Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או, עוד מישהו להאשים. המדינה. 

די, אתה אשם, רק אתה. לא אף אחד אחר. 

לא עשו לך שום דבר רע. אתה רכשת במיטב כספך רכב. לא הכריחו אותך. תפסיק להתלונן. 

יכולת להמתין לראות אם איזה יבואן מקביל יביא אאוטלנדרים אבל החלטת לקנות אתה רכב עוד לפני שראית אותו במציאות.

אם ככה אתם הלקוחות של האאוטלנדרים מתנהגים, למה שהיבואן יתנהל אחרת? מה יגרום לו לשנות את אופן הקונפיגורציה של הרכב, אם עדר למינגים רצים אחריו וצועקים כמו זומבי'ז:

7d71fb7ececd9e26677397e0e3d395934415de837799afa07037201c787850e7.jpg.ace6003e80b5975beffae76661918b97.jpg

• אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 1.9.2021 בשעה 12:08, outlander כתב:

אני ממש לא מבין את כלמוביל (ואשמח לתגובה מנציג של היבואן) שמזלזלים כך בחיי אדם

סלח לי על התגובה הבוטה, אבל כלמוביל או כל יבואן אחר לא מזלזלים בחיי אדם. הורה ששוכח ילד ברכב מזלזל בחיי אדם, גם אם זה לא נגרם בכוונה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, discoTD5 כתב:

תסתכל במראה ותגיד למי שמולך שהוא אחראי לכל מה שקורה עם שניכם

אם זה מי שאחראי על שניהם מה אתה מתפלא שזו התוצאה?

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 17 שעות, outlander כתב:

אין, נשאר רק מנגנון עיסוי במושבים שעוד לא הכניסו. גם כרגע מפרט האיבזור זהה לבמוו ומרצדס, אם לא יותר... רכבים שמחירם פי כמה.

אני מצרף בחירה אקראית לגמרי של דגם של מרצדס. 

Screenshot_20210902-231216_Chrome.jpg

Screenshot_20210902-231105_Chrome.jpg

לא הצלחתי להבין מצד אחד אתה טוען שהיבואן מתנהג בחזירות ומצד שני הוא נותן רכב מאובזר יותר ממרצדס וב.מ.וו🤷

• מצחיק 2
פורסם

אתן לך דוגמא, זה כמו שאתה קונה פריט מהחנות, אומרים לך בדיוק מה יש בו, אתה מבסוט ממנו והכל, אבל אחר כך אתה מזדמן לחנות ממול, ומוצא את אותו פריט, במחיר יותר זול בהרבה, ועם פונקציות נוספות שהמוכר בחנות הקודמת לא הביא לך.

אז מילא בקטע של המחיר אתה עוד יכול להבין (כמו שאני מבין שבקטע של מחירי רכבים ישראל לעולם לא תהיה דומה לאמריקה), אבל בקטע של הפונקציות החסרות, זה די מרגיז. למרות שאף אחד לא חייב לך כלום, אתה מתרגז.

אז נכון שהרכב עמוס באיבזור והוא גם די חתיך, אני מאוהב באיך שהוא נראה. אבל ההתנהלות של היבואן מאוד מעצבנת, בפרט לאחר שהמחיר עלה בעשרות אלפי שקלים.

ויודע מה? לפחות שהיה מספק הסברים, ומבהיר את השיקולים שלו (אני עוד מחכה לטלפון). אבל גם זה הוא לא עשה, למעט תיקון סטיה מנתיב שבזה הוא סיפק תירוץ כלשהו.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, outlander כתב:

אתן לך דוגמא, זה כמו שאתה קונה פריט מהחנות, אומרים לך בדיוק מה יש בו, אתה מבסוט ממנו והכל, אבל אחר כך אתה מזדמן לחנות ממול, ומוצא את אותו פריט, במחיר יותר זול בהרבה, ועם פונקציות נוספות שהמוכר בחנות הקודמת לא הביא לך

במשל שלך כלמוביל זו החנות הראשונה, מי זו החנות השניה?

• מצחיק 1

פורסם

אענה לשניכם יחד. החנות ממול זה היבואן בארה"ב. אין לי אפשרות לקנות את מה שהוא מוכר ובמחיר שהוא מוכר, אבל לראות ולהתרגז אני עדיין יכול. בקשר למחיר אני יכול להשלים עם המצב, כי ככה זה בכל רכב בישראל, אבל בקשר למפרט שהוא חתך ממנו דברים, ועוד בלי לתת לך הסברים, זה מתסכל.

• מבאס 1

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

הרגת אותי מצחוק עם החתימה. 🤣🤣🤣

• מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מתסכל שבמדינה אחרת הרכב מגיע עם יותר תכונות בפחות מחיר אבל זה לא באמת אופציה.

אפשר להתעצבן ככה על המון דברים, אבל מה יצא לך מזה? זו המציאות.

אף אחד לא רימה אותך או שיקר לך.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 26 דקות, outlander כתב:

אענה לשניכם יחד. החנות ממול זה היבואן בארה"ב. אין לי אפשרות לקנות את מה שהוא מוכר ובמחיר שהוא מוכר, אבל לראות ולהתרגז אני עדיין יכול. בקשר למחיר אני יכול להשלים עם המצב, כי ככה זה בכל רכב בישראל, אבל בקשר למפרט שהוא חתך ממנו דברים, ועוד בלי לתת לך הסברים, זה מתסכל.

אז זה לא באמת שיש חנות ממול.

כשאין לי גם אני מוכר הכי טוב והכי זול שיש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מתנהל כאן דיון על דברים "בסיסיים" בנושאי יבוא רכב . לכל מוצר כמעט ובוודאי לרכב יש שוק יעד. האאוטלנדר האמריקאי אינו זהה לזה שנמכר באירופה. לפעמים גם המבנה הכללי שונה - ראה הבדלים בין קיה ספורטאז' 2022 אמריקאי לזה שהושק לאחרונה באירופה. 

קונה אמריקאי יכול לבנות קונפיגורציות די גמישות כאן לא!  יש חבילות איבזור שנבנות מאפס ולא חבילות שמהן "מורידים" דברים.

פות"ש לקוח שבוי מסיבותיו הוא, לא תמצא מבצעי "חבר" ביבוא מקביל. ובכלל יבואן מקביל לא יביא סתם כל רכב אלא אם יש כדאיות כלכלית = רווח, לא נתח שוק.

כאחד שעוסק במכירות מרבית חייו הבוגרים, אני מאז ומתמיד מוכר מה שיש , לא מה שאין או יש לאחרים. הקונה הישראלי הממוצע (ואני מכיר קונים גם מחוץ לביצה המקומית) כמעט תמיד מתריס בפני מה שיש אצל אחרים/מתחרים. התשובה שלי מאז ומתמיד הייתה - אז למה לא קנית מהם? אתה רוצה לקנות ממני -זה שמה שיש לי להציע. 

אתן דוגמא נוספת, יבואן מקומי שאינו רק מתווך בעמלה, קונה למלאי. ההנחה היא תמיד לכמות מחבילה אחידה. כל סטייה מחבילה מתומחרת בנפרד ועולה יותר מאשר מה שכלול בחבילה. לכן כלל היבואנים כאן , הסדירים, לא יבוא זעיר או אישי, מוכרים וימכרו חבילות. 

פות"ש מנסה לקבל מענה לרצונו והעדפותי האישיות. לא נראה לי שיקבל מענה שלו הוא מצפה. 

חלק מאבזור הבטיחות (לא הנוחות) מחוייב לתקן, בארץ בהעדר תקן מקומי מאמצים תקינה בין לאומית אחרת. הפתעות תמיד יש, מירי רגב הלכה בעקבות תקן איטלקי יחיד ומיוחד במינו שאפילו ה EU לא אימץ. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 22 שעות, zaf כתב:

מתנהל כאן דיון על דברים "בסיסיים" בנושאי יבוא רכב . לכל מוצר כמעט ובוודאי לרכב יש שוק יעד. האאוטלנדר האמריקאי אינו זהה לזה שנמכר באירופה. 

בשלב זה האאוטלנדר החדש לא יוצע באירופה ולא ייוצר בתקינה אירופית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אם כך, איזה דגם נמכר כאן כחדש לפות"ש? 

אם הדגם יובא ישירות מיפן, הריהו לא הדגם "האמריקאי" מן הסתם. ואז ההשואה בחבילות האבזור צריכה להיות מול מה שנמכר באירופה.

אבל לא מצאתי שבארופה נמכר דגם עם מנוע 2.5, כלאמר זה כן דגם שמבוסס על המפרט האמריקאי אבל לא מלא?

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 3.9.2021 בשעה 17:56, SlowRide כתב:

במשל שלך כלמוביל זו החנות הראשונה, מי זו החנות השניה?

יש לא רק חנות שניה  יש גם חנות שלישית ורביעית... צמפיון מוטורס (סקודה קודיאק), לובינסקי (פגו 5008) וטלקאר (קיה סורנטו) שמציעים גם יחידות הנעה מודרניות וחסכוניות יותר וכמובן תיקון סטיה מנתיב שלא קיים באאולנדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...