Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת CarPlay לפיג'ו 208 - Kremer Sino

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מעוניין להוסיף CarPlay לפיגו 208 שנת 2017 - הבעיה היא שאני לא רוצה להחליף מסך ואת כל המערכת לאנדרואיד אלא לשמור על המערכת המקורית לטובת תאימות ובקרה 
מערכות הרכב ועליה להוסיף CarPlay.

אחריי הרבה חיפושים הגעתי לאתר (חברה סינית כמובן) שעל פניו מוכרת מערכת OEM של פיג'ו ועליה מולבשת CarPlay ולכן מה שצריך לעשות זה רק להחליף את הפנאל מאחוריי המסך.

המוצר עצמו עולה ב AE סביבות ה750 ש"ח שזה מחיר סביר לגמריי ונראה כאילו כל אחד יכול לבצע את ההחלפה עם קצת רצון ומברג.

מישהו שמע על Kremer Sino או עשה את ההחלפה? זה המוצר היחיד שראיתי שעושה את זה לרכבים האלה ועל פניו התוצרים נראים טובים לגמריי

קישור למוצר באתר של החברה

תודה!

פורסם

שלום

הסתכלתי בסירטונים שלהם עושה רושם של חברה טובה שמתמחה בציוד שהיא מוכרת.

וגם יש יעוץ ועזרה

בעבר התקנתי מכשיר כזה בקאדילק CTS שהלקוח רכש מאליאקספרס ללא הוראות התקנה 

וכאן יש סירטון לכל רכב שהם מוכרים.

מבחינת העלות היא לא גבוה במיוחד . 

גם התקנה של מוצר כזה אצל מתקין לא תעלה יותר מידי בדגם כמו שלך אם פחות יש לך נסיון.

כמובן שיש היום גם מערכות תואמת מקור עם אנדרואיד וגם עם קאר פלי(חוטי ואל חוטי) שגם השליטה מההגה והנתונים של הרכב ימשיכו . אך מדובר בעלות גבוה יותר.

אם זה בשבילך עונה לך על הצרכים הייתי הולך על זה :)

• אהבתי 2

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם
לפני 18 שעות, DRcarLEd כתב:

שלום

הסתכלתי בסירטונים שלהם עושה רושם של חברה טובה שמתמחה בציוד שהיא מוכרת.

וגם יש יעוץ ועזרה

בעבר התקנתי מכשיר כזה בקאדילק CTS שהלקוח רכש מאליאקספרס ללא הוראות התקנה 

וכאן יש סירטון לכל רכב שהם מוכרים.

מבחינת העלות היא לא גבוה במיוחד . 

גם התקנה של מוצר כזה אצל מתקין לא תעלה יותר מידי בדגם כמו שלך אם פחות יש לך נסיון.

כמובן שיש היום גם מערכות תואמת מקור עם אנדרואיד וגם עם קאר פלי(חוטי ואל חוטי) שגם השליטה מההגה והנתונים של הרכב ימשיכו . אך מדובר בעלות גבוה יותר.

אם זה בשבילך עונה לך על הצרכים הייתי הולך על זה :)

אהלן, תודה על התגובה המפורטת:)

לגביי אמירה של מערכות תואמות מקור, על פניו זה נראה כאילו המערכת הזאת תואמת מקור ומאפשרת את כל הפיצרים והשליטה של המערכת המקורית (כגון מערכות בטיחות וכו) ועליה הלבישו את הקארפליי שזה מה שאני מחפש

אם זה או או אני מעדיף להישאר עם המקורית שיש תאימות למערכות הרכב 

פורסם

יש לך גם תואמי מקור- אמור לשמור על כל היכולות של המולטימדיה(מחשב דרך וכו)

שמתאימים בדיוק לרכב, עם מסך גדול יותר(9״) וגם קר פלי במחיר דומה- בעיניי עסקה עדיפה, במיוחד שהמערכת המקורית היא לא להיט בלשון המעטה.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני כשעה, ik3 כתב:

יש לך גם תואמי מקור- אמור לשמור על כל היכולות של המולטימדיה(מחשב דרך וכו)

שמתאימים בדיוק לרכב, עם מסך גדול יותר(9״) וגם קר פלי במחיר דומה- בעיניי עסקה עדיפה, במיוחד שהמערכת המקורית היא לא להיט בלשון המעטה.

אהלן, יש לך המלצות למערכות שכאלה?

פורסם (נערך)

תסתכל בעלי, האמת חשבתי גם לקנות אחת, אבל זה היה כבר ממש לפני שהחלפתי את הפיגו אז לא היה כלכך טעם.

מה שכן תבדוק לפני עם המוכר את כל הניואנסים האלו- מחשב דרך, כפתורי הגה ללא מתאם וכו.

מה גם שזה יאפשר לך להוסיף מצלמת רוורס שזה כשלעצמו דבר שמורכב מאוד מאוד עם המערכת המקורית

*לדעתי אם כבר אז לך על דגם מהבכירים, עם כמה שיותר RAM, על מנת שיעריך חיים כמה שיותר(לפחות מבחינת הסתברות), וגם יעבוד יותר טוב.

המחירים שזכורים לי הם סביב ה300 דולר+-, ותבקש מהמוכר שירשום מחיר נמוך שלא יפול במכס

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...