירי הטיפולים 

השאלה השניה זה שאם אני לוקח את הלקסוס זה רק עם מערכת והשאלה האם זה מומלץ (בכלל ועל הרכב הזה בפרט) 

אשמח לשמוע חוות דעת

תודה רבה

פורסם

אתה מבין שאלו מכוניות זהות, הלקסוס פשוט מאובזרת יותר ומוקפדת מאוד. 

המכונאות זהה. אותם חלקים. לגבי המחירים צריך לשאול בעלי לקסוס. יש כאן כאלה .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, zaf כתב:

אתה מבין שאלו מכוניות זהות, הלקסוס פשוט מאובזרת יותר ומוקפדת מאוד. 

המכונאות זהה. אותם חלקים. לגבי המחירים צריך לשאול בעלי לקסוס. יש כאן כאלה .

ממש לא זהות מכאנית, אתה מתבלבל בין ה-GS ל-ES.

אמנם אותה משפחה אבל ה-GS בנויה על פלטפורמת הנעה אחורית ומנוע אורכי לעומת קדמית בקאמרי שגם לא קיבלה את מנוע 3 ליטר שהיה רק בלקסוס.

מבחינת תחזוקה שתיהן לא זולות לתחזוקה בגילאים האלה,  הלקסוס תהיה מעט יותר יקרה יותר לאורך זמן (כנ"ל אתה הולך כל קאמרי 3.5 6 צילינדרים ביחס לנפוצה יותר) , אבל בתמורה תקבל איכות נסיעה בכמה רמות מעל.

אם הדגש הוא מרווח יחד עם ועלויות תחזוקה לא יקרות ומינימום הפתעות הייתי מחפש קאמרי מנוע 2.5 ליטר שנחשב מוצלח יותר ביחס ל-2.4 שקדם לו.

"מערכת"- מניח שאתה מתכוון למערכת גז, לא מומלץ בלקסוס מנוע קצת יותר עדין ביחס ל-3.5 ליטר שיש בקאמרי לדוגמה.

עריכה אחרונה על ידי gt3rs
  • אהבתי 2

turboy

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות 

כשדיברתי על הקאמרי התכוונתי על ה 2.4, וגם כאן  אני נכנס להתלבטות האם ללכת על ה GLI הייבריד שעולה יקר יותר, או ללכת על הExecutive  ולשים מערכת גז.

ויש גם את הSE שאני אשמח אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליו,כי ביד 2 דורשים עליו יותר משאר הדגמים.

אני אשמח להתייחסות.

נ.ב. אני אשמח לשמוע יותר על הלקסוס משום שאני יותר מתחבר אליו וגם משום שאפשר למצוא אותו ממש בזול.

• תוכן חדש...