Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, 

יש לי קרובת משפחה שיש איזו טבעת משנות טיזינמו והיא בטוחה שהיא שווה כמה אלפי שקלים טובים. היות והיא במצב כלכלי לא להיט בעקבות הקורונה, היא מעוניינת למכור אותה במחיר יחסית הוגן. 

מחפש המלצה מניסיון אישי, עבור שירות של הערכת שווי יהלומים, רצוי כזה שאין לו צד בעניין, שכן אלו ינמיכו את השווי כדי לקנות בזול. כמובן שאין בעיה לשלם כמה מאות שקלים עבור השירות.

בנוסף, אשמח אם זה מקום שיכול לעשות את זה במקום ובפניה, היות והיא בומרית רוסיה ומאוד מבוגרת ובראש שלה יחליפו לה את היהלום ואז יחזירו לה אחד אחר. מבלי לשפוט אותה, אני מנסה למצוא לה את מבוקשה, לכן מבקש המלצה מניסיון אן יש כאלו שעשו זאת. 

אשמח גם להמלצות לחנויות, אך כאמור פחות מעדיף. 

בפניה לגוגל, כל המקומות עם 3-4 המלצות וכולן נכתבו על ידי בני דודים של בעל העסק בלי לטרוח לניסוח להיראות אמין ולו במעט. לכן מעדיף לקבל המלצות מניסיון מחברי פורום. 

תודה וסופ"ש נעים. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי מנסה לחפש את עידן שיינהפט מהפורום

Edan82

לא יודע כמה הוא פעיל בפורום, אבל ה"פ תמיד שווה לשלוח. 

האיש חזר לארץ לפני שנתיים שלוש ואני מניח שכיום הוא חי פה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ממליץ לעבוד איתה על הנמכת ציפיות. אלה אם כן זה יהלום ממש מיוחד, או טבעת של יצרן מוכר (טיפאני, קרטיה) אחרי שהוא שובץ הרבה מהערך נופל. ייתכן וכל השווי של הטבעת יהיה רק משקל הזהב.

פורסם

אני קניתי לארוסתי טבעת במפעל יהלומים בטבריה ''caprice" קיבלתי שם רושם מדהים במקצועיות ובאיכות. לא יודע אם הם עוסקים במכירה אבל אפשר לדבר איתם ולגשת לחנות המרכזית שלהם בבורסה ברמת גן לקבלת הערכה. לפחות תדע כמה היא שווה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה לכולם. 

גם אם זו טבעת ששווה 300 שקלים אני מעדיף לעשות לה את מה שהיא ביקשה, כי כל אפשרות אחרת יגרום לי ליותר כאבי ראש. 

אבדוק את קאפריס, אשלח הודעה לעידן. תודה. 

אם מישהו זוכר את שם החנות אנסה לחפש בפייסבוק. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...