Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה נגמר לי השמפו והחלטתי לרכוש את השמפו של Gyeon.

נרגש לנסות, שמתי 10 מ"ל שמפו בדלי של 10 ליטר כפי שמומלץ על האריזה, כבר אז שמתי לב שהשמפו ממש ג'ל אבל זרמתי.

ערבבתי טוב טוב ונתתי לו קצת עם הגרניק כדי שיהיה לי קצף נחמד והתחלתי בעבודה.

לאכזבתי מהר מאוד שמתי לב שבסיבון אין טיפת קצף, זה היה נראה כאילו אני מנקה רק עם מים, אבל כן הרגשתי שהכפפה מחליקה על הרכב כמו שצריך.

ניסיתי להוסיף עוד שמפו, לערבב בהגזמה ולתת עוד קצת עם הגרניק וכלום, נראה כאילו אני שוטף רק עם מים.

לא נשאר לי עוד שמפו לנסות איתו כדי להשוות.

אם כן, נותרתי עם שאלות:

1. האם ואיך זה הגיוני? למה זה קרה?

2. אם למישהו יש ניסיון, ככה זה אמור להיות?

3. האם עשיתי משהו לא נכון?

אשמח לרעיונות.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

אתה בטוח שהשימוש שלו הוא שמפה רגיל ולא שימוש במקציף? 

אני לא מכיר את המוצר הזה אבל משום מה אם תחפש את המוצר ביוטיוב רואים המון אנשים שמשתמשים בו כמקציף ולא כשמפה שטיפה עם כפפה.

פורסם

הבנתי שהוא מתאים לשטיפה אבל יכול לשמש גם לקצף, רשום עליו גם high foam.

לפני 7 שעות, ronrcz כתב:

גל זה בסדר,אתה שם מעט מדי סבון, בגלל זה אין לך קצף, שים עוד .

שמתי כביכול את המקסימום לפי הוראות היצרן, רשום על האריזה 5-10 מ"ל שמפו לדלי של 10-15 ל', ואחר כך הוספתי עוד שמפו ועדיין זה היה אותו דבר.

כמה הגיוני לשים?

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

קצף לא מעיד על יכולת ניקוי, לא תמיד שמפו שמנקה עושה הרבה קצף.

אם הרגשת שהמים שומניים ומחליקים זה אומר שהוא עושה את העבודה שלו.

להיפך יש מלא סוגים של שמפו שעושים ים של קצף אבל לא מנקים כמו שצריך (לדוגמת הPINK)

Opel Adam S 2017

פורסם

אכן.

להבא תנסה את השמפו של קארפרו RESET הוא מקציף מעולה.

גם ה BATHE PLUS של גיון מקציף מעולה.

BATHE ESSENCE מרגיש מימי ודליל מאוד הוא שונה. אבל עושה את העבודה, אם הוא יקר יחסית עדיף שמפו אחר כי יכולות הניקוי שלו נחמדות +-.

Opel Adam S 2017

פורסם

קודם כל תודה לכולם,

הוא אכן יחסית יקר ולכן התפלאתי.

אני אשתמש בו ואשים הרבה יותר מהמומלץ, לאחר מכן באמת אקנה משהו אחר.

אני חושד שאולי יש קשר לכך שעל הרכב שלי היה גם אוטם וגם QD בזמן השטיפה, אם כי לשמפו-יים אחרים זה לא ממש הפריע. אעדכן מה יהיה בשטיפה הבאה.

פורסם

אין קשר ואין צורך לשים יותר מדי סבון.

פעל לפי ההוראות זה לא שהוא ינקה יותר טוב.

לפני 15 שעות, ronrcz כתב:

הBATHE PLUS גם ממש מחזק את הציפוי ,לפחות את היכולות ההידרופוביות שלו.

אי אפשר לחזק ציפוי ללא ציפוי חדש, זה בסה"כ משפר את יכולות ההידרופוביה שלו.. מתישהו יצטרכו לעשות ציפוי חדש .

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...