Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מכשיר ללנצ'יה דלתא 2012 (אני חושב שהגודל שמתאים הוא 7 אינץ').

מה שמעניין אותי לדעת זה האם השיימוש במכשיר נוח.

האם נדרש ללחוץ על כפתור אחד כדי לעבור מפונקציה לפונקציה במכשיר, לדוגמא, מניווט לרדיו ?

האם נדרש ללחוץ על מספר כפתורים כדי לעבור מפונקציה לפונקציה ?

התלונה העיקרית שאני שומע ממכרים על מערכות שונות ברכבים שלהם זה שעל מנת לבצע מעבר הם לפעמים צריכים להסיר את העיניים מהכביש ואני לא מעוניין בכך.

תודה

• מעניין 1

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מעולה, מכשיר הפסיק לעבוד אחרי שבוע לא מוכנים לקבל חזרה את המוצר גם שירות מעולה, נשארנו עם מסך מהבהב.

1CF5223A-C199-4CB7-8177-48471623EC45.thumb.png.f0f01a9ea573b17638ae6b22df0dd1c2.png

ממליץ לכולם בעיקרון.

עריכה אחרונה על ידי kalmangar
  • מצחיק 1
  • מבאס 2

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם

אכן מבאס - אני עם הJOYING שלי כבר למעלה משנה והדבר הזה עובד כמו שעון שווייצרי - מכיר חבר שכבר מריץ את שלו רצוף מספר שנים.

אבל זו הסכנה בלהזמין מחו"ל. תמיד היתה תמיד תהיה. מוזר שהם לא מכבדים אחריות - לא נשמע הגיוני. 

לגבי השאלות של פותח השרשור המכשיר מאוד נוח וניתן לרכוש לו גם מגוון אביזרי עזר כמו שלטי BT להגה או למחזיק כוסות ומפענח CAN BUS לכל קונצרן, מצלמות ועוד. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בתאריך 3.11.2021 בשעה 17:25, kalmangar כתב:

מעולה, מכשיר הפסיק לעבוד אחרי שבוע לא מוכנים לקבל חזרה את המוצר גם שירות מעולה, נשארנו עם מסך מהבהב.

1CF5223A-C199-4CB7-8177-48471623EC45.thumb.png.f0f01a9ea573b17638ae6b22df0dd1c2.png

ממליץ לכולם בעיקרון.

אני תמיד אמרתי לך לרכוש מכשיר אחר של TEYES, לצערי אני קורא שהמכשיר של ג'ויינג - JOYING מת !!

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה לכולם על התשובות.

שאלת המשך בנושא אחר.

יש מוצר שמאפשר לי להחזיק 1 טרה או אפילו 2 טרה של מוזיקה ברכב ?

אני לא מאלה שמחפשים בספוטיפיי וכו', אני אוהב שכל המידע נגיש מקומית.

אם יש מוצר כזה, אשמח לקבל מספר שמות של מוצרים.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הדיסקים הקשיחים החדשים שהם מבוססי נפח איחסון FLASH 

עם חיבור USB בלבד ל DATA וגם ל POWER 

https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906

השאלה היא 

האם המכשיר רדיודיסק הקיים תומך נפח כזה

האם הוא תומך עובד היטב עם USB3 {יש מערכות ישנות שעושות בעיה עם USB3}

פורסם

אין לי HEAD UNIT דאבל דין. זה אחד הדברים שאני צריך להחליט לגביהם בקנייה של המערכת.

כרגע ההתלבטות היא בין JOYING ל-פיוניר/ אלפיין.

fiat x1/9

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לי JOYING, היו הרבה תקלות שונות, לבסוף החלק התחתון של מסך המגע הפסיק להגיב, זה אילץ אותי להחליף אותו כי אי אפשר לקבל שיחה\לנווט בווייז\להחליף תחתת רדיו.

שכב אצלי בבית תקופה ואז זרקתי לפח.

• רעיון טוב! 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

אני לא נעול על JOYING, זה יותר דוגמא למוצר סיני שנחשב (למיטב ידיעתי) לאיכותי יחסית לזבל שמסתובב בשוק.

בסוף, המערכת צריכה לענות על הצרכים שלי וזה ממש לא משנה לי המוצר או המותג.

וויז, דיבורית, מצלמה אחורית, חיבור לשני מגברים, חיבור לסאבוופר, תאפשר גישה לנפח אחסון גדול (1-2 טרה), אפשרות לנגן קבצי FLAC, שליטה מההגה.

מאוד חשוב לי שיהיה כפתור ווליום פיזי ולא טאץ'. אם אפשר שהמערכת תגיע עם שלט, אני מעדיף.

רוב חלקי המערכת מופיעים בחתימה שלי והם מאוד עתיקים אבל עבדו בפעם האחרונה שפורקו מהרכב. אני מעוניין להמשיך להשתמש בהם כי יש להם ערך סנטימטלי.

מה שצריך לקנות חדש, אקנה חדש.

עריכה אחרונה על ידי amir74

fiat x1/9

פורסם
בתאריך 9.11.2021 בשעה 11:16, amir74 כתב:

אני לא נעול על JOYING, זה יותר דוגמא למוצר סיני שנחשב (למיטב ידיעתי) לאיכותי יחסית לזבל שמסתובב בשוק.

איכותי יחסית?

לפי ההודעות בשירשור הנוכחי, כנראה שמדובר במכשיר לא אמין במיוחד.

זה קורה לפעמים עם ציוד אודיו שמקבל בהתחלה פידבקים חיוביים בהגזמה (לא בקטע רע, אלא פשוט התלהבות קבוצתית מוגזמת),

ורק לאחר תקופה, פתאום מתחילות להתגלות תקלות וחסרונות מתחילים לצוץ.

הייתי ממליץ לקנות מכשיר ממותג כמו אלפיין, קנווד או jvc,

לא הכי טובים שיש, אבל לפחות אמינים.

• אהבתי 1

-

פורסם

אני מחזיק במכשיר Joying שנמצא איתי כבר שנתיים וחצי, ללא בעיות.

לחברה יש שני סוגים של מולטימדיות - סוג אחד עם כפתורי soft touch בלבד, והסוג שני עם כפתורים פיזיים. אני ממליץ בחום על הסוג השני, כי זה פשוט הרבה יותר נוח.

במכשיר שלי יש כפתור home ו- back שמאוד נוחים לשימוש, כפתור nav שפותח את ה-waze, וכמובן כפתור לשליטה בווליום (Rocker).

במסך הבית נמצאות כל האפליקציות שאני משתמש בהן באופן יום-יומי. מאוד נוח להיכנס, לצאת, ולעבור ביניהן.

המכשיר עולה מאוד מהר כשמניעים את הרכב.

לסיכום, לא נתקלתי בשום בעיה של הנדסת אנוש או קושי בשימוש. ממליץ.

פורסם

אני מכיר אחד שמחזיק כבר כמה שנים טובות JOYING ומרוצה. 

אני מחזיק את שלי כבר קרוב לשנה ולבינתיים סבבה. 

ואני מכיר חבר שתוך שבוע המסך התחיל לרצד לו בלי שום סיבה ברורה (בודקים כרגע אם זה כבל IDE שסרח) 

• מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני כשעה, lanosforce כתב:

ואני מכיר חבר שתוך שבוע המסך התחיל לרצד לו בלי שום סיבה ברורה

מעבר לאמינות הירודה כשמכשיר מפסיק לעבוד לאחר שבוע,

הבעיה העיקרית לדעתי היא התנערות של היצרן מהתקלה והיחס ללקוח.

תקלה? קורה

התנערות של יצרן? Big no no

• אהבתי 1

-

פורסם

סליה על הבורות.

אם אני קונה מכשיר של אלפיין, הוא יענה על כל הצרכים שרשמתי למעלה ?

האם יש משמעות היום לקניית מכשיר דגל או לקניית מכשיר בסיסי מכיוון שהכול עובר לדיגיטלי ?

• רעיון טוב! 1

fiat x1/9

פורסם

לי יש ברכב סינגל דין 9 אינצ' ואחרי קנו עוד כמה וכמה חברים.

אצלי כבר שנה +- ללא תקלות,עובד ללא דופי.

לדעתי עדיף בהרבה על פיוניר או אלפיין שהממשקים שלהם פשוט גרועים ואיטיים.

• אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...