Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ג'ריקן של 3 ליטר בפז עולה 21 ש"ח.

ל'

מי קונה בפז?!

תמלאו שם רק דלק. אסור לקנות שם כלום: לא שמן, לא נוזל קירור, לא מים מזוקקים, ולא מים לשפריצרים!

המחירים גבוהים שם פי 2 מחנות רגילה של אביזרי רכב! (בעצם זה בכל תחנות הדלק..)

פורסם
מי קונה בפז?!

תמלאו שם רק דלק. אסור לקנות שם כלום: לא שמן, לא נוזל קירור, לא מים מזוקקים, ולא מים לשפריצרים!

המחירים גבוהים שם פי 2 מחנות רגילה של אביזרי רכב! (בעצם זה בכל תחנות הדלק..)

אל תקנה מפז ולא מתחנת דלק, תיקח מים מהמזגן ותקנה גם שמן ממוחזר ב 30 ש"ח לרכב שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מצבר שלי הלך לעולמו אתמול. עוד לא עברו 3 שנים. (שנתיים וחצי)

דאגתי כל הזמן שתאים בתוך המצבר יהיו מלאים במיים מזוקקים. מדי פעם בדקתי מתח המצבר בהתנעה. לפני חודש הייתה נפילה ל-10 וולט בהתנעה. כמעט לא השתנה לי מבדיקות קודמות.

ואתמול באתי לאוטו לפתוח, לחצתי על ההזעקה ולא הייתה תגובה... התנעתי אוטו בדחיפה (לבד). נסעתי זמן רב (סידורים) באוטו אך המצבר לא נטען כלל!!! :-(

האלטרנטור תקין - בדקתי 13.5 וולט עם מנוע פועל.

איך כל כך פתאום הוא נדפק? התקף לב??

טוב שפירסמתם את המבצע באייס. הולך לקנות היום ב-200 ש"ח. תודה.

הסתכלתי באתר של אייס - המבצע עדיין בתוקף. לא קונים הרבה? :-)

חג שמח

פורסם
אל תקנה מפז ולא מתחנת דלק, תיקח מים מהמזגן ותקנה גם שמן ממוחזר ב 30 ש"ח לרכב שלך.

ל'

מה לעשות

במחיר ליטר אחד של שמן מנוע בתחנת דלק

קונים 5 ליטר בחנויות החלפים.

פורסם
מה לעשות

במחיר ליטר אחד של שמן מנוע בתחנת דלק

קונים 5 ליטר בחנויות החלפים.

כל אחד והבחירה שלו, כאשר אני צריכה שמן לרכב שלי אני מעדיפה לרכוש שמן איכותי ולא כמותי "ולהשקיע" 60 ש"ח על ליטר אחד.

הרי לא כל הזמן רוכשים שמן,( אחת לכמה חודשים אם בכלל).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שני הערות אגב -

אכן מים מזוקקים הכי זול לרכוש בסופר פארם / בתי מרקחת מקבילים שם זה הכי זול וגם ימלאו לך את הבקבוק במחיר סמלי אם תבוא שוב... אין הבדל ב"איכות" וזה מתאים לשימוש בדיוק כמו מים מזוקקים שרשום עליהם "למצבר".

בקשר לשמן (לנהגת)- לא חייבים לקנות יקר בשביל שמשהו יהיה איכותי - ניתן לקנות את אותו שמן איכותי במחיר זול יותר בחנות חלפים. אין מה לעשות, בכל כיוון שתסתכלי על זה יהיה יותר יקר בתחנת דלק, שלא נדבר על (חוסר) היכולות המכניות של העובדים שם... (סליחה על ההכללה...)

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
שני הערות אגב -

אכן מים מזוקקים הכי זול לרכוש בסופר פארם / בתי מרקחת מקבילים שם זה הכי זול וגם ימלאו לך את הבקבוק במחיר סמלי אם תבוא שוב... אין הבדל ב"איכות" וזה מתאים לשימוש בדיוק כמו מים מזוקקים שרשום עליהם "למצבר".

בקשר לשמן (לנהגת)- לא חייבים לקנות יקר בשביל שמשהו יהיה איכותי - ניתן לקנות את אותו שמן איכותי במחיר זול יותר בחנות חלפים. אין מה לעשות, בכל כיוון שתסתכלי על זה יהיה יותר יקר בתחנת דלק, שלא נדבר על (חוסר) היכולות המכניות של העובדים שם... (סליחה על ההכללה...)

צביקה

טרם נתקלתי בשמנים של קסטרול שהם זולים יותר מתחנות דלק.

ולהשקיע 60-70 ש"ח ברכב שלך בכמה חודשים זה מינימום לדעתי, אבל יש כאלו שמעדיפים לחסוך את הכסף הזה ולקנות שמן ממוחזר, או לקנות שמן משומש שמרוקן ממכוניות שעוברות טיפול במוסכים במחיר סימלי.

כל אחד וההעדפות שלו בדרך הטיפול ברכב שלו.

ל'

פורסם
כל אחד והבחירה שלו, כאשר אני צריכה שמן לרכב שלי אני מעדיפה לרכוש שמן איכותי ולא כמותי "ולהשקיע" 60 ש"ח על ליטר אחד.

הרי לא כל הזמן רוכשים שמן,( אחת לכמה חודשים אם בכלל).

ל'

אני לא חושב ש MOS2 LM או ACDELCO או הם שמנים כמותיים

ואותם משיגים ב 130 ש"ח

ל 5 ליטר

לא יעזור שום דבר

60 ש"ח לליטר זה מחיר טירוף

ידוע לכולם שבתחנות הדלק שוחטים

מי שפראייר - שיבושם לו.

אולי תאירי את עיני

איפה אפשר "לרכוש" שמן שרוף?

פורסם

כן, גם אני עוד לא שמעתי על שמן ממוחזר/מרוקן ממכוניות שעוברות טיפול... האחרון גם נשמע לא חוקי במיוחד... ;)

מי שרוצה שמן פשוט קונה משהו מסוג אייס/הום סנטר ודומיהם...

...Carpe Diem

• תוכן חדש...