Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה תמוהה של שוטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מיציאה עם חברה שלי, חניתי עם חצי אוטו על המדרכה (שהיא בעצמה חנייה של בעלי הבניין) וחצי אוטו על הכביש, כדי להוריד את חברה שלי בבית, וחיכיתי לראות שהיא עולה במדרגות והכל בסדר.

פתאום הגיעה ניידת, נעמדה לידה, והשוטר ביקש ממני לפתוח את החלון , ושאל למה אני עומד ככה באמצע, הסברתי לו שהורדתי רק את חברה שלי וחיכיתי שהיא תעלה, והוא ביקש את הרישיון נהיגה שלי.

נתתי לו, והכל היה בסדר, הוא נסע 2 מטר קדימה, נעצר ובדק את הרישיון.

אז הוא קרא לי לצאת מהמכונית שלי, ושאל אותי למה אין לי שלט "נהג חדש", כשבעצם יש לי שלט, תלוי וברור על השמשה האחורית.

רק לציין- אבא שלי מורה לנהיגה, ונסעתי באוטו שלו.

עניתי לשוטר: "בטח שיש לי שלט". אז הוא ביקש ממני להראות לו אותו. כדי שלא יגיד שהוצאתי אותו פתאום מאיפשהו, קראתי לו שיראה מהניידת שאני מוריד את השלט מהחלון כדי להביא לו, הוא ראה והכל היה בסדר.

חזרתי אליו לניידת, ואז הוא נתן לי את הרישיון, שאלתי אותו אם קרה משהו אז הוא ענה: "אבא שלך מורה לנהיגה נכון? " אמרתי לו שכן, הרי זה לא קשה לראות, יש על האוטו מדבקות....

אז שאלתי אותו למה, התשובה שלו היתה :" סתם האוטו מוכר לי".

אמר לי תודה, ונסע.

השאלה שלי היא- למה הבדיקה הזאת? למה הוא היה צריך לשאול אם אבא שלי מורה לנהיגה ולהגיד שהאוטו מוכר לו?

יכול להיות שהוא ראה אותי קודם או משהו כזה, ועכשיו כתב לעצמו איזה משהו?

ראיתי דרך החלון, שהוא מילא איזה טופס, נראה לי עם הפרטים של הרישיון שלי.

סתם נראה לי תמוה, למרות שאין לי מה לדאוג.

פורסם

"עשו עליך קטע" של "שוטר טוב VS שוטר רע" רק עם שוטר אחד...

הנייר שהוא ממלא זה דו"ח פנימי, כל רכב שהם עוצרים לבדיקה הם ממלאם טופס, שאחרי זה יוכלו להגיד "בדקנו X רכבים"

לך לישון,

יהיה בסדר...

סביר להניח שאילו מיתנדבים, ואחד מהם למד אצל אביך...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
"עשו עליך קטע" של "שוטר טוב VS שוטר רע" רק עם שוטר אחד...

הנייר שהוא ממלא זה דו"ח פנימי, כל רכב שהם עוצרים לבדיקה הם ממלאם טופס, שאחרי זה יוכלו להגיד "בדקנו X רכבים"

לך לישון,

יהיה בסדר...

סביר להניח שאילו מיתנדבים, ואחד מהם למד אצל אביך...

גילי

כן זה מה שגם אני חשבתי.....

שוטרים משועממים, אין להם מה לעשות ב 2:00 בלילה

פורסם

סתם נוהל סטנדרטי של שוטרים ולא קשור בכלום (כמו שציינו) לשעמום:

1. הם ראו רכב חשוד עומד בצורה חשודה.

2. עצרו ליד וביקשו רשיונות.

3. בדקו רשיונות.

4. הם היו חייבים לדובב אותך לדבר (חלק סטנדרטי בהליך התשאול) כדי שהם יבינו עם מי יש להם עסק.

תאר לך שהרשיון שהגשת על של ירחמיאל יעקובוביץ ופיתאום יענה להם מישהוא עם מבטא ערבי, או רוסי, או מרוקאי? (לא שיש לי משהוא נגדם, פשוט אלא מוצאים שלא תואמים את השם).

ולכן כל השאלות שבד"כ נשמעות דביליות, אין להן שום מתרת תישאול למעט המטרה לגרום לך לפתוח את הפה ולדבר.

5. אל תיבהל ממה שהם רשמו, אלא בסה"כ פרטי הרשיון וזה מיועד לכמה מטרות שונות ומשונות שלא מעניינות אותי ואותך.

6. תעשה חיים ותנהג בזהירות

גילי, ממש לא קשור למכסה של דוחות (בטח לא בדוחות בלי קנס :-P ). הדוחות האלה ממוחשבים ונכנסים לקובץ מיוחד שעובר הצלבות של פרטים.

אם יש תאונת פגע וברח בצומת מסמיע ביום שישי ב 4 בבוקר. יש להם מאגר של איזה 200 נהגים שהסתובבו בסביבה בשעות האלה.אם אין שם חשודים, אולי לפחות עדים יהיו.

פרט מעניין נוסף, יש כבר כמה תקדימים של אנשים שזוכו מאשמה כי האליבי שלהם היה הדוחות האלה .

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
סתם נוהל סטנדרטי של שוטרים ולא קשור בכלום (כמו שציינו) לשעמום:

1. הם ראו רכב חשוד עומד בצורה חשודה.

2. עצרו ליד וביקשו רשיונות.

3. בדקו רשיונות.

4. הם היו חייבים לדובב אותך לדבר (חלק סטנדרטי בהליך התשאול) כדי שהם יבינו עם מי יש להם עסק.

תאר לך שהרשיון שהגשת על של ירחמיאל יעקובוביץ ופיתאום יענה להם מישהוא עם מבטא ערבי, או רוסי, או מרוקאי? (לא שיש לי משהוא נגדם, פשוט אלא מוצאים שלא תואמים את השם).

ולכן כל השאלות שבד"כ נשמעות דביליות, אין להן שום מתרת תישאול למעט המטרה לגרום לך לפתוח את הפה ולדבר.

5. אל תיבהל ממה שהם רשמו, אלא בסה"כ פרטי הרשיון וזה מיועד לכמה מטרות שונות ומשונות שלא מעניינות אותי ואותך.

6. תעשה חיים ותנהג בזהירות

גילי, ממש לא קשור למכסה של דוחות (בטח לא בדוחות בלי קנס :-P ). הדוחות האלה ממוחשבים ונכנסים לקובץ מיוחד שעובר הצלבות של פרטים.

אם יש תאונת פגע וברח בצומת מסמיע ביום שישי ב 4 בבוקר. יש להם מאגר של איזה 200 נהגים שהסתובבו בסביבה בשעות האלה.אם אין שם חשודים, אולי לפחות עדים יהיו.

פרט מעניין נוסף, יש כבר כמה תקדימים של אנשים שזוכו מאשמה כי האליבי שלהם היה הדוחות האלה .

יניב

הבנתי...אז אולי יש איזושהי תועלת מהבדיקה הזאת.....למרות שסיאט טולדו לבנה, של מורה לנהיגה, זה לא נראה ממש אוטו חשוד, אבל שיהיה.

לפחות שימצא משהו הגיוני לשאול, ולא למה אין לי שלט של נהג חדש , כשעל החלון יש של בולט....

שיהיה להם בכיף, אני רק צחקתי איתם במשך כל הזמן של הבדיקה.

פורסם
הבנתי...אז אולי יש איזושהי תועלת מהבדיקה הזאת.....למרות שסיאט טולדו לבנה, של מורה לנהיגה, זה לא נראה ממש אוטו חשוד, אבל שיהיה..

כל אוטו שעומד בלילה מותנע עם הנהג באוטו הוא אוטו חשוד.

אולי אתה מחקה לחברה שלך שכרגע פורצים לאיזה דירה?

מה לעשות, חשיבה של שוטרים, אבל כל ה"עיכובים" (מה שעברת) האלה עוזרים הרבה פעמים למנוע עבירות

יניב

פורסם

מה לעשות, חשיבה של שוטרים, אבל כל ה"עיכובים" (מה שעברת) האלה עוזרים הרבה פעמים למנוע עבירות

יניב

זה נכון מאוד אבל אפילו אם מישהו מחכה למישהו שפורץ יכול להיות לך רישיון והל תקין אז זה לא כל כך משפיע,לגבי הטופס שמילא כמו שנאמר זה טופס שהם ממלאים תמיד כשעורכים בדיקה וגם הם צריכים לבדוק מספר מסוים של רכבים ולהגיש דו"ח כנראה היה להם חסר :-D

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יניב

צודק...

אני פעם "היתלוננתי" באזני חבר על זה...

הוא סיפר לי כמה פעמים הם עצרו גנבי מכוניות ש"חיכו" לחבר שלהם שיבוא עם תכולת דירה (ארנקים, תכשיטים וכו')...

אני מעדיף שיעצרו אותי לכמה דקות... אני מעדיף את זה ומקבל את זה. כי כך הם ניחלמים בפשיעה(אמנם לא בכל הפשיעה, אבל בחלק).

תאר לך שהיו גונבים לך את האוטו? מה היית אומר אז?

"איזה שוטרים, לא עושים כלום"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חברה, תגידו תודה שאתם חיים במדינה שפויה (מבחינת פשיעה).

בארה"ב הנוהל גישה למכונית כזאת הוא שני שוטרים עם אקדחים שלופים, מדליקים עליך קסנון מסנוור ופוקדים עליך לצאת מהרכב ולשכב על הכביש.

חוויה הרבה פחות מרנינה שאני חייב לציין שברוב עוונותי עברתי אותה.

כל חטאי היו בזה שחיקיתי לדוד שלי שיצא מהבית ב 4 בבוקר עם מנוע מותנע.

כשהוא כבר יצא, הוא מצא אותי שוכב על הכביש על הבטן עם שוטר מעלי והשוטר השני מחפש באוטו את המסמכים שלי.

בסוף הם התנצלו, לחצו לי יד ואמרו סאלאמת. שיקח אותם אלוהים, קרוב, קרוב אליו.

יניב

• תוכן חדש...