Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן , אשמח קבל את חוות דעתכם

יש לי סוזוקי באלנו 2017 אני מתקרב ל100k ק"מ ולפי הספר רכב צריך להחליף פלאגים בטיפול הקרוב .

בספר רכב מצויין דגם ILZKR6F11 כשהתקשרתי לחנויות חלפים אמרו לי שכשהם מקישים את הקוד הזה זה במחשב, הוא מפנה אותם לפלאגים של יונדאי i30 2012 דגם SILZKR6B10E של NGK.. הם אומרים שזה פלאג מתאים, וסט של 4 עולה 210 ש"ח .

המוסך של היבואן מצד שני הוא היחד שמצאתי שמוכר את הפלאגים המצויינים בספר רכב, פלאגים מקוריים של סוזוקי ב600 ש"ח גם NGK

אשמח להבין האם זה מקובל לשים פלאגים שונים ממה שמצויין בספר רכב ומה אתם הייתם עושים?

20210714_141257.jpg

עריכה אחרונה על ידי JapanGuy
פורסם (נערך)

כן. נהוג להרכיב פלאגים של דנסו או NGK. הם זהים למקורי רק בלי חותמת ''סוזוקי''. רק תברר שזה מתאים לרכב שלך במדויק.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

אז כשאני מתקשר לחניות חלפים הם מפנים אותי לפלאגים של NGK אבל כאלה עם מק"ט של יונדאי i30 שנת 2012 שהם טוענים שמתאימים לרכב שלי.. מה היית עושה מרכיב כאלה או קונה רק מקוריים של סוזוקי?

לפני 51 דקות, ABSULUTT כתב:

כן. נהוג להרכיב פלאגים של דנסו או NGK. הם זהים למקורי רק בלי חותמת ''סוזוקי''. רק תברר שזה מתאים לרכב שלך במדויק.

פורסם (נערך)

אני האיתי מרכיב מקורי. 

היה פה שרשור של משהו. אם סוזוקי קרוסובר. שמו פלגים של דנסו. והתחילו לו בעיות.

רק שהרכיב מקורים נפתרה הבעיה.

בחשבון לטוח ארוך. מחליפים או כל 105,000 קילומטר. או 7 שנים.

זה השרשור לקראת הסוף כתוב מה הבעיה. וזה היה במוסך סוזוקי שהרכיב מצתים לא מתאימים.

אם לא מתחשק לך לעבור את כל השרשור. 

פתרון סוזוקי קרוס.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

לא הייתי מתקין מצתים שלא מתאימים ב-100% לרכב ברכבים של סוזוקי.

שמעתי כבר על 3 רכבים שונים של סוזוקי עם בעיות דומות לשלי עקב פלאגים לא מתאימים. הרכבים משנים ודגמים שונים, אבל כולם של סוזוקי.

תתקין רק את מה שרשום בספר הרכב ומוכרים במוסך של היבואן, אבל גם אז, תבדוק שזה אכן מה שאמורים להתקין לך. לי התקינו את הפלאגים הלא נכון במוסך של היבואן.

600 ש"ח זה כסף קטן לעומת כמות הזמן שאולי תצטרך לבזבז אחרי זה, בעיקר כשאתה מחליף פלאגים פעם בהרבה מאוד זמן.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...