Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשימת דברים שהיבואן לא הביא:

1. איוורור במושבים (יש כרגע רק חימום)

2. חימום להגה (לא קריטי בארץ)

3. מערכת למניעת שכחת ילדים (קריטי מאוד)

4. תיקון סטיה מנתיב

5. זיהוי תמרורים

6. שליטה מרחוק ברכב באמצעות סמארטפון: הפעלת מנוע ומזגן, מצא את הרכב שלי, איתור רכב גנוב

7. וילונות נגללים למושבים אחוריים

• מבאס 1

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 16 שעות, discoTD5 כתב:

תביא בעצמך את החיישן הקטן, תכתוב את הקוד הרלוונטי שמקשר אותו לרכב, ותמכור אותו בכמה אלפים לפראיירים שהזמינו את הרכב ללא האופציה. 

בהצלחה. 

בחלק גדול מהרכבים, האופציות בתשלום נמצאות בכל רמות האבזור רק ללא גישה אליהן.

בדיוק כמו בקרת שיוט בספורטאג' 1.6, פשוט מחליפים לחצנים על ההגה וזהו.

ליצרן יותר זול לייצר פס זהה ככל שניתן, ואת הקסטומיזציה לעשות במינימום שינויים.

יתכן מאוד וגם באאוטלנדר זה כבר קיים וצריך לדעת רק לאפשר גישה לפיצ'ר.

פורסם

כל נושא שכחת הילדים ברכב נמצא כרגע בהליכי רגולציה בארהב ובאירופה.

יש המון דרישות שונות והחיישנים הנוכחיים לא עונים עליהם (מגוון סיבות, החל מאזעקת שווא ועד גילוי ילד על רצפת הרכב) כמו כן יש דרישות תקן במדינות שונות,לדוגמא שכחת שישיית מים על המושב (דרך אגב,זה חלק ממבחני הזיהוי) והרכב יתחיל לצפור בניגוד לחוק וכדו'.

דבר נוסף זה חשיפה לתביעות במדינות שונות ועוד ועוד.

בגדול, משנת 2024/5 רכבים יתחילו להיות עם חיישנים מובנים למניעת שכחת הילדים ברכב ולא פתרונות פאצ' למיניהם.

(גילוי נאות,עובד בחברה שמתעסקת בין היתר בחיישן כזה)

• אהבתי 1
  • מעניין 2
פורסם
לפני 23 דקות, NP1 כתב:

דבר נוסף זה חשיפה לתביעות במדינות שונות ועוד ועוד.

איזו חשיפה?

מערכות התראה משמשות כמערת עזר, לא כמערכת אוטונומית.

זה בדיוק כמו שתגיד שהיצרן חשוף לתביעה על מערכת סטייה מנתיב שאינה מושלמת.

המקום שבו יצרנים נתבעים במערכות חכמות הם בכשלים של מערכות שאמורות לתפקד עצמאית. למשל מערכת נהיגה אוטונומית שבה היצרן לוקח את הנהיגה על עצמו מראש.

• אהבתי 1
פורסם

בחייאת. אנשים תבעו בתי קפה שלא פרסמו אזהרה שהקפה רותח אחרי ששפכו על עצמם את הקפה.

לפני כשעה, outlander כתב:

4. תיקון סטיה מנתיב

5. זיהוי תמרורים

6. שליטה מרחוק ברכב באמצעות סמארטפון: הפעלת מנוע ומזגן, מצא את הרכב שלי, איתור רכב גנוב

אני בטוח שהוא לא מביא גם את כל הצבעים, כל שילובי הריפוד וכל דוגמאות החישוקים.

אם לא טוב לך אז אל תקנה (למרות שלא רלווטי לגביך עם אאוטלנדר אפילו אם הוא בצבע זהב עם ריפודים ורוד פוקסיה ומנוע של סובארית) אבל רד מהיבואן. הוא לא חייב להביא מה שאתה רוצה ולא חייב להסביר לך למה בדיוק כמו שאתה לא חייב לקנות ולא חייב להסביר למה.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 43 דקות, דור-- כתב:

איזו חשיפה?

מערכות התראה משמשות כמערת עזר, לא כמערכת אוטונומית.

לכן כתבתי במדינות שונות,כל מדינה והחוקים שלה.

כמו כן זה תלוי בהגדרות הפיצ'ר ואיך הוא מתוכנן לעבוד.

סתם דוגמא פחות קשורה.

יבואנית סוזוקי נתבעת על שיווק mild hybrid כ hybrid.

לא סתם לא מעט נדלן מהוראות ההפעלה של מוצרים שונים כוללים אזהרות שונות ומשונות.ועדיין שמדובר בחיי ילדים, יש הרבה יותר רגישות.

פורסם
לפני 6 שעות, outlander כתב:

4. תיקון סטיה מנתיב

5. זיהוי תמרורים

בוא נניח שהיה קיים רכב במלאי, עם כל התוספות שאתה מתאר כאן.

האם היית מוכן לשלם "אקסטרא", עוד, נניח 20000 שקל, על מחיר הרכב שרכשת?

[כי מן הסתם, זה מה שהיו כנראה דורשים ממך, בנוסף].

פורסם

לא, כבר שילמתי אקסטרה כפול ומכופל (פרימיום + לקשרי) וההפרש במחיר בין הפרימיום של 2016 לעכשיו היה לא פחות מ50,000 שקל (קניתי אז במבצע חבר ב170 כולל אגרת רישוי).

עם העלאת מחיר דרסטית כזאת, הייתי מצפה לקבל את הדברים הנ"ל במחיר האקסטרה ששילמתי, לפחות בגרסה הבכירה שלקחתי.

אי אפשר גם להיות חזיר וגם לצפות מהלקוחות לא להתמרמר (למרות שהם לקוחות שבויים שלך, והיו קונים בכל מקרה).

אגב, אני גם מנחש את הסיבות של היבואן. הוא רוצה שבשנת 2023 יהיה לו מה לשדרג באאוטלנדר העתידי, כדי שהלקוחות יתפתו להחליף, או סתם כך שיהיה מה לספר בעיתון "האאוטלנדר החדש מגיע עכשיו גם עם קירור למושבים". אבל זה מהלך מכוער.

• אהבתי 1

פורסם

אין, נשאר רק מנגנון עיסוי במושבים שעוד לא הכניסו. גם כרגע מפרט האיבזור זהה לבמוו ומרצדס, אם לא יותר... רכבים שמחירם פי כמה.

אני מצרף בחירה אקראית לגמרי של דגם של מרצדס. 

Screenshot_20210902-231216_Chrome.jpg

Screenshot_20210902-231105_Chrome.jpg

פורסם

אין מצב שיחליפו עיצוב לפני 2026, לפי המחזוריות של האאוטלנדר. וגם אז כנראה יהיו שינויים מינורים.

פורסם
לפני 10 שעות, outlander כתב:

עם העלאת מחיר דרסטית כזאת, הייתי מצפה לקבל את הדברים הנ"ל במחיר האקסטרה ששילמתי, לפחות בגרסה הבכירה שלקחתי.

אי אפשר גם להיות חזיר וגם לצפות מהלקוחות לא להתמרמר (למרות שהם לקוחות שבויים שלך, והיו קונים בכל מקרה).

אתה מוכיח שאפשר גם אפשר כדבריך להיות חזיר, יכול להיות שהם ייתמרמרו, אבל אם הכניסו לקופת היבואן 215k ש"ח - המטרה שלו הושגה.

לדעתי, יש אלטרנטיבות טובות בהרבה, בעיקר קודיאק, סורנטו ו-5008 עם יחידות הנעה מודרניות יותר 6חסכוניות יותר לצד איכות תא נוסעים עדיפה.

פורסם
לפני 11 שעות, outlander כתב:

אני חוזר בי מכל מה שרשמתי.

אתה צודק, ואני מצפה שתעלה לכאן צילום של התלונה במשטרה שהגשת על ההונאה והעוקץ הזה. 

ממה שכתבת אני מקבל את הרושם שקיבלת מייל בנוסח הבא:

"שלום,

אני פונה אליך בן דוד יקר כי אני יש אאוטלנדר חדשה עם מערכות סייפטי של ילדים הגנה.

אני כלמוביל מנכ"ל ניגריה.

אני מחלה קשה ורוצה בן דוד יקר שלי יקבל מערכות בטיחות זה בחדשה מכונית שלו. 

אני להציג מסמכים דרישה לפי. 

כדי שאוכל לעצום נשימה אחרונה בשלווה אתה מעביר 225,000 שקלים בחשבון בנק של נוטריון נסיך ניגרי, ומקבלת אאוטלנדר חדש בישראל. "

ועכשיו ברצינות,

תסתכל במראה ותגיד למי שמולך שהוא אחראי לכל מה שקורה עם שניכם.

קנית רכב על הנייר בהתלהבות חסרת פרופורציות. זה לא משהו ב 50 שקלים באליאקספרס אלא 200,000 ש"ח, שאתה ממשיך לנפנף בהם כל הזמן. 

היבואן לא חזיר, ולמעשה התבטאות כזו היא עבירה על חוקי הפורום

לא הסתירו מך דבר ולא גבו ממך כסף עבור משהו שלא הבטיחו לך.

אתה שילמת על מוצר מרצונך החופשי, ועכשיו אתה בא בטענות לכל העולם ואישתו.

הבעיה היא לחלוטין בך, ולא ביבואן.

אגב, מערכת למניעת שיכחת ילדים זה לדעתי פיצ'ר קטן ושולי, בהשוואה להעדר תיקון סטייה מנתיב, שמקבלים בכל i10 או פיקנטו.

די כבר להאשים אחרים בתקלות שלך. 

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דוקא בענין תיקון סטיה מנתיב היבואן ראה לנכון להצטדק ולהסביר לכל מי שרצה לשמוע, שזה יגיע בהמשך, ויש בעיות עם התקינה כרגע.

בהתנהגות הכללית של היבואן אני מאשים גם את המדינה, שמאפשרת למונופול הזה להתקיים. 

אם אני כלקוח הייתי יכול לבחור בין כמה יבואנים (ולא יבוא אישי אלא יבוא סיטונאי ומסודר) והיתה תחרות ביניהם, אז לא רק שהמחיר היה יותר זול, אלא שאף אחד מהם לא היה חושב אפילו להשמיט דברים ממפרט הרכב, כי ברגע שהשני היה מציע את האופציה, כולם היו הולכים אליו.

אבל המצב כרגע שאדם שהחליט שהוא רוצה אאוטלנדר מסיבותיו שלו (תקרא לזה התלהבות חסרת פרופורציות), הוא לקוח שבוי של יבואן שיכול לעשות מה בא לו, ולא חייב דין וחשבון לאף אחד. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...