Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תדאג כבר תרמנו לפני שבוע :)

אז אפשר לבחור בעצם כל רכב? 

אפשר גם להוסיף לתקציב ולרכוש רכב יותר יקר? 

לא בונה על הזכיה אבל סתם מעניין איך זה עובד 

פורסם

עד כמה שידוע לי התשובה ל2 ההשאלות כן

ולמה שלא תבנה על זכיה? מישהו הרי צריך לזכות 😆

והסיכויים יותר טובים מאלו של ה80 מליון...

בהצלחה רבה לך ולכל התורמים הנפלאים! 🙏

הקבוצה שלי לפרסום מוצרים מאלי אקספרס https://chat.whatsapp.com/HFkGjqQd22jG4tz2wxiylp

פורסם
לפני 39 דקות, jpex כתב:

אל תדאג כבר תרמנו לפני שבוע :)

אז אפשר לבחור בעצם כל רכב? 

אפשר גם להוסיף לתקציב ולרכוש רכב יותר יקר? 

לא בונה על הזכיה אבל סתם מעניין איך זה עובד 

התרומה חשובה ולמטרה טובה.

מאחל לכל אחד לזכות ברכב, לא לשכוח שיש לשלם מיסים  למדינה לפי שווי הרכב.

פורסם

הסיכויים היותר סבירים זה לזכות

לתרום לארגון שבאמת עוזר איפה שצריך !

לא להאמין שהמאגר הגדול בעולם (!) של מח עצם

שייך לעמותה פרטית שמקיימת מתרומות.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

חברים יקרים אין גדול כמראה עינים, אז הנה טעימה קטנה מפעילות הארגון, גם מי שמתכונן/רוצה לתרום וגם מי שלא, זה שווה צפיה בכל מצב!

תהנו!

לבכות ולהתרגש. במסגרת הקעמפ המיתולוגי של ארגון 'עזר מציון' לילדים מיוחדים יחד עם המדריכים והמתנדבים, נערכה תוכנית מיוחדת של מיזם שירת המונים 'קעמפ שיר' בהפקה מוזיקלית ובניצוחו של המאסטרו יואלי דיקמן ללהיט "יש אמונה", שבוצע במקור על ידי ילד הפלא לשעבר עמית ליסטוונד • צפו 

עריכה אחרונה על ידי נתנאל1

הקבוצה שלי לפרסום מוצרים מאלי אקספרס https://chat.whatsapp.com/HFkGjqQd22jG4tz2wxiylp

פורסם
בתאריך 14.2.2022 בשעה 23:38, נתנאל1 כתב:

ללא הבדלי דת, גזע ומגזר!

פה הבעיה שלי.

אתה יכול לומר לי כמה תורמת האוכלוסייה מגזע ודת אחרים?

• רעיון גרוע 1
  • לא הבנתי... 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם (נערך)

תגובה מגעילה.

יש לך בעיה, שכלל התושבים מקבלים סייע ללא הבדל ומבלי לפשפש מי הם?

האם כוונתך שיש לתת רק לאנשים מדת מסוימת?

אסור לבדוק ולתת טיפול בהתנייה לנתינה, זה לא ייגמר טוב.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Mr.Hybrid כתב:

פה הבעיה שלי.

אתה יכול לומר לי כמה תורמת האוכלוסייה מגזע ודת אחרים?

הי שלום לך

נתינה היא ערך עליון שחוצה ומתעלה מעל כל שיקול אחר

חסד משמעותו הענקה ונתינה ללא גבול וללא מידה 

ארגון החסד עזר מציון כמו שאר הארגונים המוגדרים ''חרדיים''' נוסדו לא למען רווח/תועלת אישית/אינטרסים (מי שמכיר מקרוב יודע) אלא כדי לתת לאחר, לסייע לשני, לעזור לנצרך

וזה בדיוק מה שכולנו עושים! מה יש לנו לחשב מי מחזיר לי וכו'... זה פוגם בנתינה! ובמיוחד אנו כיהודים שזה המאפיין הראשון שלנו כעם מאז נוסדנו! אלו המאפיינים שחז''ל נתנו לנו כדי לזהות מיהו יהודי! (ביישנים,רחמנים, גומלי חסדים)

וכי ילד שהוא לא חרדי/דתי שהוא חולה ח''ו במחלה הנוראה אני אנו נתחיל לתשב חשבונות???? וגם אם הוא מעם אחר כולנו נבראנו בצלם אלוקים ומחובתינו לעזור זה לזה במיוחד בעיתות צער ומכאוב

מי יתן ולא יהיה צורך להשתמש בכסף מחוסר בחולים אך עד שזה יקרה נודה שוב לכל תורם/תרומה שאתם נותנים, היו ברוכים!!

עריכה אחרונה על ידי נתנאל1
  • אהבתי 1

פורסם

חברים הזמן אוזל ואנחנו צריכים את עזרתכם! אנא כנסו לקישור ותירמו וגם הכנסו להגרלות שוות!! אם תהיו לרג'ים גם תקבלו מתנה שווה ללא הגרלה!! אשמח שמי שתורם יעדכן בשרשור. זה מאוד חשוב לי גם לדירבון של שאר החברים פה!!

IMG-20220216-WA0022.thumb.jpg.0e87679f302a6b6a64a1e1cfbb35cd0d.jpg

תודה רבה!! 

• תוכן חדש...