Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות לד במעגל עם מתג מחליף

nitch
שימו לב! השרשור הזה בן 1080 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בעיה מוזרה, אולי מישהו פה נתקל.

כל הנורות אצלי בבית הן ספוטים בתקרת גבס, החלפתי את כל הנורות (GU10) מהלוגן ללד לפני שנים ואין בעיות, הכל שמח. רק במעגל אחד שיש בו מתג מחליף הנורות מהבהבות, לפעמים פועלות היטב, לפעמים לא. אם אני מוסיף נורה אחת שהיא הלוגן, כל נורות הלד עובדות פגז פתאום. ניסיתי נורות שונות ממספר יצרנים שונים ושתי סדרות שונות של פיליפס, יוק.

יש רעיונות מה לבדוק? 

אני לא בארץ אז חוק החשמל הישראלי לא חל עלי, לשלוח אותי לחשמלאי לפני שהבנתי מה הבעיה לא יתקבל בברכה.

רב תודות

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להדליק ולכבות מכל המתגים אמור לפתור את הבעיה.

מאחר ונורות לד צורכות מעט מאוד חשמל, קורה דבר שנוצרת שכבה עדינה שאם היתה נורת הלוגן, היא היתה יורדת בהפעלת המתג אבל עכשיו שיש לד אז הצריכה מאוד נמוכה ולכן עדיין ישנה שכבה עדינה של קורוזיה(?). 

זה ממה שהיה לי בתקלה דומה לשלך ויכול להיות מאוד שאני בכלל לא מבין וטועה בגדול..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...