Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם אותו טירוף אוחז בי כשאני רואה דבר כזה בעצמי. למה לבלום כשאין כלום לפניך??? ולמה לעשות את זה בנתיב שמאלי?  כנראה לא נמצא תשובה

• אהבתי 6
  • מבאס 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, 98civic כתב:

כל פעם אותו טירוף אוחז בי כשאני רואה דבר כזה בעצמי. למה לבלום כשאין כלום לפניך??? ולמה לעשות את זה בנתיב שמאלי?  כנראה לא נמצא תשובה

כמוני כמוך ואכן תשובה לעולם כנראה לא תמצא :( ונכנה את הבלימה בתור בלימת הרפאים כי חוץ מהם אף אחד אחר לא רואה סיבה לבלום

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
לפני 49 דקות, 98civic כתב:

99% מהפעמים זה התעסקות בפלאפון. ראיתי הרבה ליצנים שנוהגים בשמאלי ולא אכפת להם מכלום. פשוט צריך לעקוף אותם מימין, אין מה לעשות...

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

זה פשוט מדהים גם שככל שעולה כמות הנתיבים אנשים לא יודעים להתמודד איתם.

הקטעים של כביש 6 עם 3-4 נתיבים זה סיוט, הנתיב הימני לרוב ריק, הזה שאחריו מלא באנשים שנוסעים 100 קמ"ש (בכביש שמותר בו 120 קמ"ש) ולעיתים גם בשלישי יש כאלו שעושים טובה שנוסעים 110 קמ"ש.

מרגיז.

• אהבתי 6

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לנסוע בימני, שעל פי רוב הוא ריק

לצאת לעקיפות ולחזור.

לרוב , מי שלא זז אחרי איתות אחד, לא יזוז. 

• אהבתי 5

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עשיתי ניסוי בקליפורניה,

300 מייל ברצף (עם התרעננות אחת)

בנתיב השמאלי בהייוויי מלוס אנג'לס לסן פרנציסקו,

לא היה רכב אחד (!) שלא פינה את הנתיב כשרק ראה אותי במראה.

ושם עוד החוק מתיר לעקוף מימין

(רק המלצה לעקוף משמאל).

מה עושה אותנו כל כך טובים ?

• אהבתי 3
  • מבאס 1
  • מעניין 2
פורסם

בכבישים מהירים של שלוש נתיבים יש בעיה נוספת אנשים נוסעים במהירות נמוכה בנתיב האמצעי (אנשים עם מודעות שלא לנסוע בנתיב השמאלי) ואז מי שצריך לעקוף אותו כי הוא נוסע  5 קמ"ש יותר מהר נוסע על השמאלי. מה שיצא ששני השמאליים חסומים זה האופציה היחידה של מי שרוצה לנסוע במהירות משמעותית יותר היא על הימנית בלבד.

זו בעיה שאני נתקל בה בערך ארבע פעמים ביום.

• אהבתי 7
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, David2540 כתב:

בכבישים מהירים של שלוש נתיבים יש בעיה נוספת אנשים נוסעים במהירות נמוכה בנתיב האמצעי (אנשים עם מודעות שלא לנסוע בנתיב השמאלי) ואז מי שצריך לעקוף אותו כי הוא נוסע  5 קמ"ש יותר מהר נוסע על השמאלי. מה שיצא ששני השמאליים חסומים זה האופציה היחידה של מי שרוצה לנסוע במהירות משמעותית יותר היא על הימנית בלבד.

זו בעיה שאני נתקל בה בערך ארבע פעמים ביום.

אכן מאד נכון אך עדיין לא מצליח להבין מדוע נהג שנוסע בנתיב ריק שלפניו אין אף רכב בולם

זה מטורף ומסוכן

ומהרבה בדיקות שבציעתי כי אני לא יכול לנסוע אחרי נהגים "מפחידים" כאלה הם לא מתעסקים בטלפון וכדומה, הם פשוט עם 2 ידיים על ההגה ונוהגים

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • אהבתי 1

קובי

:-)

פורסם

הפתרון שלי פשוט, אני כמעט תמיד בימני. המסלול בדרך כלל פתוח.

אפילו לא נדרש לעקוף מרבית הזמן.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 7

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

למזלנו יש אדפטיב קרוז קונטרול.

אם הוא לא יזוז אחרי איתות אחד אז הוא לא יזוז, מדליק את האדפטיב עד שאני יכול לעקוף מהימין.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...