Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור אדום, מצלמות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אז שוב צאיכה עזרה 
איך בwaze לבדוק אם באזור מסוים יש מצלמות אור אדום ומצלמות בכללי? 
אני נהגת חדשה עשיתי היום איזשהי טעות ועברתי באור אדום לא מצדיקה את עצמי למדתי לקח 
מה שמלחיץ אותי שזה לא רחוב שקט או משהו זו צומת במרכז העיר מקום מסוכן שיש שם מלא תנועה אז חשבתי על בטוח יהיו במקום כזה מצלמות 
ניסיתי לבדוק ברשימה "מעודכנת " של מצלמות בישראל, לא מופיע שבמקום הזה יש מצלמות אבל הרשימה הזאת נראית לי לא מעודכנת בשיט, גם חשבתי אולי יש בכלל מצלמות סמויות שאף אחד לא יודע עליהם כי מה העניין של שוטרי תנועה לשים רק מצלמות שיודעים שיש אותן ואז כולם יסעו דווקא שם באופן יפה 
קיצר לא אסטה מהנושא חברים ניסיתי לבדוק דרך וויז במקום הזה שזה קרה לא מופיע שום סימן כזה של מצלמה על המפה, אז כנראה שאין שם מצלמות ? ? 
ומקווה שזה באמת מעודכן בוויז? 
תקשיבו אני לא יודעת מה לעשות אני מזה בלחץ כי אור אדום זה 10 נק' וגם לא יחדשו לי רישיון בעוד שנתיים ....
תבינו את הלחץ שלי אני נהגת חדשה מנסה לעשות הכל כמו שצריך אבל קרתה פדיחה היום שעברתי באדום ובאמת למדץי מזה להבא כמובן שלא אעשה זאת שוב אני מנסה לנסוע רק לפי החוקים 
אבל זה נורא מפחיד ככה על תחילת הניסיון ישר לקבל 10 נק בגלל זה אני פוחדת שלא היו שם מצלמות או משהו 
וגם מפחיד זה יכול לקחת אפילו עד 4 חודשים לקבל דוח הביתה כי עד שמאתרים אותך עד ששולחים עד שמקבלים דוח בדואר ישראל האיטי שלנואז אם עוד שבוע שבועיים חודש לא קיבלתי דוח זה לא כאילו הכל טוב יכול להיות שהוא פשוט בדרך 
מה לעשות איך לצאת מלחץ הזה אני כבר לא מרגישה טוב מהמחשבות על כל זה ומה אהיה בלחץ עכשיו כל 4 חודשים עד שלא יהיה יום התיישנות של היום וכבר אי אפשר יהיה לשלוח לי דוח על זה ?

פורסם

קודם כל, קחי אויר. תנשמי.

לדעתי, על מעבר באור אדום לא נכנסים לכלא עדיין.

אין מה להילחץ, אם בדקת בוויז (להבא, מומלץ לנסוע תמיד עם וויז פתוח, ככה הוא מתריע על המלצמה מבעוד מועד) ואין שם אייקון של מצלמות- רוב הסיכויים שהצומת נקיה. (מתקינים מצלמות בד"כ בצמתים לא כל כך מרכזיות ששם הפיתוי "לגנוב" את האדום גדול יותר).

אם היה לילה והמצלמה עבדה לא היית מפספסת את הפלאש. 

עשית טעות ונראה שלמדת ממנה. זה כבר טוב. קרה וקורה לכולנו. כל עוד אף אחד לא נפגע  אפשר עוד לתקן הכל. (חוץ מעצמך שנהיית חולה מכל העניין).

עכשיו, גם אם קרה ולסבתא היו גלגלים- לדאוג מעכשיו ל 4 חודשים?! (באזור האישי הממשלתי  רואים את זה הרבה הרבה לפני שמגיע משהו הביתה) . הילד עדיין לא נולד. יש כל כך הרבה דרכים להתנהל עם דוחות (בעיקר מצלמה). יש לנו פה פורום משפטי נהדר שבעזרתם של אנשים טובים הרבה הצליחו למעזר נזקים. אבל, כל זה רק עצות שטוב לדעת.

נכון לעכשיו, אפשר להמליץ לך רק לשכוח מכל העניין.

את יכולה גם לחפש לך בן משפחה עם נסיון על הכביש להתלוות אלייך לנסיעות מדי פעם. זה יעלה לך את הביטחון  בצורה משמעותית.

לילה טוב,

• אהבתי 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 27 דקות, Muzic4Ever כתב:

קודם כל, קחי אויר. תנשמי.

לדעתי, על מעבר באור אדום לא נכנסים לכלא עדיין.

אין מה להילחץ, אם בדקת בוויז (להבא, מומלץ לנסוע תמיד עם וויז פתוח, ככה הוא מתריע על המלצמה מבעוד מועד) ואין שם אייקון של מצלמות- רוב הסיכויים שהצומת נקיה. (מתקינים מצלמות בד"כ בצמתים לא כל כך מרכזיות ששם הפיתוי "לגנוב" את האדום גדול יותר).

אם היה לילה והמצלמה עבדה לא היית מפספסת את הפלאש. 

עשית טעות ונראה שלמדת ממנה. זה כבר טוב. קרה וקורה לכולנו. כל עוד אף אחד לא נפגע  אפשר עוד לתקן הכל. (חוץ מעצמך שנהיית חולה מכל העניין).

עכשיו, גם אם קרה ולסבתא היו גלגלים- לדאוג מעכשיו ל 4 חודשים?! (באזור האישי הממשלתי  רואים את זה הרבה הרבה לפני שמגיע משהו הביתה) . הילד עדיין לא נולד. יש כל כך הרבה דרכים להתנהל עם דוחות (בעיקר מצלמה). יש לנו פה פורום משפטי נהדר שבעזרתם של אנשים טובים הרבה הצליחו למעזר נזקים. אבל, כל זה רק עצות שטוב לדעת.

נכון לעכשיו, אפשר להמליץ לך רק לשכוח מכל העניין.

את יכולה גם לחפש לך בן משפחה עם נסיון על הכביש להתלוות אלייך לנסיעות מדי פעם. זה יעלה לך את הביטחון  בצורה משמעותית.

לילה טוב,

תודה רבה על העזרה רגע אז באזור אישי ממשלתי אני יכולה לראות כל הדוחות זאת אומרת במקום לחכות כמה חודשים שדוח יגיע אלי בדואר אני יכולה לראות באזור אישי ממשלתי אחרי תקופה קצרה אם יש דוח או אין? תוך כמה זמן לדעתך אם עשיתי עבירת תנועה יכולים לעשות לי דוח ואז אני אראה את זה באזור האישי ( שואלת בשביל לדעת אחרי כמה זמן בערך אם לא רואה כלום באזור האישי להיות רגועה , עד כמה זמן יכול לקחת שאני אראה דוח באזור האישי הזה )

ולגבי מצלמות איש אחד ענה לי שזה שלא ראיתי בוויז שאין שם מצלמות עוד לא אומר כלום יש דבר כזה מצלמות סמויות שמשטרה לא מדווחת לוויז שקיימות מצלמות האלה בשביל לראות באמת מה קורה בכביש ולא לראות שנהגים "נוהגים יפה" דווקא באזורים שידוע שיש מצלמות וויז מיידע אותם 

אז מפחיד אותי יש מצב שכן יש מצלמות פשוט לא בכל מצלמה שמשטרה שמה היא חייבת לשטף אותנו בזה. יש לי ידיד הוא אמר שנראלי ראה באזור הזה מצלמות זה באמת צומת במרכז העיר.... ממש לחץ ומה אם כן צולמתי ע"י מצלמה כזאת?

פורסם

לדעתי, אם האיזור האישי נקי במשך שבועיים כבר לא יגיע משהו בהמשך.

לגבי הוויז, המשטרה לא מדווחת להם כלום אלא המשתמשים. אישית, לא שמעתי עד היום על מצלמת רמזור סמויה.

• אהבתי 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)

@yalda12

זה השרשור השלישי שלך ביומיים שמראה בעיקר כמה את לחוצה מביצוע עבירות.

את חייבת ללמוד להשתחרר מהלחץ הזה.

כשאנחנו לחוצים אנחנו עושים יותר טעויות.

כך שאת יורה לעצמך ברגל אם בכל נהיגה את בעיקר מתרכזת בלא לעבור על החוקים היבשים, בדיוק במהירות על הקמ״ש הבודד, על לספור כמה שניות עצרת וכו׳.

והנה ההוכחה, עברת באדום, אחת העבירות היותר מסוכנות, הרבה יותר מלהקיף כיכר ב-20 קמ״ש במקום ב-16. והמטרה היא לא לנזוף בך, אני אגלה לך סוד, זה קורה לרבים מאיתנו בגלל חוסר תשומת לב, אבל רובנו נשים לב אם יש רכב בצומת ונבלום בזמן, נהג לחוץ עלול לא להגיב גם לזה.

אין בנינו הכרות, ואין לי כוונה לנתח אותך. אין לי מושג אם את אדם חרדתי יחסית באופן כללי או שרק בנהיגה, אבל זה משהו שאת חייבת לעבוד עליו אם את רוצה להיות נהגת בטוחה.

אולי שיעורים נוספים על הרכב שלך, אולי מלווה עם נסיון. בכל מקרה, זה צריך להיות אדם רגוע, שינסוך בך בטחון ויכוון אותך להתרכז בדברים החשובים בנהיגה, ולא בהקפדה על קוצו של קמ״ש.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 שעות, Be roo כתב:

@yalda12

זה השרשור השלישי שלך ביומיים שמראה בעיקר כמה את לחוצה מביצוע עבירות.

את חייבת ללמוד להשתחרר מהלחץ הזה.

כשאנחנו לחוצים אנחנו עושים יותר טעויות.

כך שאת יורה לעצמך ברגל אם בכל נהיגה את בעיקר מתרכזת בלא לעבור על החוקים היבשים, בדיוק במהירות על הקמ״ש הבודד, על לספור כמה שניות עצרת וכו׳.

והנה ההוכחה, עברת באדום, אחת העבירות היותר מסוכנות, הרבה יותר מלהקיף כיכר ב-20 קמ״ש במקום ב-16. והמטרה היא לא לנזוף בך, אני אגלה לך סוד, זה קורה לרבים מאיתנו בגלל חוסר תשומת לב, אבל רובנו נשים לב אם יש רכב בצומת ונבלום בזמן, נהג לחוץ עלול לא להגיב גם לזה.

אין בנינו הכרות, ואין לי כוונה לנתח אותך. אין לי מושג אם את אדם חרדתי יחסית באופן כללי או שרק בנהיגה, אבל זה משהו שאת חייבת לעבוד עליו אם את רוצה להיות נהגת בטוחה.

אולי שיעורים נוספים על הרכב שלך, אולי מלווה עם נסיון. בכל מקרה, זה צריך להיות אדם רגוע, שינסוך בך בטחון ויכוון אותך להתרכז בדברים החשובים בנהיגה, ולא בהקפדה על קוצו של קמ״ש.

צודק לגמרי

לפני 17 שעות, G-רפי כתב:

וויז לא מראה שיש שם מצלמות בכלל ועברתי באזור וכן כל האזור מצלמות. לא ראיתי מצלמה כתומה גאסטו אבל על רמזור יושבות מצלמות רגילות כאלה קטנות אפורות

לפני 17 שעות, G-רפי כתב:

בבקשה, כל האזור הזה "נקי" מהמצלמות הלכתי לבדוק יש שם 2 מצלמות על כל רמזור זה לא מעודכןScreenshot_20220209-030457_Chrome.thumb.jpg.b71178eb46c8e473910793e5a9d1600e.jpg

פורסם

לפני 19 שעות, yalda12 כתב:

בבקשה, כל האזור הזה "נקי" מהמצלמות הלכתי לבדוק יש שם 2 מצלמות על כל רמזור זה לא מעודכן

דבר ראשון המצלמות האפורות שיושבת ב99.99 מהמקרים זה מצלמת אבטחה רגילה וממש ממש לא מצלמת תנועה.

מצלמת רמזור זה נטו המצלמות הכתומות.

אם בוויז לא מופיע שם מצלמה, אז רוב הסיכויים שאין..

דבר שני, אין למשטרה שום עינין להסתיר מיקום של מצלמות.

כמו שבנת"צ יש תמרור לפני שיש מצלמה.

ואם זה היה שוטר עם מצלמה הוא היה חייב לעצור אותך במקום, הם לא שולחים דו"ח לבית אסמך מצלמה שלהם.

בקיצור לדעתי, ממש אין מה לדאוג.

ממה שכן יש לדאוג זה מהאובססיות שלך לחוק..

כולנו שומרים חוק, אבל לפני הכל פשוט צריך להיות מרוכז בנהיגה, אחרת זה יכול להיגמר רע ח"ו.

ממליץ לנהוג באזור יותר רגועים להשתפשף שם שלשים לב לתמרורים וכו' גם בלי להתרכז בהם, אלא מתוך הרגל, ושהריכוז יהיה בכביש..

בהצלחה.

• אהבתי 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 6 שעות, המהיר הזהיר כתב:

דבר ראשון המצלמות האפורות שיושבת ב99.99 מהמקרים זה מצלמת אבטחה רגילה וממש ממש לא מצלמת תנועה.

ואם זה היה שוטר עם מצלמה הוא היה חייב לעצור אותך במקום, הם לא שולחים דו"ח לבית אסמך מצלמה שלהם.

כולנו שומרים חוק, אבל לפני הכל פשוט צריך להיות מרוכז בנהיגה, אחרת זה יכול להיגמר רע ח"ו.

ממליץ לנהוג באזור יותר רגועים להשתפשף שם שלשים לב לתמרורים וכו' גם בלי להתרכז בהם, אלא מתוך הרגל, ושהריכוז יהיה בכביש..

בהצלחה.

תודה רבה לך, מאוד עוזר :)

לפני 6 שעות, המהיר הזהיר כתב:

בהצלחה.

אבל אם זה מצלמות הבטחה רגילות למה הן יושבות דווקא על רמזור חח? בגלל זה חשבתי שזה מצלמות תנועה. ועוד תמונה שצירפתי כאן שכאילו המצלמות האלה הן מצלמות תנועה חדשות

• תוכן חדש...