Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, garicho כתב:

א. אתה משווה רפובליקה שהיא חלק מהפדרציה הרוסית בשטח 17000 קמ ואוכלוסיה של 1.3 מיליון למדינה ריבונית בשטח 600000 ק״מ ואוכלוסיה של 41 מיליון?

ב. להחזיק את צצניה עולה לו מיליארדים כל שנה. הוא בחיים לא יצליח לשחד את האוקראינים מספיק.

אבל מצד שני אוקראינה זה לא צצ'ניה, אני לא חושב שאוקראינים יתחילו עכשיו עם פיגועים במוסקבה.

בסופו של דבר עם בלרוס וקזחסטן זה עובד לו יופי.

פורסם
לפני 6 שעות, Gavrik כתב:

אבל מצד שני אוקראינה זה לא צצ'ניה, אני לא חושב שאוקראינים יתחילו עכשיו עם פיגועים במוסקבה.

למה לא, מה יש להם להפסיד?

אומרים גם שהפיגועים שהיו בכלל בוימו ע"י FSB כדי שיהיה תירוץ לכסח את הצ׳צ׳נים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם נשמע כמו סרט רוסי.

״שיחטפו תאטרון עם בני ערובה״

״רגע אבל איך נשחרר אותם?״

״נשחרר? נהרוג את כולם עם גז״

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

למה לא, מה יש להם להפסיד?

אומרים גם שהפיגועים שהיו בכלל בוימו ע"י FSB כדי שיהיה תירוץ לכסח את הצ׳צ׳נים.

זה ידוע. גם בנייני הדירות וגם התאטרון היו פעולות של הFSB. לרוסים לא אכפת לחסל אנשים שלהם אם זה משרת את המטרה הגדולה יותר. זאת אותה החשיבה מאות שנים, וצורת השלטון לא משנה אקסיומות מחשבה בסיסיות…

לפני 9 שעות, Gavrik כתב:

בסופו של דבר עם בלרוס וקזחסטן זה עובד לו יופי.

לא יודע לגבי פיגועים, לא רואה את זה קורה. ולגבי קזחסטן/בלרוס - מדינות הרבה יותר קטנות (באנשים).

וגם שם הוא לא יכול לעשות כל מה הוא רוצה. הקזחים ממש הפנו גב קר לפוטין, וזה כמה חודשים אחרי שהוא עזר שם למנוע הפיכת חצר. הבלרוסים על פי כל ההערכות היו אמורים להיות חלק מהמלחמה ולהוריד כוחות חסימה לגבול אוקראינה פולין. כמו שאנחנו יודעים זה ממש לא קרה. הוא הבין שאם יעשה את זה הוא מסתכן בהתקוממות עממית. יש כמה מאות בלורוסים שנלחמים עם האוקראינים נגד רוסיה, שרוצים להמשיך משם לבלורוסיה…

פורסם

לדעתי הפחד של פוטין, ואחת הסיבות למלחמה המיותרת הזאת, הוא שאם אוקראינה תצטרף לEU, בלרוס תהיה הבאה בתור להגיד לו ללכת לשחק עם עצמו.

לפני 49 דקות, garicho כתב:

זאת אותה החשיבה מאות שנים, וצורת השלטון לא משנה אקסיומות מחשבה בסיסיות…

מאז הכיבוש המונגולי בימי הביניים.

אפשר אפילו להגיד שתקופת הרנסנס מעולם לא הגיעה לרוסיה. מימי הביניים קפצו ישר למהפכה התעשייתית השניה.

לפני שעתיים, farkash7 כתב:

גם נשמע כמו סרט רוסי.

״שיחטפו תאטרון עם בני ערובה״

״רגע אבל איך נשחרר אותם?״

״נשחרר? נהרוג את כולם עם גז״

כמו פרק מהספר* המומלץ בחום "מלחמת עולם Z", של מקס ברוקס.

היה שם קטע (דווקא באוקראינה) שקודם ריססו אנשים עם גז עצבים, ומי שאחר כך קם לתחייה, הרגו אותו.

*הספר, לא הסרט המחפיר של בראד פיט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

את מי תפציץ סתם בניינים ביריחו? מה שעושים לרוסיה יעשו לנו בדיוק.

תראה איזה בלאגן עושים להם על הפצצת תשתיות אזרחיות שזה מאסט במלחמה כוללת.

אל תשלה את עצמך שיוותרו לנו אם נפציץ להם תחנת כח. 

תזכיר לי כמה אזרחים רוסים נהרגו ברוסיה בגלל שרקטות מאוקראינה פוצצו להם את הבתים.

אם נתקוף מדינה שכנה, זו תהיה תגובה על התוקפנות שלה. אם יורים עלינו מבניין ביריחו, אין יותר בניין ביריחו. 

חוץ מזה גם היום מזהים מאיפה יוצא שיגור מעזה ומפציצים את האזור, אז מה ההבדל? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

אתה יודע שזה לא ריאלי. נכון?

את מה תטווח בירי ארטילרי?

גם היום יש סוללות ארטילריה פרוסות שם אחרי טיווח ואיפוס.

למה לא ריאלי? הם יורים נשק תלול מסלול, אנחנו מגיבים בנשק תלול מסלול.

הפגזים שלני גם הרבה יותר מדוייקים, כמובן ששטח ההשמדה שלהם עצום…

מה שלא ריאלי זה להרים שני מטוסים לאוויר עם פצצות מדוייקות שעולות מאות אלפי דולרים כדי להוריד מחסן.

אני אטווח את הנ״צ ממנו בוצע השיגור, ככה פשוט. אחרי הנזק (כולל ההיקפי כמובן) של שני פגזים הם יפסיקו לירות. יחסוך חיי אדם לשני הצדדים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

****************** הודעת הנהלה ************************

עמוד וחצי של פוליטיקה מקומית הועברו לשירשור הפוליטי. מבקש לעמוד בפיתוי ולא לגלוש לפוליטיקה ישראלית בשירשורים שלא מיועדים לכך

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 28 דקות, Igalz כתב:

מבקש לעמוד בפיתוי

image.png.ad8025fa2cabf0388ff11c93f807284f.png

• מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

גם היום יש סוללות ארטילריה פרוסות שם אחרי טיווח ואיפוס.

למה לא ריאלי? הם יורים נשק תלול מסלול, אנחנו מגיבים בנשק תלול מסלול.

הפגזים שלני גם הרבה יותר מדוייקים, כמובן ששטח ההשמדה שלהם עצום…

מה שלא ריאלי זה להרים שני מטוסים לאוויר עם פצצות מדוייקות שעולות מאות אלפי דולרים כדי להוריד מחסן.

אני אטווח את הנ״צ ממנו בוצע השיגור, ככה פשוט. אחרי הנזק (כולל ההיקפי כמובן) של שני פגזים הם יפסיקו לירות. יחסוך חיי אדם לשני הצדדים.

פעם פיתחו מערכת כזאת, אפילו הציבו אותה בעוטף, לא אוטומטית (כי המשפטנים לא הסכימו), ואחרי זה גם לא ידנית.

לדעתי המערכות הללו מחלידות באיזה ימ"ח או משהו כרגע.

זה היה יכול להיות פתרון סופר-אלגנטי שחוסך הרבה מאוד חיי אדם, אם היה אוטומטי מלא, שמי שיורה מנקודה מסוימת יהיה אחראי למה שקורה לאותה נקודה אחר כך.

רוצה לנחש מי הפצ"ר שקבירת המערכת הזו הייתה במשמרת שלו?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בוא,

יש לנו מערכות זיהוי מאיפה בוצע הירי, ותותחנים משתמשים במערכות ממוחשבות כדי לירות את הפגזים. 

"מערכת"

API פשוט + פקודה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

חוץ מזה גם היום מזהים מאיפה יוצא שיגור מעזה ומפציצים את האזור, אז מה ההבדל? 

מי סיפר לך את השטות הזו?

מה שקורה הוא שיש בנק מטרות, אל הבנק הזה מגיעות מטרות מודיעיניות, פרקליט צבאי מקבל את כל החומר על אותה מטרה, כולל ה"הצדקה" שלה כמטרה צבאית (מה שנקרא בעגה המשפטית-צבאית - הפללה).

כולל חומר מודיעיני מה תגרום הפצצה של המטרה, כמה נזק אגבי צפוי לחיי אדם מעורבים, לא מעורבים, תשתיות צבאיות ותשתיות אזרחיות.

יושב הפרקליט ומקבל החלטה (לפי קווים מנחים, בד"כ מהפצ"ר) - האם המטרה מופללת או לא.

אם המטרה מופללת היא נכנסת לבנק, אם לא - אז היא נשארת מטרה מודיעינית (לא חשופה לגורמי האש).

בזמן כלשהו, מנותק לחלוטין מתרשים הזרימה הקודם, משגרים רקטה מעזה, ואז בדרג מחלקת המבצעים / אגף המבצעים / רמטכ"ל / שר בטחון / קבינט, מקבלים אוסף של מטרות פוטנציאליות בדרגת חומרה מתאימה מתוך בנק המטרות (ירי לשדרות ייתן לך רשימה אחרת מאשר ירי לירושלים או לתל אביב).

הדרג מקבל החלטה ומפציצים (או שלא, לדוגמה החליטו הפעם רק לסגור את כניסת הפועלים מעזה) - ואם כן איזה מטרה.

בד"כ אם נקודת השיגור היא X אז מפציצים בכלל את Y.

לפני 4 דקות, David32 כתב:

בוא,

יש לנו מערכות זיהוי מאיפה בוצע הירי, ותותחנים משתמשים במערכות ממוחשבות כדי לירות את הפגזים. 

"מערכת"

API פשוט + פקודה.

מכ"ם ר"ז, ה-API אכן קיים.

הקישוריות מהמכ"ם (או קרון השליטה) לקרון האש הפך מאוטומטי לידני, ומידני נעלם.

מאז לדעתי גם מערכות התותחנים התחלפו

• אהבתי 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מי סיפר לך את השטות הזו?

המפקדים שהיו לי בסוללת תותחנים ב2006.
אין לי מושג על מה ירינו כי לא רואים איפה זה נופל אבל הדיבור בכל הקפצה היה שהרגע איתרו שיגור מעזה ועכשיו אנחנו יורים לשם פצצות תאורה ופגזים לפני שחוליית המחבלים תברח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

גם אם זה היה נכון, זה לא היה משהו שבזמן אמת מפקדים של סוללת תותחנים יודעים, או יכולים לדעת.

אגב ב-2006 יכול להיות שזו באמת הייתה התפיסה, (כנראה שעד שהנ.צ. היה מגיע אליכם המחבלים כבר מזמן לא היו שם), אני מדבר על שנים מאוחרות יותר.

בגדול רוב מוחלט של השלבים שמצוינים למעלה הם תגובה לועדת גולדסטון (אפילו לא חיכו לדו"ח), כלומר "רק" ה-15 שנה האחרונות +-

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני דווקא רואה מצב שהרוסים יחזיקו רצועת ביטחון בגבול מזרח אוקראינה בה הם ידממו מהתקפות מזל"ט קבועות. ריחן 2 . 

• תוכן חדש...