Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש והקשבה מסוימת , הגעתי למסקנה ( ובעזרת עוד כמה אזניים שומעות ) , שכנראה יש לי בריחה כלשהי של גזי פליטה מאיזור הסעפת פליטה / הירידה לצנרת.

הכוונה מבחינת הרעש היא שבטורים גבוהים בזמן מאמץ מנוע ( כמעט לא מופיע בניוטרל ) יש רעש של אגזוז , או של בערך בריחת גזים מקדימה , בניוטרל התופעה כמעט ולא קוראת , ובסל"ד נמוך בקושי אפשר לשים לב לזה ( גם ככה האוטו די מרעיש אז קצת קשה לשים לב לזה אם לא יודעים מה מחפשים ) , האם למשהו יש כיוון מאיפה אני צריך להתחיל לבדוק ?

( אני רק אציין שאין שום בעיה אחרת במנוע , כל מערכת ההזרקה והחיישנים תקינה בוודאות מוחלטת , ומבחינת קריאה בלמדה מופיעה קריאה תקינה בערך , 3 פסים בREACH פס אחד בSCROTCH , שהיא טיפה עשירה מדי , אבל בהחלט תקינה)

מבחינת התחושה , הרכב מרגיש בסל"ד גבוהה כאילו הוא נוסע רק בטיפה יותר טוב מסל"ד בינוני ( 6 ומעלה לעומת 4 מעלה , ולצורך הבהרה - שיא הספק - 6.500 , שיא מומנט 3.500 )

הכיוון שאני חשבתי עליו הוא להתחיל מבדיקה של הצנרת עצמה מקדימה , אולי להחליף את האטם של הסעפת פליטה , מי מתעסק עם ענין האטם? המוסך או מכון אגזוזים?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מיכאל :) את קובי אני מכיר הרבה שנים ולשם הדיוק , הוא לא חלק מהמשתיק אלא מנהל את העסקים שלו משם במעין שותפות למיטב הבנתי , וכנראה באמת נלך לשם לתחילת הבירור.

אביעד תודה ... כיוון מצוין . האם יש אפשרות להציץ מלמעלה איכשהו לענין או שלא ממש ? ( לי לא נראה לפחות מאתמול בערב שאפשר לראות משהו )

כמה ברגים מחזיקים את הסעפת ? ואיפה?

בתודה

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
מיכאל :) את קובי אני מכיר הרבה שנים ולשם הדיוק , הוא לא חלק מהמשתיק אלא מנהל את העסקים שלו משם במעין שותפות למיטב הבנתי , וכנראה באמת נלך לשם לתחילת הבירור.

אביעד תודה ... כיוון מצוין . האם יש אפשרות להציץ מלמעלה איכשהו לענין או שלא ממש ? ( לי לא נראה לפחות מאתמול בערב שאפשר לראות משהו )

כמה ברגים מחזיקים את הסעפת ? ואיפה?

בתודה

ליביו

תוריד את המגן חום של הסעפת ואתה תיראה איזה 8 ברגים תחזק אותם אם בורח מי שם תחליף אטם סעפת לא אמור לעלות יותר מי 150 שקל

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

אני רק משאר שאתה מדבר על המקרה שלך של ה106S16 ולא ה306.

החיים היו הרבה יותר קלים אם זה היה המקרה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ככה או ככה לשניכם יש פיג'ו, גם ב106 החיים לא קלים במיוחד. נראה לי שהכי קל להתחיל באמת מהאטם ולבדוק שאין ממנו בריחה.

יש אפשרות לבדוק אפשרות לחור בסעפת בלי לפרק אותה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כשמדברים על בריחת גזים כדאי לרדת מתחת לאוטו ועם פנס תוך שניה ניתן לדעת אם חסרים אומים של סעפת הפליטה לראש, לפי תיאור הבעיה יש להחליף את ה קיט אגזוז, יש להשתמש בחלק חילוף מקורי ו במוסך לא מכון לתיקון אגזוזים ששם יסתפקו בקיט אגזוז או בזרגון המקצועי "בייגלה" לא מקורי\מקומבן, והעמידות של החלק תהיה בהתאם.

צירפתי שלוש תמונות,אחת של תא מנוע של S16 היכן "הבייגלה" שמולבש על סוף סעפת הפליטה נלחץ\מחובר באמצעות קפיצים כנגד תחילת ה DOWN PIPE [מוקף בעיגול], ובשניה סכמה של צנרת של 306 עם פירוט של ה קיט אגזוז ותמונה שלישית של בייגלה בלוי,בשביל קבלת מושג איך נראית הכלה...

F1000022.JPG

Picture 010.jpg

17A_img.gif

פורסם

תבדוק שלא חסרים לך "כמה" ברגים שמחזיקים ומחזקים את סעפת הפליטה למנוע (צמוד לקיר האש).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

:) תודה על העצות

שמר , יוני , תפסיקו להוציא ולהכניס מנועים מהנבלות האלו.

יבדק מחר ויעודכן עם ממצעים.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...