Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני מחזיר תשובה אם אני לוקח מימון לרכב ,אם אני לוקח מימון לתקופה מסוימת אבל לא מרוצה מהפריסה אני יכול לשנות אותה? כלומר מחמש שנים לשלוש שנים וההפך או שאי אפשר מרגע שלקחתי מימון בתנאים מסוימים ואם אני מתחרט ברגע האחרון ניתן לבטל את המימון שלקחתי?

שברולט ספארק 22 

פורסם

פרעון מוקדם של הלוואה אפשרי. צריך לבדוק את התנאים לפני שלוקחים אותה, שכן יש הלוואות בהן יש "קנס יציאה" בפרעון מוקדם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במרבית תכניות המימון הבנקאיות, אין קנס יציאה אבל יש חובת הודעה מוקדמת. (מנסיון, בנקים שונים, איגוד, פועלים ומסד) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

במרבית תכניות המימון הבנקאיות, אין קנס יציאה אבל יש חובת הודעה מוקדמת. (מנסיון, בנקים שונים, איגוד, פועלים ומסד) 

ואם אני לוקח הלוואה בוא נגיד פרסתי אותה לחמש שנים ואז אני רוצה לצמצם לשלוש שנים או לבטל אותה זה אפשרי?

שברולט ספארק 22 

פורסם

הבנק מעוניין לתת הלוואות, תבקש הלוואה שבה ניתן להחזירה במלואה בכל עת. הפקיד/ה ממילא ישאלו אותך שאלות בנוגע להלוואה וההיכרות שלהם עם חשבון הבנק שלך.

פורסם
לפני 34 דקות, הרקוליטו כתב:

הבנק מעוניין לתת הלוואות, תבקש הלוואה שבה ניתן להחזירה במלואה בכל עת. הפקיד/ה ממילא ישאלו אותך שאלות בנוגע להלוואה וההיכרות שלהם עם חשבון הבנק שלך.

אני מדבר על חוץ בנקאי

אם אני רוצה לקצר את השנים או לבטל אותה אפשר?

שברולט ספארק 22 

פורסם

קח בחשבון שהריביות בחוץ בנקאי גבוהות יותר. אבל הפשוט ביותר שאל את הגורם הממן.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

למה חוץ בנקאי? האמת, לא מענייננו, אבל בדרך כלל יותר יקר.

בדוק את חוזה ההלוואה שהוצעה לך והחלט לפי מה שיש בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, zaf כתב:

קח בחשבון שהריביות בחוץ בנקאי גבוהות יותר. אבל הפשוט ביותר שאל את הגורם הממן.

ואם לקחתי את הלוואה ופרסתי אותה 5 שנים התחרטתי ואני רוצה לפרוס ל3 שנים זה אפשרי אחרי שסוכמו התנאים וקיבלתי אישור והלוואה?

שברולט ספארק 22 

פורסם

הכי מומלץ זה בנקאי הרביות בחוץ הם פי שלושה מהבנק

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
לפני 13 שעות, Ronithen כתב:

ואם לקחתי את הלוואה ופרסתי אותה 5 שנים התחרטתי ואני רוצה לפרוס ל3 שנים זה אפשרי אחרי שסוכמו התנאים וקיבלתי אישור והלוואה?

נתקלתי גם בסעיף של "קנס יציאה" בגובה הריבית שנותרה על יתרת ההלוואה לתקופה המלאה. מעבר לזה שהריביות החוץ בנקאיות גבוהות מאלו הבנקאיות. בעיקרון הלוואה מקרן ההשתלמות אם יש לך, זולה יותר גם מבנקאית.

פורסם

לא חושב שכדאי לקחת הלוואת חוץ בנקאיות אלא אם כן זו הלוואה שכל מהותה זה מימון לרכב. יש כאלו שהן ייעודיות לרכישת רכב.

אתה דואג להציג שהרכישה היא השקעה כלומר שהרכב יהיה לעבודה ולכן אחוזי הריביות משתפרות בהתאם.

הלוואי שכולנו היינו יכולים לקנות רכב במזומן. זה בדר"כ לא המצב.

• תוכן חדש...