Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיוויק שנת 98 עם מנוע D14A4 ורציתי לעשות הסבה ולשים שם B16 רק שאני לא יודע אם יש דרך לאשר את זה ברישיון יש מישהו שעשה את זה או יודע אם אפשר לאשר את זה ברישיון או איך לאשר את זה ברישיון תודה לכל מי שיוכל לעזור

פורסם

לא מכיר מנוע כזה,

אבל זה מריח כמו מעבר מ1400 ל1600, שעל פניו, כל עוד היה מוצע באותו הדגם, אמור להיות אפשרי, אבל:

יש לך בעיה במנוע הקיים ברכב כעת?

אם אתה סתם רוצה להגדיל נפח/לשפר את הקיים, הפתרון הכי פשוט וזול משמעותית ממה שאתה מתכנן זה פשוט למכור את שלך ולקנות רכב עם המנוע שרצית

כבר חתמתי...

פורסם

תנסה להתקשר למחלקה התכנית של "מאיר " ( יבואן הונדה בישראל ) ולברר אצלם מה מותר ומה ניתן לאשר ברישיון הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 5 שעות, yairw כתב:

לא מכיר מנוע כזה,

אבל זה מריח כמו מעבר מ1400 ל1600, שעל פניו, כל עוד היה מוצע באותו הדגם, אמור להיות אפשרי, אבל:

יש לך בעיה במנוע הקיים ברכב כעת?

אם אתה סתם רוצה להגדיל נפח/לשפר את הקיים, הפתרון הכי פשוט וזול משמעותית ממה שאתה מתכנן זה פשוט למכור את שלך ולקנות רכב עם המנוע שרצית

כל הקטע שהבאתי את הרכב כפרוייקט המחיר לא ממש משנה לי אני רוצה לעשות לו כמה דברים וכן זה מעבר מ1400 ל1600 וראיתי גם כמה אנשים שהצליחו לאשר את זה ברישיון אבל אני לא יודע איך

לפני 5 שעות, vladclar כתב:

תנסה להתקשר למחלקה התכנית של "מאיר " ( יבואן הונדה בישראל ) ולברר אצלם מה מותר ומה ניתן לאשר ברישיון הרכב.

תודה אנסה

פורסם

אני מניח שאתה לא הולך לעשות את ההסבה בעצמך בבית?
תתיעץ עם סדנא בשם maxpower ברחובות, הבחור שם בזמנו היה בונה סיוויקים משוגעות. אם הרכב לא מיועד לכביש אלא למסלול (אחרת, תכל'ס - לא מבין למה בכלל לעשות פרוייקט כזה על רכב שעוד שניה אספנות... אלא אם כן סיוויק זה משוש חייך ואז קטונתי :)), אז אתה לא צריך אישורים, רק לעמוד בתקינה הרלבנטית לקטגוריה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חבר יקר תבדוק הכל כאן

לפני 20 שעות, shellcase כתב:

אני מניח שאתה לא הולך לעשות את ההסבה בעצמך בבית?
תתיעץ עם סדנא בשם maxpower ברחובות, הבחור שם בזמנו היה בונה סיוויקים משוגעות. אם הרכב לא מיועד לכביש אלא למסלול (אחרת, תכל'ס - לא מבין למה בכלל לעשות פרוייקט כזה על רכב שעוד שניה אספנות... אלא אם כן סיוויק זה משוש חייך ואז קטונתי :)), אז אתה לא צריך אישורים, רק לעמוד בתקינה הרלבנטית לקטגוריה.

סורי שאני חולק עליך אבל כל אדם שמתחיל מנסה קודם בבית ואני ממליץ לו בגלל שזה עוד מעט רכב אספנות לעשות עליו ניסויים...

פורסם

אתה לא חולק עליי, הלוואי והוא יעשה את זה לבד בבית :)
לצערי לא חושב שיש בארץ יותר מדי אנשים שלא נמצאים בתחום מכונאות הרכב באופן מקצועי שמבינים במה כרוך פרוייקט כזה, הלוואי והוא יהפוך\כבר אחד מהם, כן ירבו.
בתור אחד שהוציא מנוע מרכב פעם או פעמיים וגם הכניס מנוע של אופנוע לתוך שלדת צינורות יותר מפעם או פעמיים - לגרום לזה לעבוד סבבה על המסלול זה לא כזה סיפור גדול, לגרום לזה לנסוע סבבה על הכביש ובאמינות, זה כבר עניין, בטח כשהחומר גלם כזה ותיק.
אגב, אני באופן אישי לא מבין למה אנשים לא לומדים לרתך קצת ובונים שלדת צינורות עם מנוע של אופנוע, על בסיס חוקים של Formula Student, בדיוק אמור להיות בב"ש אירוע ראווה של 3 הקבוצות שיש בארץ (גילוי נאות, אני בוגר אחת מהן כמו שניתן לראות בסמלון) ולמיטב הבנתי ההתאחדות הרלוונטית (כבר איבדתי מושג מי אחראי על מה עם כל ההנפצות כאן) הולכת להכיר בחוקים האלה.

*אפתח שרשור מתישהו בקרוב שמסביר את התחום הזה, אחרי שאבין שזה רלבנטי ואושר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...