Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה מחו"ל של חלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

יש לי אופל אסטרה 2013 1.4t

אני צריך להחליף סלקטור גיר

בארץ אצל לובינסקי הנחמדים, החלק עולה 3300 ש"ח

אשמח לדעת איפה ניתן לרכוש בארה"ב, פיסי או אונליין (מישהו יביא לי את זה)

זה קצת קשה יותר בארה"ב כי אין שם אופל, למרות שהחלקים משותפים ליצרנים אחרים של gm כמו ביואיק ושברולט,

או אפילו באתרים מאירופה ששולחים לארה"ב

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי Avi132
פורסם (נערך)

אהלן אבי,
ישנם מספר אפשרוית שעומדים לפניך.
1. להשיג את החלק מפירוקיה בארץ (ככל הנראה עדיף שאתה לבד ולא המוסך שיקח עוד קצת אחוזים ככל הנראה - למרות שלא בטוח בהתחשב שבדר''כ מקבלים מחיר יותר טוב).\מהמאגר (לפי מה שראיתי באתר שלהם , יש את החלק בכ-1170 משומש) - חלק משומש , אבל הזמן שהרכב יהיה מושבת יהיה הכי נמוך מבין כל האופציות.
2. להשיג משומש באייבי או באתרים דומים - כמובן לראות אם יש במלאי ולראות האם באמת ניתן ליבא את החלק לפי דרישות משרד התחבורה - (האם ניתן לקטלג את זה כתיבת הילוכים וחלקיהם או מחשב גיר או משהו דומה. - לבדוק בטבלה של המוצרים המשומשים)
3. כחלק חדש מארה''ב - ישנה טעות בידך, נראה שיש את אותו חלק בארה''ב, שם הוא שודך לביואיק קאסקדיה עם אותו מק''ט 13348735 (gm) , הקטע הוא ששם ה-mrsp הוא בסביבות ה-$210 , אבל ניתן לקנות אותו באתרי סוכניות רכב באיזור ה140$ לפני משלוח, צריך לקחת בחשבון עלויות משלוח וכדומה, כמו כן, יהיה עדיף לשלוח דרך usps - הדואר האמריקאי שיגיע לארץ וישוחרר על ידי דואר ישראל (לא ups וחברות אחרות), ככה שהפריט יגיע לארץ, העמלות יהיו כמה שיותר נמוכות. (עדיין יהיה יותר זול מ-3 אלף, השאלה בכמה זה שאלה יפה - מכס מע''מ מס קנייה וכו'). שוב , צריך לוודא האם באמת ניתן ליבא את החלק לפי דרישות משרד התחבורה, לפי זכרוני ככל הנראה ניתן, אבל צריך לוודא זאת.
כמו כן, תצטרך לעשות קצת בדק בית ולמצוא אתר סוכנות רכב עם אתר שמוכרת את החלק הזה ומוכנה. בחיפוש פשוט באינטרנט לפי מספר החלק עם מילת המפתח gm 
(13348735 gm) , נמצאו מספר אתרים כאלו, שווה ליצור קשר עם כמה לפני קנייה.

בכללי, לפי שנפטרתי מהאופל שהייתה ברשותי, הייתי עוקב אחרי המחירים של היבואן בארץ, 3300 זה מחיר אחרי הנחה חביבה לפי קובץ המחירון של היבואן 😅

עריכה אחרונה על ידי ae1924
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...