Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Goodyear EfficientGrip Performance או michelin primacy 4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

קניתי סקודה ראפיד 2017 (185/60/15/84H) לאשתי והצמיגים סינים ובמצב לא משהו. אני שוקל להחליף את כולם.

ראיתי באוטודיפו את הגודייר ב1324 ש"ח, המישלין ב1397 ש"ח.

על הנייר הגודייר קצת יותר שקט (67 לעומת 69) ויותר חסכוני (B לעומת  C)

חשובה הבטיחות, צריכת הדלק, נוחות ואורך החיים.

מה עדיף? (ואולי עדיף צמיג אחר בכלל?) 

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Tzachi Ben Ezra
פורסם

ערב טוב

שניהם טובים לנסיעה נוחה ובטוחה.

ולשניהם יצאו דגמים חדשים ומשופרי ביצועים.

תבדוק פיזית איזה דגם אתה מקבל באוטודיפו,

וגם שנת יצור.

תברר בעוד מקומות מחירים, אוטודיפו לא זולים .

פורסם

איך אני יודע אילו דגמים הם המשופרי ביצועים? (כמובן שאבקש צמיגים טריים, אבל איך אדע אם אלו המשופרים?)

לגבי המחיר שכתבתי, הוא לא משתדלם דווקא לרביעיה כולל התקנה? (נראה לי שיש לאוטודיפו לפעמים מבצעים לא רעים)

פורסם

מחיר סביר מאוד לרביעיה במידה הזו.

היו לי אפישן גריפ כמה שנים טובות על הרכב, לפני חודשיים החלפתי לפרימסי4.. לא מרגיש הבדל. הפרימסי היו טיפה רועשים בקילומטרים הראשונים, אבל זה דעך.. לא זכורה לי תופעה כזו עם אפישן גריפ. 

האחיזה של הפרימסי נהדרת כמו של האפישן גריפ.. שיחקתי איתם קצת בסדום ערד בסופש האחרון, אין תלונות.

בקיצור קח את מה שטרי יותר

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

יום טוב גם לך

פורסם
Just now, Tzachi Ben Ezra כתב:

ומה לדעתך עדיף מבין השנים? (או לחלופין משהו אחר?

ערכתי את ההודעה המקורית עם תוספת פרטים

יום טוב גם לך

פורסם

ראפיד ממה ששמעתי אוכלת צמיגים קדמיים, ולכן אמליץ על הצמיגים שנוטים פחות להישחק - מישלן.

בקקטוסולר שהיה לי חיסלתי רביעיית גודייר אפיגריפ פרפורמנס תוך שנה.

פורסם

קניתי באוטודיפו את Goodyear EfficientGrip Performance.בפועל קיבלתי דגם עם 88H, ייצור גרמני, אבל משהו לפני 9 חודשים.

הג'אנטים קיבלו מלא שריטות - החלפה צמיגים בצורה ברברית.

בסופו של דבר, הצמידים טובים, מתאימים לקיץ שלנו, מצויינים בגשם. גם חיסחונים בדלק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי באתר היבואן רשמי של גודייר יש מבצע 

קופון Goodyear12 וזה מוריד עוד 12 אחוז הנחה. התקנה חינם בכל הארץ. לדעתי הכי שווה עלות תועלת. שווה לבדוק גם שם

האתר הוא itire  ואין לי קשר אליו בכלל

פורסם
בתאריך 1.4.2022 בשעה 14:08, פריג'י כתב:

ראפיד ממה ששמעתי אוכלת צמיגים קדמיים, ולכן אמליץ על הצמיגים שנוטים פחות להישחק - מישלן.

בקקטוסולר שהיה לי חיסלתי רביעיית גודייר אפיגריפ פרפורמנס תוך שנה.

כמה ק"מ עשית בשנה הזו? אתה עושה הרבה טיולי נהיגה חזקה ו/או ימי מסלול (אל תצחק, שמעתי כבר על כמה קקטוסים שמשתמשים בהם גם לצורך ספורטיבי) או שאתה מדבר על תנאי נהיגה רגילה רוב הזמן?

פורסם
לפני 12 שעות, BRAVO30 כתב:

כמה ק"מ עשית בשנה הזו?

25 אלף

אתה עושה הרבה טיולי נהיגה חזקה ו/או ימי מסלול (אל תצחק, שמעתי כבר על כמה קקטוסים שמשתמשים בהם גם לצורך ספורטיבי)

נהיגה חזקה יומיומית, בקטע כביש לא פשוט של כ-10 קילומטר.

המישלנים החזיקו משמעותית יותר.

או שאתה מדבר על תנאי נהיגה רגילה רוב הזמן?

רוב הקילומטרז' היה מנהלתי כמובן, ללא טיולי נהיגה או מסלול.

פורסם
לפני כשעה, פריג'י כתב:

25 אלף

נהיגה חזקה יומיומית, בקטע כביש לא פשוט של כ-10 קילומטר.

המישלנים החזיקו משמעותית יותר.

רוב הקילומטרז' היה מנהלתי כמובן, ללא טיולי נהיגה או מסלול.

איזה כיף זה לעבור בכביש נהיגה כל יום ולנהוג באמת. מטעין אותך באנרגיה, גם אם בילית לפני בפקקים. באיזה כביש מדובר?

• תוכן חדש...