Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שבוע טוב לכולם.

לאחי נגנבה האאוטלנדר השמורה שהייתה באמתחתו (2017, יד 2 פרטית, 50 אלף קמ היסטוריה מסודרת). לפי סרטון האבטחה תוך 10 שניות.

הוא מאוד אהב את הרכב אבל אחרי שגנבו ביישוב 3 כאלה בפחות משבוע, הוא חושש לקנות אחד נוסף ולהתעסק שוב עם הכאב ראש הביטוחי ואולי שגם יגנבו לו ציוד שיש ברכב.

הוא חוזר לחיפושים בשוק היד2 כשהתקציב הוא המחירון שיקבל מהביטוח (סביב ה125K)

בעבר החיפוש היה אפילו אחרי 8 מקומות אבל ההבדל במחירים גדול מדי.

הוא לא רוצה רכבי לו קוסט או רכבים יחסית צפופים כמו הלודג'י או הפריוס פלוס. הוא מחפש משהו שדומה לאאוטלנדר לפחות ברמת האיבזור והנוחות.

המתחרה העיקרי היה X TRAIL אבל הוא ירד מהעניין בגלל עלויות תחזוקה ואמינות, הוא בן אדם שמחפש כמה שיותר שקט.

אופציה נוספת שעולה על הפרק זה 'לאבטח' את אאוטללנדר אחרת שיקנה ככל הניתן (איתוראן ואולי מנעול דוושות יעזור).

מה דעתכם? האם יש משהו שפספסתי?

תודה

פורסם

מענין מאוד-רק 10 שניות ואין רכב, מטורף. אפשר מעט מידע על אמצעי המיגון, האם רק אימוביליזר מקורי או עוד משהו כתוספת. האם התלבשו עם מחשב תחליפי , לא תאומן המומחיות של הגנבים.

פורסם
לפני 5 דקות, mottis כתב:

סיטרואן ספיעס טורר או פזו 5008 יהוו שידרוג עצום לעומת האאוטלנדר העצלה והרופסת

חשוב לציין שהוא גר ביישוב מרוחק ואין לו זמן וראש ללכת למוסכים מתמחים מיוחדים לצרפתיות עם מושבים אחוריים מתעקמים :-)

לפני 23 דקות, ד ו ד כתב:

מענין מאוד-רק 10 שניות ואין רכב, מטורף. אפשר מעט מידע על אמצעי המיגון, האם רק אימוביליזר מקורי או עוד משהו כתוספת. האם התלבשו עם מחשב תחליפי , לא תאומן המומחיות של הגנבים.

הנעה וכניסה KEYLESS, איכשהו הם עושים מניפולציה על השדר לדעתי.

סיפור שהיה לא מזמן - הגעתי לאחת הערים הערביות ליישור פרונט, והבעלים של העסק בחור צעיר בן 35 דיבר איתי ואז אמר לי לנסות להניע ולפתוח את הרכב שלי (KEYLESS גם) ולא הצלחתי. הוא חייך, מבסוט מה'טריק'. כלומר. אם לבעל מקצוע שכנראה לא 'עוסק' בגניבות יש כלים כאלו שיכולים להשבית לי את היכולת להכנס, לנעול או להניע את הרכב, כנראה שלגנבים יש כלים יותר מתוחכמים.

• אהבתי 1
פורסם

אתה מתאר למעשה פעולה הפוכה לגניבה, תארת חסימה שזו פעולה פשוטה. הגנבים ביצעו כניסה והתנעה שזו פעולה יותר מורכבת. מענין אם סרטון האבטחה חושף פרטים נוספים כמו פתיחת מכסה מנוע וחיטוט כל שהוא ברכיבים שונים.  חברים מספרים לי שדבר ראשון על הבוקר לפני מקלחת וציחצוח שיניים, זה להסתכל אם הרכב בחנייה, ימים כיפים כאילו חסרות בעיות ודאגות.

פורסם

שום דבר,

רואים אותם מגיעים עם רכב גנוב אחר, מהרגע שהבן אדם יוצא לרכב עד שהוא יוצא עם הרכב - עוברות בדיוק 10 שניות.

אני לא יכול לפרסם את הסרטון כאן כי הוא מוגדר כרכוש צבאי.

פורסם

שמעתי כבר על מקרים של שכפול מפתח בזמן שהרכב היה במוסך.

לו אני במקומו הייתי לוקח אאוטלנדר אחר, ומוסיף לו מיגון נוסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לפני 16 דקות, zvit כתב:

שמעתי כבר על מקרים של שכפול מפתח בזמן שהרכב היה במוסך.

אני בספק שזה המצב, גל גניבות של הדגם הזה ספציפית באותו שבוע, כנראה מדובר בשיטת פריצה.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

תכלס זה די פשוט.

ולשאלה שבכותרת - למה לא סורנטו? ביד 2 המחירים של שנתון 2017 נעים סביב התקציב המדובר.

• מעניין 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

הנעה וכניסה KEYLESS, איכשהו הם עושים מניפולציה על השדר לדעתי.

מסתבר שהקייליס פחות מאובטח ממפתח רגיל? אם כן אז אאוטלנדר ללא קיילס.אבל אני גם נוטה לחשוב ששכפלו במוסך או משהו, קודן עם כספת לא היה?

לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

סיפור שהיה לא מזמן - הגעתי לאחת הערים הערביות ליישור פרונט, והבעלים של העסק בחור צעיר בן 35 דיבר איתי ואז אמר לי לנסות להניע ולפתוח את הרכב שלי (KEYLESS גם) ולא הצלחתי. הוא חייך, מבסוט מה'טריק'. כלומר. אם לבעל מקצוע שכנראה לא 'עוסק' בגניבות יש כלים כאלו שיכולים להשבית לי את היכולת להכנס, לנעול או להניע את הרכב, כנראה שלגנבים יש כלים יותר מתוחכמים.

כמה פעמים ניסיתי לפתוח את האוטו שהוא היה ליד מנוף עם שלט,והאוטו לא קלט,מסתבר שלמכשירים שונים יש משבש תדרים,לא ביג דיל.

לפני שעתיים, EliC25 כתב:

אני בספק שזה המצב, גל גניבות של הדגם הזה ספציפית באותו שבוע, כנראה מדובר בשיטת פריצה.

כולם קייליס?

פורסם
לפני 32 דקות, פבל כתב:

תכלס זה די פשוט.

ולשאלה שבכותרת - למה לא סורנטו? ביד 2 המחירים של שנתון 2017 נעים סביב התקציב המדובר.

לגבי הסורנטו - נשמע טוב.

לגבי המפתח - נשמע קצת מוזר כי הטווח אמור להיות של כמה עשרות סמ, ובכל זאת, הבית שלו ממוקם בחלק שמרוחק מהרחוב.

פורסם

אאוטלנדר + מנעול הגה/דוושות, בתקווה שיגרום להם לעבור לרכב הבא.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני שעתיים, ארי62 כתב:

כולם קייליס?

אני לא יודע

לפני שעתיים, ארי62 כתב:

מסתבר שהקייליס פחות מאובטח ממפתח רגיל? אם כן אז אאוטלנדר ללא קיילס.אבל אני גם נוטה לחשוב ששכפלו במוסך או משהו, קודן עם כספת לא היה?

לפני 5 שעות, EliC25 כתב:

לא שכפלו, המוסך שהרכב טופל בו היה מוסך של יהודים ביישוב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לאור המצב אצלכם - הייתי ממליץ לו על רכב צרפתי (5008, גרנד סניק).  מישהו גונב אותם?

(לצערי מניסיוני אני יודע שכן אבל אולי הגנבים השתכללו וסוף סוף הבינו שיש רכבים שלא כדאי לגנוב).

• מצחיק 2
  • תוכן חדש...