Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר׳ס

צריך את עזרתכם לפני שאני מתחיל לפתוח את כל הדאשבורד

קניתי לפני פחות משבוע הונדה אקורד שנת 2012

לרכב יש מערכת שהבעלים הקודם עשה אך היא לא עובדת באופן תקין ולא משמיע אודיו, חוץ מרדיו

במקום שבו הותקן המסך הוא הותקן במקום מסך קטן של היצרן שהוא שימש יותר לבקרת אקלים ויותר מה שקשור ללחצנים על הרדיו

באוטו הזה ישנם שני שיטות לשים מולטימדיה

ראו בתמונות

עכשיו השאלה הכי חשובה אני רוצה לחסוך לי כסף ולהזמין מאלי אקספרס כמה מסובך זה יכול להיות אם כבר כל החוטים הושחלו ואני בסהכ אצטרך רק לחבר מסך חדש עם פאנל תואם מקור כמובן..069044D8-B183-44BB-9A48-7236F85CA970.thumb.png.3ab2a24357fa6c9800a41c7685f50855.png

דברו אלי מה אומרים

וזה מה שיש לי כרגע

AEE06AAD-8091-4769-B11C-E71777100A3D.jpeg

FEDEA904-5941-4AA8-9D30-1E3717E89C0F.png

פורסם

תנסה לאפס את המסך ע'י לחיצה ארוכה על הריסט זה מוחק הכול ואז זה נהיה כמו חדש 

ואם זה לא יעזור אז אתה יכול להזמין כל מסך בעלי אקספרס כי זה גם נראה של עלי אקספרס 

ואתה לא צריך מתאם

• תוכן חדש...