Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר 4 יציאות כרגע יושב עליו סאב וזוג רמקולים המגבר 1000 ואט השאלה שלי אם אני מחבר רק את הסאב למגבר הם הוא נותן את כל ה1000 רק לסאב ואיך אני עושה את זה? כרגע הסאב מחובר בגישור כאילו מינוס בקצה אחד ופלוס בקצה השני ובאמצע לא מחובר כלום....האם זה בסדר ככה?...

פורסם

איזה סאב יש לך?

לפי מה שידוע לי יש איזו אפליקציה שאפשר לחבר ככה לסאב שיש לו 2 סלילים אבל אל תתפוס אותי במילה...

אם אני טועה שמישהו יתקן אותי...

לירן

פורסם

יש לי סאב 800 ואט של פיוניר 400 אר אם אס....

הוא נמצא בתיבה יותר גדולה מהרגילה שהוא אמור להיות בה...שמעתי פה בפורום שתיבה סגורה הרבה יותר טובה לסאב הזה אבל חלק אומרים לא וחלק כן....אני רוצה לשמוע את הסאב הרבה יותר חזק...מה לעשות?

פורסם

לספק לו הגברה עוצמתית יותר . גישור מ4 יציאות במגבר אי אפשר . אתה תדפוק אותו.

נ.ב

לגבי סאב עם 2 סלילים של 4 אוהם אפשר לחבר כל סליל כזה ל2 יציאות מגושרות מהמגבר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

נראה לי שאני מביא עוד סאב כזה ומכניס את שתיהם לקופסא מה אתם אומרים? תהיה דפיקה חזקה? ואיזה קופסא עדיף ל2 כאלה? אטומה או רגילה?....

• תוכן חדש...