Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אני מחבר את זה לאוטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הזמנתי מגנט לטלפון אבל לא הצלחתי להבין איך אני מחבר אותו לאוטו, מישהו יודע? תודה.

מצו"ב תמונה וקישור למוצר

במכונית מגנטי לוח מחוונים נייד טלפון מחזיק GPS הר מחזיק מעמד אוניברסלי מגנט קיר מדבקת טלפון מחזיק לxiaomi סמס

https://he.aliexpress.com/item/1005002760422738.html?spm=0.order_list.0.0.21ef586assXx8c&gatewayAdapt=glo2isr

עריכה אחרונה על ידי יוסי ק
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול קיבלת מדבקה דו צדדית שאיתה אתה מדביק את המגנט לדשבורד.

בקישור יש הוראות די מפורטות במפרט המוצר. אם אתה מתקשה עם התרגום האוטו' הקלוקל נסה לשנות שפה לאנגלית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, tza כתב:

בגדול קיבלת מדבקה דו צדדית שאיתה אתה מדביק את המגנט לדשבורד.

בקישור יש הוראות די מפורטות במפרט המוצר. אם אתה מתקשה עם התרגום האוטו' הקלוקל נסה לשנות שפה לאנגלית

זה לא מדבקה דוצית, זה עם בורג

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מגנט בכלל? אם כן תעיף את בורג ותשים דבק דו"צ איכותי.

הזמנת מוצר שקיים בדף המוצר רק כדי להוריד את המחיר.. לא קנית באמת מגנט לאוטו שנראה כך:

GPS.jpg_640x640.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאחד הצדדים הכי טובים ואיך המוצר באמת כשמזמינים באינטרנט זה כמות ההזמנות 

מוצר שהוזמן אלפי/עשרות אלפי פעמים ברוב המקרים יהיה טוב 

שים לב שאתה סה"כ 1 מתוך 3 שהזמינו אותו 

עכשיו למוצר עצמו 

אם במוצר עצמו לא מובנה דבק דו"צ הייתי מוותר על הדולר שהוא עלה ומזמין אחד אחר 

או לחילופין קונה בארץ ב30 שקל...

המחיר של גליל דבק דו"צ שעמיד בחום הישראלי יעלה לך יותר

בהצלחה!

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...