Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש לי סיאט איביזה 2014 1200 TSI, מודל 2014, ויש לי מספר שאלות לגבי חלקי החילוף לטיםול השנתי,

1. אני נוסע כ10-12 אלף בשנה, כ60-70 אחוז מזה בכביש מהיר והיתר בעיר, אני תמיד ממלא שמן 5w40 ולאחרונה אמרו לי שעדיף לשים 5w30? מה לדעתכם עדיף מבחינת צריכת דלק וכו? בספר רכב רשום שקיך להיות תואם ל502\505.0?

2. אני תמיד מוסיף אנטיפריז ורוד (לא תמיד מוודא שזה g13 כמו שרשום על מיכל העיבוי - כי לא תמיד רשום על הבקבוק) זה חשוב? שמעתי גם שמומלץ להוסיף קצת מדי פעם מים רגילים ולא אנטיפריז אדום?

3. עשיתי 75000 - אחרי כמה קמ מומלץ להחליף חגורת טיימינג?

4. האם יש משהו נוסף שמומלץ לבדוק בטיפול אחרי 75000? (השנתי)

טיפים יתקבלו בברכה :)
תודה מראש לכולם

עריכה אחרונה על ידי Alpha
פורסם (נערך)

1- היצמד להוראות היצרן מבחינת השמן, ואל תחליף את הצמיגות שלו. זהו מנוע בעל מגדש טורבו. השמן חייב להיות איכותי, ותשתדל להקדים את ההחלפות. שמן מלוכלך מדי, שחור, או חוסר שימון, הורסים את המגדש. וזו הוצאה כספית גדולה, שצריך להימנע ממנה.

2-יש להוסיף נוזל קרור ייעודי,[G13], בטיפולים. ולא סתם "מים וורודים". אם חסר לך הרבה, בין הטיפולים, ואתה מוסיף כל פעם, יש לחפש נזילות. 

3-ברכב שלך יש שרשרת טיימינג ולא רצועה. תוודה שהמותחן שלה הוחלף,  ואין לך רעשים חריגים בהתנעת בוקר.

4-תבדוק שאין לך נזילות מתחת לרכב, מיכל האיבוי לא סדוק, או רעשים חריגים בהתנעה, או בהחלפת ההילוכים ברכב.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

1. אני משתמש ב5w40 בגלל שזה מה שחשבתי שנכון עבורו, אז אני לא בטוח לגבי זה אבל זה השמן שהשתמשתי בו תמיד, לא רשום מספרים ספציפיים בספר רכב, זה שמן תקין?

2. זה לא יורד דרסטית, פעם בשנה מוסיף איזה סמ בודד של נוזל אדום

3. המותחן לא הוחלף כי רכשתי את הרכב חדש ולא החלפתי.. אין שום רעשים מוזרים

• תוכן חדש...