Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבי הפורום , יצא לי לשמוע מגרריסט שיש לנו הכי הרבה עבודה עם אוקטביות חדשות מאחר ויש להן תקלות חשמל , האם מישהו שמע או יודע ? 

תודה לעונים 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא נתקלתי בתקלות חשמל. מבחינת נהיגה עצמה האוטו בסדר גמור אבל במערכת המולטימדיה יש באגים וגם בנוגע לאמצעי הבטיחות הנלווים (מרחק, סטייה מנתיב וכו') הרכב מפעם לפעם מתריע על בעיות.

פורסם

יאפ אני חייב להגיד שחודש ו1400 קילומטר איתה וגם אני נתקל בהודעות שגיאה קצת מוזרות שקופצות(לדוגמא בלילה בירידה הפעלתי אורות גבוהים ובשניה שהפעלתי אותם קפץ לי שגיאה על המערכת acc כנראה סינוור את אחד החיישנים - בסוף הירידה באיזור בטוח עמדתי בתחנת אוטובוס כיביתי והנעתי את הרכב והיא לא חזרה) וקרה לי פעם שגיאה על חיישני חניה אוטומטיים לא זמינים באמצע נסיעה שבאה לשבריר שניה ונעלמה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 2 דקות, noknok כתב:

יאפ אני חייב להגיד שחודש ו1400 קילומטר איתה וגם אני נתקל בהודעות שגיאה קצת מוזרות שקופצות(לדוגמא בלילה בירידה הפעלתי אורות גבוהים ובשניה שהפעלתי אותם קפץ לי שגיאה על המערכת acc כנראה סינוור את אחד החיישנים - בסוף הירידה באיזור בטוח עמדתי בתחנת אוטובוס כיביתי והנעתי את הרכב והיא לא חזרה) וקרה לי פעם שגיאה על חיישני חניה אוטומטיים לא זמינים באמצע נסיעה שבאה לשבריר שניה ונעלמה.

כן, ניסיתי להיות תמציתי :)
יש כל מיני הודעות כאלה. השיא היה שלא ניתן היה לשלוט על המזגן (הוא נשלט מהמולטימדיה) עד לכיבוי והדלקה של הרכב. עוד משהו מעצבן זה שהמספרים האחרונים שחויגו בטלפון לא תמיד מופיעים כשמשתמשים בגלגל ההגה לחפש אותם. זו לא בעיה של הטלפון מאחר והם כן מופיעים כשמחפשים במערכת המולטימדיה עצמה.

פורסם

בקבוצות של סקודה בפייסבוק ובווטסאפ גם מדברים על זה,

חלק מהאנשים ציינו שבוצע עדכון תוכנה שפותר את הבעיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 4 שעות, dorsht כתב:

בקבוצות של סקודה בפייסבוק ובווטסאפ גם מדברים על זה,

חלק מהאנשים ציינו שבוצע עדכון תוכנה שפותר את הבעיות.

יש קבוצות ווטסאפ לסקודה? אפשר קישור? :)

• תוכן חדש...