Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 15K | התייעצות .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, 

מבין שלושת הדגמים הבאים , מה הרכב הכי מומלץ ?, 

גם מבחינת צריכת דלק, מרווח,  ובעיקר אמינות .

דייהטסו סיריון 

יונדאי גטס

מאזדה 2

מדובר בשנתונים יחסית ישנים, (מקס' 2009 )

משום שהתקציב שלנו נמוך... (עד 15K)

תודה רבה וערב נעים .

עריכה אחרונה על ידי שלומי 2022
  • אהבתי 1
פורסם

קודם כל בשנים האלו ובתקציב שלכם, קונים את הרכב הכי שמור שמוצאים. ה 15 זה כולל ישור קו?

רשמתם מרווח? אתם יותר מ 2 אנשים?

אם רוב הנסיעה שלכם עירונית, הסיריון תהיה הכי חסכונית וקלה לתמרון. יש לה את המנוע של היאריס. הוא מספיק חזק גם לנסיעה בין עירונית פה ושם. האוטו עצמו מרווח בפנים, לא הכי נוח בעולם.

הגטס אמינה ובסיסית, אבל הרבה מהן הגיעו עם כרית אוויר אחת.

אני הייתי מחפש מזדה ברמת גימור הגבוה, יש לה 6 כריות. מנוע 1.5 נמרץ, 

אבל שוב בשנים האלו זה הרכב השמור ביותר שתוכלו למצוא

• רעיון טוב! 2

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

הייתי מחפש מזדה 2 ברמת אבסור דינמיק, אמינה אך גם זריזה, 6 כריות אוויר.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור אחד שהיה לו גטס 2005 למעלה מ3 שנים, אני יכול להעיד על האמינות שלה.

מצד שני מבחינת בטיחות לא הייתי ממליץ עליה, אין שום דבר מלבד כרית אוויר אחת לנהג (לא סגור על שאר רמות הגימור).

מבחינת מרווח אני הייתי מבסוט, יצאתי להרבה קמפינג איתה ולא היה חסר מקום, גם כשעברתי דירה הצלחתי לדחוף כמות מפתיע של דברים בפנים.

מבחינת צריכת דלק, לא מדהימה, בדקתי פעם אחת כשהגעתי בעיקר עירוני וזה היה באיזור ה1:10, בין עירוני לא בדקתי.

ביצועים היא דווקא מפתיע, ויודעת לשייט לא רע בכלל, גם במהירויות מודרניות ויודעת לעמוד בקצב של הכביש.

אני אישית גם מאוד אהבתי את ההתנהגות כביש שלה, זה לא מכונית ספורט אבל לא קרה לי שהרגשתי שאיבדתי שליטה או שננעלו לי הגלגלים למרות שאין abs.

בנוסף בונוס לא רע בכלל, זה שאפשר ממש בכיף לטייל איתה בשבילים צנועים ללא חשש גדול, המרווח גחון דיי מפנק.

כל ה3+ שנים של אחזקה התקלה היחידה שהייתה לי זה אטם מנוע שיצא לחל"ת אבל זה הסתכם ב300₪.

לסיכום, יכול להיות ששאר הרכבים שציינת יהיו יותר טובים, אבל לפחות מההיכרות שלי עם גטס (מנוע 1350) אתם לא תתבאסו ממנה

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, לירון .ה. כתב:

קודם כל בשנים האלו ובתקציב שלכם, קונים את הרכב הכי שמור שמוצאים. ה 15 זה כולל ישור קו?

רשמתם מרווח? אתם יותר מ 2 אנשים?

אם רוב הנסיעה שלכם עירונית, הסיריון תהיה הכי חסכונית וקלה לתמרון. יש לה את המנוע של היאריס. הוא מספיק חזק גם לנסיעה בין עירונית פה ושם. האוטו עצמו מרווח בפנים, לא הכי נוח בעולם.

הגטס אמינה ובסיסית, אבל הרבה מהן הגיעו עם כרית אוויר אחת.

אני הייתי מחפש מזדה ברמת גימור הגבוה, יש לה 6 כריות. מנוע 1.5 נמרץ, 

אבל שוב בשנים האלו זה הרכב השמור ביותר שתוכלו למצוא

תודה, אנחנו זוג+1 .

פורסם

תלך על המזדה, ברמת אבזור עם ה 6 כריות.

לא הייתי נכנס לרכב ללא ABS וכרית אחת עם ילד.

תא מטען קצת צפוף, גם מאחור. אבל תרגיש הכי רכב מהודק מהאחרות שרשמת.

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

כרית אוויר אחת וללא abs זה רק ברמת אבזןר glf. בשאר הרמות יש שניים או 4 תלוי עם abs.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שתי כריות אוויר יש גם בgli,glx.

פורסם

ב-GLX יש 4 כריות אוויר, ABS ו-ESP. בשנתונים מאוחרים של GLS יש אותו אבזור

ב-GLI יש 2.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...