Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות רכב משפחתי יד שניה בסביבות ה 100k

הדרישות שלי לפי חשיבות הם:

1. נוחות נסיעה. כלומר מושבים נוחים, מתלים טובים, בידוד רעש

2. מרווח. אנחנו זוג + 3 והילדים מתחילים לתפוס יותר מקום :). גילאי 14, 12, ו 10.
3. אמינות. אני מתכוון להחזיק את הרכב יותר מ 3 שנים אז מעדיף לא ללכת למוסך יותר מדי.

כיום יש לנו אוקטביה 2014. מבחינת המרווח והאמינות היא מעולה. מבחינת נוחות הנסיעה אני לא מרוצה.

אני יודע שיש כאלה שאוקטביה 2014 נוחה להם  אבל לי אישית לא. אולי הם השתפרו בדגמים החדשים.

בכל מקרה חשבתי שב 100k  אני יכול להשיג משפחתית טובה עם קילומטראז נמוך בת 3 שנים +-.

אשמח לכל עצה

תודה מראש לעונים

פורסם

קורולה מאוד נוחה בגרסאות עם ג'אנט 16, אבל המרווח מאחור לא מדהים וגם בידוד הרעשים סביר ולא יותר. הביצועים יהיו ירידה משמעותית לעומת האוקטביה. היא אמינה ומאוד חסכונית בדגמים ההיברידיים. מבוקשת מאוד כך שהמחיר גבוה אבל גם שמירת הערך צפויה להיות טובה.

אלנטרה הרבה פחות מבוקשת והמחיר יהיה נוח יותר. גם היא מציעה נוחות טובה, המושב האחורי מרווח יותר. לחובתה תא נוסעים מיושן וצריכת דלק שתהיה גבוהה מהקורולה. גם האבזור פחות נדיב בלי בלם יד חשמלי ועם בקרת שיוט אדפטיבית שאינה תומכת בעצירה והתחלת תנועה מחדש. גם כאן הביצועים לא יהיו ברמה של האוקטביה.

נירו יכול להיות אפשרות קצת טובה אבל הוא גם יקר ומבוקש יחסית. על אותו רעיון איוניק אבל היא פחות מרווחת ורועשת מהנירו.

פורסם

יונדאי סונטה או קיה אופטימה היברידיות יהיו מרווחות יותר ממשפחתית סטנדרטית ל3 ילדים/מתבגרים, מאובזרות, אמינות, שומרות על הערך וכמובן חסכוניות בדלק.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

תבדוק בנסיעה את הגיר של רנו . היה לנו קדגאר עם הגיר הרובוטי שלהם ותוך חודשים שלושה התחיל לדפוק בהילוכים נמוכים ואחרי כמה שנים גם התחיל למשוך הילוך ראשון והרבה פעמים היו העברות לא חלקות , ממש מעצבן. 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...