Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, המכונית הונדה סיוויק 2016 ניגשתי לטסט לרכב ואמרו לי שם שהתוצאות בלימה של הצלחות או בלמים אחוריים הם גבוליים אבל האוטו עבר טסט בלי בעיות בסופו של דבר.
התייעצתי עם מוסך שקרוב אלי ואמרו לי שאם בא לי לשקט הנפשי אז להחליף את הצלחות. בגלל שנושא הבטיחות הכי חשוב לי אז אמרתי בסדר... והחליפו לי במחיר 1100 לשתי צלחות ויש לציין שלא הרגשתי שינוי לרעה או לטובה לאחר החלפת הצלחות ( גם אין לי מושג אם זה לא מחיר מופקע זה לא חלק מקורי ) אחרי חודש הופיעה כזאת שיכבה כמו חלודה על האחוריים שהוחלפו לעומת המקוריים של הונדה מקדימה שנראים כמו חדש למרות שהם בני יותר מ 4 שנים. מצרף תמונה ואשמח ליעוץ אם לעשות משהו ? אסטטי זה מבאס אבל לא הכי נורא בשבילי השאלה אם יש סכנה ביטיחותית ככה וללכת להתלונן בפני המוסך? 

IMG_20210827_174131.jpg

פורסם (נערך)

נראה שבעל המוסך דאג יותר לשקט הנפשי שלו מאשר לך-פרנסה. בקשר לחלודה, חום -מעצירות , ולחות שבאוויר מיצרים חלודה. הפעם , לשקט הנפשי שלך נראה שאין לך מה לדאוג, סע בדרכים בטוחות ובזהירות. חשוב להדגיש שמוסך לא יבצעו עבודה בשביל השקט הנפשי של הנהג, מדובר ברכיבים שנמדדים לעמידה במידות - חרגו מחליפים, לא חרגו אז מברכים את בעל הרכב שיסע בשלום לדרכו.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 40 דקות, ד ו ד כתב:

נראה שבעל המוסך דאג יותר לשקט הנפשי שלו מאשר לך-פרנסה. בקשר לחלודה, חום -מעצירות , ולחות שבאוויר מיצרים חלודה. הפעם , לשקט הנפשי שלך נראה שאין לך מה לדאוג, סע בדרכים בטוחות ובזהירות. חשוב להדגיש שמוסך לא יבצעו עבודה בשביל השקט הנפשי של הנהג, מדובר ברכיבים שנמדדים לעמידה במידות - חרגו מחליפים, לא חרגו אז מברכים את בעל הרכב שיסע בשלום לדרכו.

זהו הקטע אמרו לי זה גבולי לשיקולי דעתי.. זאת אומרת בפעמים הבאות אם אומרים לי כזה דבר אז לחכות עד הטסט הבא ורק אם יש חובת החלפה אז להחליף?
עוד דבר איך אפשר להסביר שה 2 הקדמיים נראים חדשים לגמרי והחום מעצירות לחות לא השפיעו עליהם בכלל?? בסך הכל עבר קצת יותר מחודש

פורסם (נערך)

במבחן השנתי יכולים לקבוע בעניין המעצורים אחת מהשתיים , תקינים או לא תקינים. הבוחנים לא מורידים גלגל למדוד את הצלחות או כל פריט אחר, נקודה. את ההחלטה אם לתקן או להחליף חלק ברכב קובע המכונאי שבודק את הרכב, או בגלל חשש שלך לאי תקינות או בבדיקה שגרתית על פי הנחיות היצרן. למעלה קראתי איך חרטטו מישהוא בעניין צמיגים, כל אחד והמקרה שלו ולעיתים די קשה לא ליפול, כי רוב משתמשי הרכבים לא מבינים בתחום המדובר . במקרים כאלה  גם קשה לסרב אם שומעים מהמכונאי אמירה כמו "אלה הנתונים תקבל החלטה על אחריותך" . קל לשלם ברוב המקרים מאשר לקחת אחריות לפעמים פיקטיבית, זה המצב.

בקשר לצלחות, מבין שמקדימה מקוריות ומאחור אלה שהרכיבו לך במוסך. יכול להיות שהקדמיים איכותיים מבחינת גימור  ואילו האחוריים מסוג פשוט יותר, חלודה זו תופעה מוכרת ולא פוגמת טכנית בכלום פרט לכאלה שזה לא "בא להם בעינים"

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • אהבתי 2
פורסם

כנראה במקוריים יש משהו בסגסוגת שמונע חלודה.

בתחליפי לא ולכן נוצרת חלודה.

תכלס, ראיתי צלחות איכותיות מאוד עם חלודה. זה לא אומר משהו רע

• אהבתי 1

.

• תוכן חדש...