Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 1.11.2021 בשעה 04:45, natco כתב:

גניבת זהות והתחזות באמצעות מסמכי זיהוי רשמיים מלאים שנגנבו הם כמובן בעיה חמורה מאד, אבל נראה לי  שמי שעבר לתיעוד ביומטרי, ומי שמקפיד שלא למסור פרטים מעבר לנדרש (למשל למחוק תאריך הנפקה בכל צילום של ת"ז), סיכויו להפגע מכך קטנים יותר.

תקנו אותי אם אני טועה וזו תופעה נפוצה ממה שאני חושב.

תתפלא או לא, אבל אחרי סיפור "שירביט", כשרציתי לפתוח קופת גמל להשקעה/חשבון מסחר עצמאי - כשביקשו צילום ת.ז עם ספח, שלחתי להם ללא תאריך ההנפקה.

לאחר יום חזרו אליי מ 2 החברות וביקשו צילום חדש ללא מחיקת תאריך ההנפקה

כניראה זה יעבוד מול מוסדות אחרים ולא פיננסים, אבל לא ניראה שמטריד אותם יותר מדיי הנושא הזה.

בנוגע לפותח השרשור והחשש שלו - מכרטיס אשראי אין ככ מה לדאוג כמו שהזכירו.

אבל בכל הנוגע לפרטים אישיים - עדיף לחשוב פעמיים לפני שמספקים נתונים כאלה לכל אתר

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם (נערך)

אתמוך כבר שלחו לי לג'י מייל שהחל מה 9 לחודש כניסה תהיה רק דרך  האימות דו שלבי. בכל מקרה אני נוהג להשתמש באי מייל חלופי שלא עוקב אחרי בשם protonmail. מרגיש לי הרבה יותר בטוח. לא שולחים לי פרסומות ולא מטרידים בשום צורה.

יניב כרטיס אשראי זה החשש הזניח שלי הרי הוא מבוטח וגם אני בד"כ משתמש באפקארד.חשש שלי זו גניבת זהות (גם דרך הכרטיס)

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

מעניין (וקצת מחשיד, למישהו כמוני שלא מבין :-P ) .

אני יודע שכל מיני "יועצים" מפוקפקים לביטוח ניסוי להוציא בעבר במרמה ת. הנפקה כדי למשוך מידע מ"הר הביטוח" או "הר הכסף" או השד יודע איך הם קוראים למאגרי המידע הרגישים והלא-מוגנים הללו, עם כל המידע הפיננסי שלנו.

כנראה שזה לגיטמי שהם צריכים את זה.

מה שבטוח- עיריית חדרה (לדוגמה) לא צריכים את זה.

גם ככה הם מבקשים גם רשיון נהיגה ורכב, אז להאקר שיפרוץ אליהם יהיו כבר מספיק נתונים כדי לגרום נזק, גם בלי הת. הנפקה.

אגב, אפשר להוסיף לגופים שחשפו אותי אישית לפריצות גם את מכון מור, ואת לוקר אמבין, שאיבדו כנראה גם את הפרטים המלאים של שני הבנים שלי (כולל באיזה בית ספר הם לומדים ובאיזו כיתה), וגם את מספר כרטיס האשראי שלי.

כלומר- נראה לי שאני יכול לצפות די בוודאות לאיזה שהוא סוג של פגיעה.

עוד אגב- הייתי היום בהלל-יפה.

כל המסכים בבית החולים או כבויים, או עם הכיתוב "BIT LOCKER"(כולל המערכת לניהול תורים, ראבאק, הם אשכרה חזרו לשיטה של הגלגל עם הפתקים...) . לא היה לי נעים לצלם...

הרופאה רשמה לי סיכום בכתב יד, ואת התור לביקורת הבאה הפקידה רשמה ב"יומן שבועי" מנייר, כזה עם טור צר לכל יום בשבוע...

הרופאה אומרת שהמחשב האישי שלה פועל חלקית, יש לה גישה (רנדומלית) לחלק קטן מהמסמכים. 

• מצחיק 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 10 שעות, DubelBoom כתב:

בהקשר אליהם - הם העלו לאתר שלהם (צריך VPN) צילומי מסך של שיחה עם כביכול מישהו ישראלי שמנהל את המשא ומתן.

אני מקווה שזה מפוברק, אחרת אוי ואבוי לנו. לא שאני יודע איך להתנהל במצב הזה, אבל רמת השכנוע שם היא אפסית: "500K דולר זאת ההצעה האחרונה שלנו, אם לא מערך הסייבר הישראלי יחקור אותכם". נו באמת, כאילו שמערך הסייבר הישראלי לא מפעיל כבר את כל המשאבים שיש לו נגדם...

😬

זה נראה שמישהו מטריל אותם..

"קיבלתי אישור מהמנהל שלי להציע לכם 500K"...

גם בלי שפורצים לנו לחשבונות אנחנו חשופים.

את המאגר של אטרף פרצו וגנבו ועכשיו הרבה אנשים חוששים מאוד.

אבל את המקבילה האמריקאית גריינדר לא היה צריך לפרוץ.

החברה מכרה את נתוני המשתמשים המותממים (ללא פרטים אישיים), באופן חוקי לחלוטין.

ומהפרטים האלו הצליח צד ג' לחלץ את זהותו של כומר קתולי שהוא גם גיי בארון.

https://www.haaretz.co.il/misc/smartphone-article/.premium-1.10030157

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

דווקא הדוח שיח שהעלו נראה אותנטי - ניהול משא ומתן מול גורמים כאלו זה ממש "מקצוע" (כמה שזה נראה טיפשי, מישהו קיבל כמה אלפי דולרים ליום על זה).

האקרים נוהגים לפרסם צילומים כאלו, ואותם בעלי מקצוע יודעים לרוב מי עומד מולם עד למצב שלפעמים אפשר לראות שהם מסרבים לנהל משא ומתן עד שלא יביאו מישהו אחר (כי הנציג של ההאקרים התגלה בעבר כלא אמין).

אבל בהחלט ההתכתבות משעשעת ומראה עד כמה רוחק הם מוכנים ללכת (סירבו לחצי מיליון $) אבל קנו מוניטין לפריצה הבאה.

• תוכן חדש...