Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת כיתוב ב GOLF 4. + תמונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי זה סתם מיותר... תשקיע את זמנך בטיפול במנוע, לדעתי זה עדיף.

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

מה אתה משווה בכלל - זה כולה הורדת כיתוב וזה לא עולה כסף לעומת טיפול במנוע - ואני מעדיף להשאיר את המנוע איך שהוא - לא משחקים במנוע שמאות מהנדסים כבר חשבו איך לעשות אותו בוולקסוואגן !

נראה לך שאני אדע לעשות משהו יותר טוב מהם ? לא חושב !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

קודם כל כמה דברים:

אם אתה רוצה להוריד את הכיתוב ,בבקשה, be my guest

אם פירסמת את דבריך בפורום אז רצית תגובה- קיבלת, אז אל תבכה.

לא אמרתי לך לשחק במנוע ולא אמרתי לך להיתעסק איתו הכוונה היתה לשמור עליו.

וגם מה שהם עשו- אני בטוח שתדע לעשות יותר טוב ולא רק כי יש שם דברים שהם פיספסו

ולא המהנדסים של פולקסוואגן הם אלה שצריכים לחיות עם האוטו- אלא אתה (לא שאני חס וחלילה מזלזל באוטו, במהנדסים או בך)

פורסם

אוקי ... לבחינת לשמוע עליו אני שומר ותאמין לי קשה לתפוס אותי עולה מעל 4 טורים ושומר עליו בכל דרך אפשרים !

אם כבר אמרת - אז איך בדיוק אפשר לשפר מנוע... ללא השקעה גדולה כמובן ! בדברים שפספסו המהנדסים היתי שמח לדעת - אני אוהב לרצות את הבובה שלי

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
אוקי ... לבחינת לשמוע עליו אני שומר ותאמין לי קשה לתפוס אותי עולה מעל 4 טורים ושומר עליו בכל דרך אפשרים !

אם כבר אמרת - אז איך בדיוק אפשר לשפר מנוע... ללא השקעה גדולה כמובן ! בדברים שפספסו המהנדסים היתי שמח לדעת - אני אוהב לרצות את הבובה שלי

1- אמרתי לשמור ולא לשפר, ויפה שאתה באמת שומר עליו. (סליחה, עליה)

2- אל תחפש את אשר פיספסו המהנדסים, זה יצוץ לבד.

פורסם

א.יצא יפה

ב. לא הייתי מוריד את הכיתוב,חבל לדעתי

ג. אם היית חונה את הרכב ביפו היו מורידים לך את זה בצורה מקצועית וגם לא הייתה מבזבז זמן על זה :D

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
עכשיו כולם יחשבו שיש לך גולף SDI... לפי השמועה, רק בעלי SDI שמתביישים במנוע, מורידים את הכיתוב.

:-D

מתביישים?....ילדים קטנים מתביישים!!!

לי היה גולף SDI ולא התביישתי בכיתוב. ההפך, הייתי גאה.

רכב מעולה שעשה את עבודתו נאמנה מהיום הראשון ועד האחרון.

ה-SDI היחידה בארץ בצבע זה :) והכי שמורה זה בטוח.

נמכרה לפני שנה. אני מקווה שהיא בידיים טובות.:)

• תוכן חדש...