Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה בעיקרון היא לא עם ההיגיון של החוק, אלא עם הפרשנות שלו בשטח ע"י גורמי האכיפה. 

ואז לך תוכיח שאין לך אחות.

גם לי אין טיפה אחת של חיבה לכחולי המדים לאור ניסיוני איתם (אוהבים לחפש אותך. ואז למצוא).

אבל יש להם עבודה לעשות, וכנראה שהם עושים אותה גם לפעמים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 5.4.2022 בשעה 15:38, Be roo כתב:

זה שלך לא ברור מה ההגיון לא אומר שהוא לא קיים.

גם אם כל מה שמחפשים זה לקטר ״אכלו לי, שתו לי״ 

הגיון תמיד קיים - הבעיה שלרוב הינו יחסי

לפני 13 שעות, ברווז כתב:

הבעייה בעיקרון היא לא עם ההיגיון של החוק, אלא עם הפרשנות שלו בשטח ע"י גורמי האכיפה. 

ואז לך תוכיח שאין לך אחות.

גם לי אין טיפה אחת של חיבה לכחולי המדים לאור ניסיוני איתם (אוהבים לחפש אותך. ואז למצוא).

אבל יש להם עבודה לעשות, וכנראה שהם עושים אותה גם לפעמים.

🎯 בול

אגב, זו לא בדיוק העבודה - העבודה הינה לתת שירות

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם
לפני 10 שעות, oriporat כתב:

אגב, זו לא בדיוק העבודה - העבודה הינה לתת שירות

פה אתה טועה, העבודה שלו במקרה זה היא לאכוף את החוק.

אתה עברת על החוק, לטענתך בצורה שולית, לטענתו לא.

וגם אם נאמין לך והחריגה אכן היתה מינימלית, הרי שנכנס כאן שיקול דעתו של השוטר, שהוא לגמרי בסמכותו. וגם אם אתה לא מסכים איתו, למרות שבא לך נורא לקטר, אין כאן שום פגם מהותי במערכת, אלא חוסר הסכמה  שלך עם השוטר. מותר שלשני אנשים יהיו דעות שנות, רק שכאן שלו היא זו שקובעת. ואם אתה רוצה לערער על סמכותו, אתה פונה למישהו בכיר יותר. רק שבמקום לשים את הכסף ולבקש להשפט אתה תבכה שהמערכת מסואבת ונגדך. חס וחלילה להודות בכך שהיא פשוט לא מסכימה איתך, כנראה אפילו בכמה ערכאות.

לפני 10 שעות, oriporat כתב:

בול

בול? מה שהוא כותב זה בדיוק ההפך מהטענה שלך.

תחליט, אתה רוצה שלשוטר יהיה שיקול דעת והוא יוותר לך על העבירה כי חרגת בצורה שולית מהקו?

אם אתה רוצה שהוא יישם אותו באופן עיוור על מה אתה מתלונן?

פורסם
לפני כשעה, Be roo כתב:

וגם אם נאמין לך והחריגה אכן היתה מינימלית, הרי שנכנס כאן שיקול דעתו של השוטר, שהוא לגמרי בסמכותו. 

ופה מתחילות הבעיות הגדולות. 

אני מכיר אישית מישהו (לא "שמעתי על", לא "חבר של אח של דודה של הבן של". מכיר אישית) מהבראנז'ה של אספני הסכינים, שיצא לטייל עם הכלבים והיה עליו אולר שוויצרי.

אזכיר שאולר שוויצרי הינו חוקי למהדרין.

זה לא עזר לו. הוא כנראה "לא בא בטוב לשוטר בעין", והשוטר "הפעיל שיקול דעת" (קרי- עיוות את החוק ואת הסמכות שלו כדי שיתאים לנסיבות). ואת זה הם עושים יותר מדיי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 12 שעות, Be roo כתב:

וגם אם נאמין לך והחריגה אכן היתה מינימלית, הרי שנכנס כאן שיקול דעתו של השוטר, שהוא לגמרי בסמכותו. וגם אם אתה לא מסכים איתו, למרות שבא לך נורא לקטר, אין כאן שום פגם מהותי במערכת, אלא חוסר הסכמה  שלך עם השוטר. מותר שלשני אנשים יהיו דעות שנות, רק שכאן שלו היא זו שקובעת. ואם אתה רוצה לערער על סמכותו, אתה פונה למישהו בכיר יותר. רק שבמקום לשים את הכסף ולבקש להשפט אתה תבכה שהמערכת מסואבת ונגדך. חס וחלילה להודות בכך שהיא פשוט לא מסכימה איתך, כנראה אפילו בכמה ערכאות.

בול? מה שהוא כותב זה בדיוק ההפך מהטענה שלך.

תחליט, אתה רוצה שלשוטר יהיה שיקול דעת והוא יוותר לך על העבירה כי חרגת בצורה שולית מהקו?

אם אתה רוצה שהוא יישם אותו באופן עיוור על מה אתה מתלונן?

מה לעשות שגם לנותן שירות יש מנעד..

יש כאלו שייצאו מגדרם לתת שירות ויש כאלו שיעשו טובה שבכלל יעיפו מבט לכיוונך.

תפריד - הטענה שלי אינה לגבי השוטר (זה שהתנהג בצורה מגעילה הינה נקודה שונה, זה שמשקל עדותו אינה ניתנת כמעט להפרכה אחרת) אלא לגבי אי הבנת אפשרות אחרת לפעולה במצב שנוצר.

מקווה שתסכים איתי שאי עקיפה אינה הגיונית אחרת למה יש האפשרות?

פורסם

במקום בו העקיפה אסורה הרי שאי העקיפה היא האפשרות ההגיונית, או יותר נכון, האפשרות החוקית היחידה. מבחינת המחוקק סע 20 קילומטר מאחורי מוביל טנקים בעליות של ים המלח, ואל תיגע בקצהו של 803.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 5.4.2022 בשעה 15:24, oriporat כתב:

מאחורי יעדים צריך לעמוד הגיון - הבעיה שההגיון הינו יחסי לזה שקובע. 

לא מחפש אשמים, רק מציין שלא ברור מה ההגיון שעומד מאחורי השינויים.

השוטר (זוטר או לא) אינו העניין, יש כאן עקרון שלדעתי והבנתי האישית לא בהכרח נקבע רק על סמך בסיס מקצועי.

אם מחיר הדלק עולה-יורד, זה מוצר ובחירה שלי אם להשתמש בו.

מה לעשות שחוק זה שירות לאזרח ואין בחירה (אא"כ אתה עם התעודות המתאימות😉)

ככה זה כשמתנדב כותב את החנ"א.

פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

במקום בו העקיפה אסורה הרי שאי העקיפה היא האפשרות ההגיונית, או יותר נכון, האפשרות החוקית היחידה. מבחינת המחוקק סע 20 קילומטר מאחורי מוביל טנקים בעליות של ים המלח, ואל תיגע בקצהו של 803.

במקרה שלי בדיון אחר - התקיימו כל התנאים לעקיפה ועדיין . .

• תוכן חדש...