Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

גיליתי לא מזמן את הפורום - יש לציין שהוא מצויין, חבל שלא גיליתי אותו מוקדם יותר אך כמו שאומרים עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

כבר השתגעתי מרוב עצות של אנשים שיודעים/ חושבים שיודעים לגבי רכישת איזה רכב כדאי לקנות.

ההצעה האחרונה הייתה דייהטסו YRV - קיבלתי הצעה מחברת ליסינג לגבי הרכב

שנת 2003, מליסינג מה דעתכם?

אודה לתשובתכם המהירה שכן אני בהתלבטות אם לקחת הרכב לבדיקה כבר מחר? לא שמעתי על הרכב הזה דבר ובנוסף זהו הרכב הראשון שלי

תודה,

מונה.

פורסם

לפני שקניתי את המכונית שלי,ערכתי נסיעת מיבחן על YRV.

יתרונות-עיצוב נאה,מנוע טוב(של טויוטה יאריס),ביצועים נחמדים ותא מטען מרווח יחסית.

חסרונות-נוחות נסיעה נמוכה,איכות גימור נמוכה,חומרים מאיכות ירודה,איכות נסיעה ירודה והגה גרוע.

חוץ ממוניטין טוב של היצרן-אין בה הרבה.

הגטס נראית מרצדס S-CLASS לידה...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ברוכה הבאה לפורום!

הגיוני שיש רכבים שיתאימו לך טוב יותר מYRV.

מה הדרישות מהרכב? נסי לדרג מה יותר חשוב - אמינות, בטיחות, נוחות, איזה גיר? ידני או רק אוטומטי?

מה התקציב?, גודל הרכב הרצוי?

לגבי קניה מליסינג - קחי את הרכב לבדיקה שלך, לא להסתמך על הבדיקה של החברה שמוכרת. מומלץ לבדוק בעיקר את החברות הגדולות, ולא סוחרים בלתי מוכרים. כמו כן, כדאי לבצע בדיקה בכמה חברות, ההבדלים יכולים להיות גדולים.

גיא

פורסם

אני מחפשת רכב קטן עד 55K ש"ח (בלחץ) אוטומט, כמובן שאמינות זה דבר ראשון, מבחינת ביצועים זה פחות חשוב, הרכב ישמש בעיר לנסיעות עירוניות.

אני בטוחה שיש רכבים רבים שיתאימו לי יותר אך התקציב משחק קצת תפקיד.

בנוסף אחי לקח את הרכב למוסכניק שלו ומסתבר שהחברה (באדג'ט) מבצעת אצלו את התיקונים והרכב עבר אצלו טיפולים ונמצא תקין אך זה לא מבטל מבחינתי בדיקה במכון.

פורסם

בתקציבך תוכלי למצוא יונדאי גטס מציי רכב.

מכונית די בינונית,אבל עדיפה בהרבה על ה YRV,ולפי מה שהבנתי מכמה עוסקים בענף ציי הרכב,היא מפגינה אמינות מוחלטת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

האמת היא שבדקתי וחישפתי גטס אבל לא מצאתי בתקציב שלי, גם ככה אני לוחצת את עצמי.

ואני די נואשת אחרי חיפושים רבים וזקוקה לרכב נואשות, האם אתה חושב שזה יהיה סוג של התפשרות?

• תוכן חדש...