Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבהרבה רכבים חדשים יש אופציה להזמין עם גג שחור (בתוספת תשלום) ובחלק זו הצביעה הסטנדרטית.

אני אוהב את הצביעה הזו אבל חושש שזה יגביר משמעותית את התחממות הרכב בקיץ (ויש תוספת מחיר קטנה בשביל זה).

שאר הרכב אמור להיות לבן.

למישהו יש רכב רק עם גג שחור ויכול לאמר עד כמה זה תורם להתחממות?

תודה

פורסם

החזקתי רכב שחור, כיום לאישתי רכב עם גג שחור.

גג שחור לא מורגש בקיץ, לעומת רכב שחור לחלוטין שהיה פער מורגש לעומת רכבים אחרים.

לכן הייתי קונה ללא חשש עם גג שחור.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לי היה רכב שחור כולו, אדום, וכסוף, לא הרגשתי פתאום הבדלים גדולים.

לכן לא הייתי חושש מגג שחור.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה זה לא שיהיה חם יותר ברכב, הבעיה היא בעמידות הצבע השחור עצמו בשמש. 

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב יותר מנגיד 6-7-8 שנים, הוא חונה כל היום בשמש ואתה לא מתכוון לבצע טיפול שומר צבע כל כמה זמן, קח בחשבון שהצבע השחור ישרף, ידהה, יתחיל קילוף לכה בשלב הרבה יותר מוקדם מאשר בצבעים בהירים. 

אם יש חניה מקורה בעבודה ובשעות היום הרכב חונה בצל, תקנה ללא חשש. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

כשחם - חם בכל רכב.

יש לי בבית רכב אחד לבן עם גג שחור, אחד לבן עם גג פנורמי שחור, רכב כסוף ורכב אפור עם גג לבן - כשאני נכנס אליהם בקיץ חם לי בכולם, אני לא מרגיש שאחד חם יותר מהשאר. אם אהבת את הגג השחור תשים לב לענייני אחזקה כמו שציין Buki, בחום הנוסף אני מניח שתתקשה להבחין.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 שעות, Buki כתב:

הבעיה זה לא שיהיה חם יותר ברכב, הבעיה היא בעמידות הצבע השחור עצמו בשמש. 

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב יותר מנגיד 6-7-8 שנים, הוא חונה כל היום בשמש ואתה לא מתכוון לבצע טיפול שומר צבע כל כמה זמן, קח בחשבון שהצבע השחור ישרף, ידהה, יתחיל קילוף לכה בשלב הרבה יותר מוקדם מאשר בצבעים בהירים. 

אם יש חניה מקורה בעבודה ובשעות היום הרכב חונה בצל, תקנה ללא חשש. 

תודה. לא חשבתי על עניין עמידות הצבע. לפחות בעתיד הנראה לעין הרכב יעמוד כל היום בשמש ואני מתכוון להחזיק אותו די הרבה שנים. נראה לי שאלך על צביעה סטנדרטית ואחסוך גם כמה שקלים. תודה על העצה.

פורסם
לפני 3 שעות, motizkn כתב:

ולא  היה שום בעיות בצבע.

ללא שום טיפול שומר צבע, ווקס וכו? 

כי אצלי ברכב בצבע ירוק ככה אחרי 7 שנים בשמש ללא שום טיפול הגג דהה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

אני ממש לא מאלה שעושים טיפול לצבע, ווקס ... או שטיפה בסיסית.

הייתי שוטף אותו חיצונית אחת לחצי שנה (פנימית הייתי מנקה אחת לשבועים), אז יש מצב טוב שהאבק שמר על הצבע.

• רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

פורסם

טוב, זה כנראה הבדלים באיכות צביעה בין היצרנים כי אצלי גם רכב ירוק וגם כחול היו עם נזקי שמש בצבע אחרי פחות מ 10 שנים. 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...