Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול ליעץ לי איזה מבין שניהם עדיף ? מה ההבדל בינהם? אני מבין

שהמנוע של H-1 עד מודל 2001 היה בעייתי וזאת הסיבה שהותקנה ומערכת אינטרקולר. האם זה אומר שכדאי להמנע מלרכוש רכב ללא המערכת?

פורסם

לכל היונדאי H-1 היה מנוע טורבו,ומשנת 2001 היא הגיעה עם אינטרקולר שהעלה את ההספק מ 85 ל 105 כ"ס.היו שני דגמים-קצר שיועד ל 9 נוסעים והיה בעל רמת גימור גבוהה יחסית,וארוך שיועד ל 11 נוסעים ושימש בעיקר להסעות.ההבדל ביהם הוא לא רק באורך;לקצר היה מיתלה אחורי עם קפיצי סליל ומוט מייצב ולארוך מיתלה אחורי ניתמך בקפיצי עלים,מפני שיועד למעמס גבוה יותר.בנוסף,לקצר יש שני כריות אוויר ולארוך רק אחת.

כמכונית,הטויוטה טובה יותר,רק חבל שהספסלים והמזגן האחורי הוא מהתקנה מקומית(רועשת ומקרקשת..).

בכל אופן,עדיף ללכת על H-1 מהדגמים שצוידו באינטרקולר,ביצועיים עדיפים בהרבה.אגב,הטויוטה נימכרה בגירסה אוטומטית בלבד בעוד שביונדאי זו היתה אופצייה(מומלצת).

אם אתה זקוק למכונית להסעת עד 9 נוסעים,הכף נוטה לטובת היונדאי,המושבים שלה נוחים בהרבה והאיכות מפתיעה לטובה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

למה האייס לדעתכם יותר טוב? בכל מקרה אני זקוק למודל הארוך - למטרה משולבת גם כרכב משפחתי שיהיה נוח לנהוג בו וגם להובלת ציוד (לא מאוד כבד אלא ארוך). בכל מקרה אני צריך להשאיר, מלבד המושבים ליד הנהג, עוד שורה אחת (את האחרים אני מוציא).

האם העובדה שהאייס מכונית יותר טובה, מצדיק לרכוש מודל 99 250 אלף ק"מ - לעומת יונדאי H-1 מודל חדש יותר2001-2003 בין 80 ל-100 אלף ק"מ?

פורסם

למרות השם,היונדאי H-1 הוא לא יונדאי בעצם...אלה מיצובישי L-400,שעבר שינויים קוסמטיים(שכולם לטובה),והא נחשב(אני מכיר אישית שני בעלים של מכוניות כאלו שעובדים בהסעות,וקשה)לאוטו טוב ואמין.

לגבי המצב של המכוניות שהוזכרו,צריך לבדוק אותן לגופן,כי ייתכן אוטו עם 250,000 ק"מ שמור וטוב,וייתכן אוטו שנסע חצי מזה במצב ירוד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אומנם אני משוחד קצת, אבל לדעתי רק טויוטה...

מנועים מוכחים (בניגוד ליונדאי "מיצובישי בתחפושת") ואמינות כללית חסרת פשרות. מנוע דיזל של טויוטה לא (בהגדרה) שווק חיים לפני 600,000 ק"מ. שני דברים קריטיים מאוד ברכב מסחרי.

לגבי העיצוב, הנוחות והמחיר - החלטה שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...