Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 20.6.2022 בשעה 04:06, YoJ כתב:

וhz גבוהים יותר

אין לזה שום משמעות בשביל סוג העבודה שהוא ציין.

60 הרץ מספיק מעל ומעבר.

בגדול רוב המסכי 49״ הם מסכי גימרים בינוניים להחריד.

המסך שקנית הוא אחד היוצאי דופן בקטגוריה. אני ניסיתי 49״ ולי אישית היה קצת פחות נח בform factor מה34״ אבל ללא ספק - אחד המוצלחים ביותר בקטגוריה ויהיה מעולה לשימושים שלך.

נראה לי הצעד הבא (ברגע שיגיעו למחיר סביר ועוד כמה אופציות) יהיה כנראה 37/9״ (כלומר קצת יותר גבוהה) ב1600P או שנחכה כבר לרזולוציה עם PPI גבוהה יותר. הייתי מת למשהו ברזולוציה יותר גבוהה - הבעיה ש4K זו לא רזולוציה טובה לעבודה על מחשב בגודל הזה ו5k יש בדיוק 2 מסכים לדבר עליהם , יקרים להחריד ולא מספיק גדולים. (הLG וזה של אפל)

החסרון של החוסר עדכון מאז 2019 זה הבהירות שהשתפרה במסכים חדשים יותר והחיבורים (DP 1.2 וכו זה כבר דיי מיושן לעומת מסכים חדשים שמגיעים אפילו בThunderbolt וDP 1.4) שזו עוד סיבה שאני מחכה.

עריכה אחרונה על ידי Liviur

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 1 דקה, Liviur כתב:

המסך שקנית הוא אחד היוצאי דופן בקטגוריה

לטובה או לרעה? 🙄

זה נכון שעדיף לחכות אבל אני ילד קטן בהקשר הזה, אין לי סבלנות לחכות הרבה... 

פורסם

לטובה. לשימושים שלך הוא יהיה הכי טוב שאני נתקלתי בו בקטגורית ה49״

ודווקא אני גם מסכים שאין מה לחכות. אין כרגע שום דבר באופק שיחליף אותו לצערי.

נראה שאנחנו במעין תקופת ביניים שמסכים הם או גדולים או עם רזולוציה גבוהה בטווח מחיר הזה.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אהלן,

אחרי יום וחצי של שימוש (מינוס ילדים בבית), אני חושב שאפשר לתת כאן סקירה קצרה.

נתחיל מההתחלה - האריזה החיצונית פשוט ע-נ-ק-י-ת, צריך 2 אנשים בשביל להרים את הדבר הזה, ובדרך מהחנות לקניון אתה מקבל מבטים של WTF.

image.thumb.png.cc46b2e4ca4e53501ada2f5f6a84a91f.png

המסך עצמו (סה"כ 120 על 37) יושב יפה מאוד על השולחן, נותן אווירה של גאדג'ט יותר מאשר של משרד.

image.thumb.png.cc211118f0fd74e4a4165a33a2a627e9.png

המסך החליף סאטפ של מסך 29 רחב + 24 רגיל (זהים בגובה). החיסרון היה שמסך 24 אי אפשר באמת לפצל ל-2 בצורה אפקטיבית לעבודה (למשל WORD).

בשימוש מצאתי 2 חסרונות בולטים:

1. בשיחות ZOOM אי אפשר לשתף  "מסך", צריך לשתף רק חלון ולכן אם בשיחה צריך להציג הרבה קבצים זה קצת מציק. יתכן ויש אפשרות עם תוכנה חיצונית לבצע חלוקה וירטואלית ממש, עוד לא הגעתי לזה. כרגע המחשבה היא לחבר בחזרה את ה24 לטובת העניין, טרם החלטתי איך להמשיך עם זה. אגב, זו מגבלה שידעתי מסקירות שראיתי, אבל במציאות היא יותר מציקה ממה שחשבתי.

2. בגרסת WIN10 שורת המשימות נמצאת תמיד בצד, במקרה של מסך כזה זה מאוד לא נוח להסיט את הראש כל פעם שמאלה.

יתרונות:

1. חלוקה ל-4 מסכים שאשכרה אפשר לעבוד עליהם כמו שצריך. למי שצריך הרבה נדלן זה בחלט פתרון טוב.

2. כיף לראות את המסך מול העיניים

ספציפית על המסך של Dell:

מי שמתעניין צריך לשים לב שהקיעור אצלו מאוד זניח ביחס למסכים של גיימינג, לטעמי מבחינת עבודה נטו זה פחות טוב כי צריך להסיט את הראש יותר, וזה קורה הרבה. מצד שני זה נראה בעין כמעט כמו מסך שטוח עם זוית צפיה נכונה ופחות יושב "עליך".

האם לעבודה משרדית זה עדיף על 2 מסכים של 27? אני ממש לא רואה ניצחון בנוקאוט, זה הרבה יותר כיף, נראה ומרגיש יותר טוב, אבל נטו מבחינת עבודה אני חושב שזה די חסר משמעות (אך הרבה יותר יקר).

אם אמצא עוד דברים מעניינים אשתף כאן. ואם למישהו יש שאלות בשמחה רבה!

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...