Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PEUGEOT 308[T9] 2019 או שברולט טראקס 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתלבט האם לרכוש פיגו 308 sw שנת 2019 מליסינג 72k קמ 

או שברולט טראקס שנת 2016 עם 50k קמ מפרטי.

הרכב מיועד להיות רכב יחיד משפחתי לזוג +1

מה מומלץ מבחינת אמינות, תקלות וחוויית נהיגה?

עריכה אחרונה על ידי LK
פורסם (נערך)

בפיג'ו צריך לשים לנושא עניין רצועת הטיימינג במנוע ה1.2, או לנושא מיכל האוריאה ב-1.6 דיזל. לדעתי גם לא עלו הרבה מהדגם הזה לכביש ב-2019 לאחר מתיחת הפנים.

בטראקס מומלץ להתרחק מה-1.4 טורבו שלא ידוע כאמין במיוחד, ה-1.8 יותר סולידי.

ה-308 חדשה יותר ופרקטית יותר (תא מטען משמעותית גדול יותר) ועם מערכות בטיחות ( בטרקס אין מערכות בטיחות אקטיביות כלל), והפיג'ו עדיפה דינאמית ופונה יותר לנהג לדעתי. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

להבנתי @LK מדבר על מכוניות ספציפיות.

בעיית הטיימינג ב-308 רלוונטיות למנועים שיוצרו עד מרץ 2017,  שסביר שלא מצאו את דרכםלכלירכב שנמכרו ב-2019.

לגבי הטראקס - יש להמנע ממנוע ה-1.4 טורבו.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הפיגו רכב פשוט יותר טוב ,רק כדי ללכת על הצד הבטוח הייתי מחליף את הטיימינג למרות שבמודל הזה כבר אין בעיות איתו,לא שווה לקחת הסיכון בשביל 2000 ש"ח.

• רעיון טוב! 1
פורסם

למה להחליף סתם? אפשר לראות דרך פקק השמן אם זה הטיימינג הישן או החדש במידה וזה החדש אז להחליף בהתאם להוראות יצרן ב100 אלף קילומר או 6 שנים.
אם זה הישן הייתי נמנע מקניית הרכב ורוכש רכב שכבר החליף טיימינג לפני חצי שנה+ כדי לוודא שלא נוצר נזק מהטיימינג הישן כמו שקורא לעיתים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה לא להחליף סתם,זה לוודא קודם כל שזה הרצועה המעודכנת ביותר ודבר שני אין פה שיקול לחסוך 2000ש"ח ולהרוס מנוע בגלל שלא ראו טוב את מצב הרצועה דרך החור.

פורסם

באותה נשימה אתה יכול להחליף טיימינג כל חצי שנה. לא כ"כ פרקטי לדעתי.

על הרצועה יש כיתוב (מק"ט ומספרים) בחדשה הכיתוב הוא בצבא צהוב ובישנה הוא בצבא לכן אי אפשר להתבלבל.

• אהבתי 1
פורסם

אני מבין שאפשר להבדיל בין הגרסאות של הרצועות אבל אי אפשר לדעת בדיוק מצב הרצועה דרך החור הקטן ולמה לקחת סיכון,ככה יש שקט בראש לשנים רבות כי הרכב עצמו מאד אמין,בכל מקרה זה מה שאני הייתי עושה בלי לחשוב פעמיים.

• תוכן חדש...