Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיפון כזה מהסוג שמשתמשים בו להחלפה של נוזל גיר או ריקון מיכל דלק, האם אפשר להשתמש בו גם לניקוז נוזל בלמים?

חשבתי לקנות צינור שקוף בקוטר שמתאים לפטמות ברכב ולהשתמש במשאבה הזאת. זה יעבוד? יש סכנה שיכנס אוויר?

IMG20220620135908.jpg

פורסם

לא מתאים

תשאיר את זה למה שזה מיועד לו

תקנה צינור שקוף משאבת ואקום \כלי יעודי למשימה

צינור שקןף 3-5 שקל למטר

משאבת ואקום בעלי לא יותר מ100 שח

עם בלמים לא משחקים 

לא כדאי להתקמצן פה 

• אהבתי 1
פורסם

המשאבה תפקידה למשוך את האוויר והנוזל מהמערכת, היא לא יכולה 'להכניס' אוויר.

לי המשאבה נהרסה אחרי 4-5 שנות עבודה מרוב חלודה, כרגע מה שאני עושה זה לחבר צינורית ל2 פטמות בנפרד, כאשר אחת מהן מחוברת למיכל סגור, והשניה מתרוקנת ישירות לגיגית. כשהמיכל הסגור מתמלא (100 מל) אני מחליף ל2 גלגלים הנותרים. כמובן תוך כדי ממלא נוזל בלם כל 3-5 דקות בכוסית בתא המנוע.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 שעות, EliC25 כתב:

לי המשאבה נהרסה אחרי 4-5 שנות עבודה מרוב חלודה, כרגע מה שאני עושה זה לחבר צינורית ל2 פטמות בנפרד, כאשר אחת מהן מחוברת למיכל סגור, והשניה מתרוקנת ישירות לגיגית. כשהמיכל הסגור מתמלא (100 מל) אני מחליף ל2 גלגלים הנותרים. כמובן תוך כדי ממלא נוזל בלם כל 3-5 דקות בכוסית בתא המנוע.

שיטה מעניינת.

יש חשיבות לסדר של הגלגלים? המיכל הסגור אטום לגמרי או שיש בו נוזל בלמים שהצינור טבול בו? יש צורך ללחוץ על הדוושה או שכוח הכבידה עושה את שלו?

Screenshot 2022-06-21 213912.png

פורסם
לפני 42 דקות, חוםואבק כתב:

שיטה מעניינת.

יש חשיבות לסדר של הגלגלים? המיכל הסגור אטום לגמרי או שיש בו נוזל בלמים שהצינור טבול בו? יש צורך ללחוץ על הדוושה או שכוח הכבידה עושה את שלו?

Screenshot 2022-06-21 213912.png

אני מתחיל מאחורי ימני וקדמי ימני, ומחליף לנגדיים.

העיקרון הוא להתחיל מהצנרת הכי ארוכה ורחוקה, אם תתחיל הפוך, אז בגלגל האחרון אתה תוציא נוזל חדש. 

כח הכבידה עושה את שלו 

המיכל עצמן אטום לכאורה (הגומיה עשתה את שלה) אבל במכסה יש חיבור לצינורית שאני טובל בתחתית.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 שעות, EliC25 כתב:

שיטה ממש מעניינת, השכלתי
אני משתמש בשיטת ה"דגמן לי רגע על דוושת הבלם" שמבקשים מחבר, וזה עובד טוב.

פורסם

יותר קל ויותר מהיר, מסכים איתך.

אני לרוב עובד לבד, ועושה מלא דברים ברכב אז גם השיטה שלי עובדת בלי יותר מדי כאב ראש.

• תוכן חדש...