Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה הגה קשיח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

שמעתי בסקירות מדברים כאשר מפעילים מצב ספורט במאזדה cx30 ההגה מתקשיח מה זה בכלל ובמה מסייע ומה מרגישים?

תודה

פורסם

מרגשים שתגבור ההגה מסייע פחות, צריך להשקיע יותר כוח בסיבוב ההגה. 

היצרנים מנסים לבנות עבור המצב הזה תוכנה למנוע תגבור ההגה שתדמה יותר תחושה, יותר פידבק, וההתערבות המלאכותית של תגבור ההגה תורגש פחות. 

פורסם

במידה ויש לך ספר רכב אני מציעה לך לעבור אליו בזמנך הפנוי, לנושא עצמו, לרכבים של היום יש תגבור הגה בין עם חשמלי או אידראולי זה פחות חשוב, מה שזה אומר שבזמן עמידה וכניסה לחנייה כשהגלגלים מסתובבים במקום יהיה לך אפשרות להזיז את ההגה עם האצבע הקטנה בלי להפעיל הרבה כוח. במצב שאתה נוהג במסלול או כביש מפותל זה שההגה יותר מידי רך/קל לתזוזה משרה מצב של חוסר ביטחון ולכן מצב ספורט/מסלול (לא משנה איך תקרא לו) מקשיח את ההגה וגורם שהעזרה בסיבוב הגלגלים קטנה וצריך להשקיע יותר בסיבוב ההגה עצמו.

פורסם
לפני 8 דקות, viper83 כתב:

או אידראולי זה פחות חשוב,

דווקא זה כן חשוב. בהגה הידראוולי מסורתי עם משאבה מונעת על ידי רצועה אי אפשר לשלוט ברמת התגבור על ידי פקודת מחשב. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 10 דקות, Buki כתב:

דווקא זה כן חשוב. בהגה הידראוולי מסורתי עם משאבה מונעת על ידי רצועה אי אפשר לשלוט ברמת התגבור על ידי פקודת מחשב. 

אני גם דיי בטוח שבסגנון הזה (שאישית אני מעדיף בהרבה על הגה חשמלי) התגבור קשור ישירות לסל"ד, המשאבה מסתובבת יותר בסל"ד גבוה אז היא נותנת יותר לחץ או משהו..? (סל"ד גבוה = יותר עזרה, סל"ד נמוך = פחות עזרה)

פורסם
לפני 13 שעות, Sparrow420 כתב:

אני גם דיי בטוח שבסגנון הזה  התגבור קשור ישירות לסל"ד

אם זה היה כך בסל"ד סרק בחניה ההגה היה קשה, בדיוק מתי שצריך הגה קל ובנסיעה מהירה ההגה היה קל, בדיוק כשצריך הגה קשה. 

יש במשאבת הגה שסתום שדואג לכך שהלחץ במערכת יהיה פחות או יותר זהה בכל סל"ד

פורסם

יש גם מערכות הידראוליות כמו servotronic שיודעות לשנות את התיגבור כתלות במהירות הרכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...