Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מהנתון של הקג"מ יש באותה שורה נתון באיזה סל"ד מושג המומנט הזה, וזה לא פחות חשוב.

הדרך הכי נכונה ללמוד על התנהגות של מנוע מסויים היא מעקומת מומנט.

וגם זה ממש לא מספר את כל הסיפור. 

יש מכוניות שכשאתה לוחץ אומרות לך "תעזוב אותי באמא'שך". ויש מכוניות שאומרות לך "איזה כיף, תלחץ עוד".

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 4 שעות, Sparrow420 כתב:

למה כן היית קורא "טס"?

סוף סוף מישהו מאמין לי שזה רכב בנ"ז, כולם מסתכלים עלי כמו קמצן משוגע שנוסע על עתיקה 😂

במקור קניתי אותו שיהיה לי משהו מעכשיו לעכשיו ותכננתי להפטר ממנו אחרי כמה חודשים.. והתאהבתי

לא זלזלתי אבל לקרוא לזה טס זה בדיחה,היה לי את המנוע הזה ב 206 אומנם הוא לא עגלה אבל בטח שלא טס בשילוב עם גיר 4 הילוכים,מקסימום נוסע בסדר

פורסם

הרכב שלי אטמוספרי ונקרא חלש גם ביחס לאטמוספרים מקבילים אבל בגלל ששיא המומנט מושג בסלד נמוך יחסית ( 3200 לעומת 4000-4800 ) קל להחזיק אותו שם ולהיות לא פחות חזק בפועל מהמקבילים

פורסם
לפני כשעה, amosbmw כתב:

יש מכוניות שכשאתה לוחץ אומרות לך "תעזוב אותי באמא'שך"

המציאות של ה Skyactiv.

יום יבוא ואבין איך המנוע הזה הצליח לצבור כ"כ הרבה אהדה. לחיצות שמניבות בעיקר רעש, שום דבר מעבר.

פורסם

מישהו כתב השבוע או שבוע שעבר על זריזות המזדות. זה לא שיש להן הרבה כוח או מומנט גבוה. אבל המצערת שם מכוילת לתת יציאה מהירה מהמקום. נכון שלא היה מזיק עוד כוח ובוודאי טורבו (אגב ב SkyActive-X יש סופרצ'ארג'ר), אבל אני מוצא את זה מאוד שימושי בפקקים שצריך לדלג מעמידה במקום מעבר לרמזור ב 0 זמן, או להשתחל מהר, והזריזות הזו שמגיבה מהר וללא השהיות מאוד שימושית בעיני. זה התחדד לי במיוחד כשעברתי לפני 15 שנה מרנו מגאן II עם AL4 למזדה 3 דור ראשון 1.6. שמים וארץ. אז בשבילי השילוב מנוע/גיר השמרני של המזדות עדיף ממכונית טורבו עם גיר רובוטי דו מצמדי.

פורסם

כיול מצערת לתחושת זריזות ביציאה מהמקום רלוונטי (ככל הנראה) למנועי ה 1.6 בדור 1 ו 2 של המאזדה 3 ; לא חושב שזה קיים עם הסקאיאקטיב 1.5 ובטח שלא עם הסקאיאקטיב 2.0 שיש לי.

• תוכן חדש...